CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: kp5x

Dafi Hampir Pasti Bergelar Anak Perdana Menteri Malaysia Ke-9?

  [Copy link]
Post time 19-8-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
untung laaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 05:13 PM | Show all posts
baik dgn sisoeb kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada sorg forumer minat btul kat dafi.. keanu apa ntah id dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:15 PM | Show all posts
islamiknya gambar famili ni

mmg sesuai menjadi idola dan contoh akhlak muslim betui keluarga bakal piyem pilihan rakyat ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 19-8-2021 02:46 PM
pemburu rete aka gold digger

Oh haha ingatkan retis mana la initial GD... terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni dafi byk leee muncul kat stesen tv yeee..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 19-8-2021 05:13 PM
baik dgn sisoeb kan

sbb soeb kan selalu terpekik2 dgn tagline BAIK PUNYERR ms kt maharajalawak dolu2
tagline si dapi ms dlm AF
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ekk style dafi ni haukkkkk. Mcm xberubah style dari dulu. Dia terkandassss dkt mesin zaman dulu kaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
klu pak mail ni jd PM 9 maka nnt PM kita dr bapa kemerdekaan ke bapa pembangunan ke bapa perpaduan ke bapa pemodenan ke bapa pemodenan model insan ke bapa transformasi ke bapa Mukhriz ke bapa Najwa ke bapa dahfi
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 02:09 PM | Show all posts
kakak dia gak sempoi
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulotkoyak replied at 20-8-2021 01:10 AM
Lepas ni dafi byk leee muncul kat stesen tv yeee..

tak semestinya. najwa mahiaddin tak masuk tv langsung
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:02 PM | Show all posts
so dah jadi Piyem ni bolehla tutup kilang guna pintu depan khen?
aritu kene sailang dgn abang diva AA katanyehhh....
choyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon dafi bercuti tanpa gaji jap dari jadi retis..nanti buat apa semua tak kena..go dafi go~!
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 19-8-2021 03:11 PM
anak2 mungkin low profile...tapi menantu dia tu belum tentu la low profile ...

Aku pun rase anak2 dia bakalan low profile. Tapi menantu dia jm itu mesti bangga hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 11:47 AM | Show all posts
mendeluk replied at 20-8-2021 10:15 PM
Aku pun rase anak2 dia bakalan low profile. Tapi menantu dia jm itu mesti bangga hihi

dah boleh tengok ig menantu... bermula la posting berderet2 berbekalkan gambo pak mentua.

ig anak PM pulak...clean n clear la pulak
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:20 PM GMT+8 , Processed in 0.087276 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list