CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Nak Ketuai MPN, Tun M Tak Minat Sertai Kabinet

[Copy link]
Post time 19-8-2021 03:37 PM | Show all posts
boboi nak lantik jadi apa pulak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
rehat saja la atok
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
buat2 la beribadat. udah3 le tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
honam replied at 19-8-2021 03:37 PM
boboi nak lantik jadi apa pulak?

Boboi bersara jelah
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
suda2 la atok.. brehatla dr politik
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah2 la tu tok. Gi rehat sana..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dia mintak jd ketua mageran tu sbb ketua mageran yg plg berkuasa dr peyem. Org tua ni ada plan dah kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 06:47 PM | Show all posts
dia pun nak juga...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
karipap_sadin replied at 19-8-2021 06:29 PM
dia mintak jd ketua mageran tu sbb ketua mageran yg plg berkuasa dr peyem. Org tua ni ada plan dah k ...

Tu sebab aku kata atok ni buat lawak. Siapa nak kasi dia langkah kuasa PM dan kabinet.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 19-8-2021 07:13 PM
Tu sebab aku kata atok ni buat lawak. Siapa nak kasi dia langkah kuasa PM dan kabinet.

Atok igt ni mcm sblm pru kot. Dia buat ayat2 suci x berminat nk join cabinet or klua kan air mata boya dia org percaya..atok..atok
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
karipap_sadin replied at 19-8-2021 07:19 PM
Atok igt ni mcm sblm pru kot. Dia buat ayat2 suci x berminat nk join cabinet or klua kan air mata  ...

Itu pun masih ada yang percaya kat atok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 19-8-2021 03:33 PM
Tapi aku suka cara dia handle helang. Tak berkutik langsung.

Kann...aku bkn lah peminat atok tapi kagum cara dia handle lawan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:04 PM | Show all posts
JunkMail replied at 19-8-2021 01:07 PM
Ada makna tu nak jadi pengerusi mpn.. nampak permainan atok disitu

mmg pun.. dia nak org ikut cakap dia... dalam satu artikel dari source lain.. dia syaratkan kerajaan kena ikut apa yg diputuskan oleh MPN .  tu diaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 19-8-2021 06:26 PM
xhbs lg ke benak.. dah sah2 plncong punya kes tu dh settle.. pencetus kluster sape? still benak lg ...

Eh ikut suka aku la nak comment apa pn..yg nak mengelupar asal?? atok ko ke ..Yelah ko je la cerdik.. da phd
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
karipap_sadin replied at 19-8-2021 07:19 PM
Atok igt ni mcm sblm pru kot. Dia buat ayat2 suci x berminat nk join cabinet or klua kan air mata  ...

Mcm dulu.... Dah lama dah..sambil nek pidah 'why why why' haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 19-8-2021 09:29 PM
Mcm dulu.... Dah lama dah..sambil nek pidah 'why why why' haha

Hahahahaha. Air mata boya
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni mmg takkan sokong anwar jdi pm..sggup sokong pn asalkn anwar x jadi pm
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
apabenda mod banned ni.. kne sokong ikut kehendak mod ke??
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tun m ni dia jenis bijak pandai, dia pun tahu dia bagus dr yg lain tu sbb tu dia tak blh keja bwh dorg. Mcm keja bwh boss yg kita lg cerdik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:32 AM GMT+8 , Processed in 1.007582 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list