CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Truefeelings

Menyesal reject perempuan

[Copy link]
Post time 15-8-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
i perempuan..ex kolig i mcm reject i..tp i xde confess pun kat dia..nape dia membencikan sgt diri iol ni nth..
kalau bertembung jer pun mcm jelingm.dah knp..takpe la xde jodoh.rasanya dia mmg xsuka perempuan mcm iol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-8-2021 04:23 PM
i perempuan..ex kolig i mcm reject i..tp i xde confess pun kat dia..nape dia membencikan sgt diri io ...

Dia rasa awkward kot. Tak nak ada eye contact. Pastu terjeling pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-8-2021 04:23 PM
i perempuan..ex kolig i mcm reject i..tp i xde confess pun kat dia..nape dia membencikan sgt diri io ...

Tak pernah berdepan ke dgn dia..tnya kenapa mcm benci sgt kt u?ke whatsapp ker..tnya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Truefeelings replied at 15-8-2021 05:54 PM
Dia rasa awkward kot. Tak nak ada eye contact. Pastu terjeling pulak

xtau la..ngn kwn lain ok jer layan..kalau call kt office..kalau i angkat dia dgr jer sora dia suruh pass kat lg sorg..pastu terserempak kt kedai time lunch dia buat bodoh jer..kwn2 heols yg lain semua tegur sapa..dia jer..dh la garang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by edayildiz at 15-8-2021 09:24 PM
minahgempal replied at 15-8-2021 08:15 PM
Tak pernah berdepan ke dgn dia..tnya kenapa mcm benci sgt kt u?ke whatsapp ker..tnya..


selalu jmpa jgk sblm covid ..heols ofis bwh..i atas sekali ngn boss..so kalau heols nk jmpa boss mmg dtg la kt atas ni..xpnh plak tnya dia sbb berdebar kalau nmpk heols..cuma pernah tnya sorg kolig ni..kolig ni satu department ngn i..baru masuk jer tp abg tu lg suka ngn dia..apa2 cari dia..kalau i dia bolayan jer..i mitk tlg pun dia letak terus phone..i ckp la kt kwn i tu nama dot dot anti ngn i..pastu sampai kena mrh jgk  gaduh dlm hp..dia ckp i biadap..pastu i terus tamo ada urusan
.i bgtau kat boss i
boss i laki muda gelak kt i..heols ckp i akan nngis bila org yg i suka mrh i..u tak suka dia tp nape u nngis...ni cite 2019..boss i mcm syak i suka mamat tu..sibaikk
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-8-2021 09:21 PM
selalu jmpa jgk sblm covid ..heols ofis bwh..i atas sekali ngn boss..so kalau heols nk jmpa boss ...

Apa lah yg u rude sgt smpai dia benci dkt u..tpi tk apa la u..org kta benci2 nti timbul sayang even lma menunggu..hrp dia nmpk kebaikan u one day..insyaALLAH..i doakan u..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 15-8-2021 09:45 PM
Apa lah yg u rude sgt smpai dia benci dkt u..tpi tk apa la u..org kta benci2 nti timbul sayang eve ...

i dh move on dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy kena reject dgn suami 3x .. org kata pilihlah org yg syg kita..

Tp aku seorang yg berniaga..org meniaga dan org yg level jawatan tinggi selalu dominan bab keputusan..

Akhirnya dr aku kawen laki lain menjada last2 dia jatuh ke pangkuan aku kah kah kah


Syukur sgt.. memandangkan dia pon awalnya tak suka sangat maka kami tak bercinta terus kawen..

Kira tak de la buat maksiat..zina..pegang tgn pon xde syukur walau dia biasye2 tp kalau kita kawen dgn cara yg baik mudah urusan sepanjang pekahwinan tu sbb skrg mmg nampak dia sayang aku..

Pengajaran nya org muda especially pempuan jgn mudah serah tubuh pd boipren sbb dia pon bukan nak sgt ngn kau..kalau kau cinta mati smpi kawen pon pekahwinan kau takde spark pulak sbb dah merasa sblm kawen..

Pengajaran kedua..aku pempuan tak malu confess..3x pulak tu..jd xmudah putus asa..lantak la dgn apa dia pk ..last2 dia nak jgk..

Pengajaran ketiga..kau reject itu hak kau..sbb mcm aku dlm proses dia reject tu aku melalui proses kematangan melalui pekahwinan dulu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 02:06 PM GMT+8 , Processed in 0.075920 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list