CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Syd

Daftar Untuk Menjadi Sukarelawan Di Sukan Olimpik Paris 2024

[Copy link]
Post time 14-8-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 14-8-2021 08:37 PM
Dialu-alukan.

Sesiapa yg berminat, voley la mohon.. iols nak amik cuti pun susah namatey

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-8-2021 08:43 PM
Sesiapa yg berminat, voley la mohon.. iols nak amik cuti pun susah namatey

Mohon la tinot, boleh buat rekod jadi pengulas sukan/pembawa berita pertama (secara maya, melalui forum) langsung dari perancis.. gitu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh kerja sambil travel bawak ank tak?
Boreng dok Msia ni .
Nak p bawak ank tengok dunia luaq pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakigojes replied at 14-8-2021 08:48 PM
Mohon la tinot, boleh buat rekod jadi pengulas sukan/pembawa berita pertama (secara maya, melalui  ...

Hahaha.. rasanya boss tak bagi lerr.. mau kena pelangkung dgn boss.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang dia lagi bersepah takde keje kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam best je .....tp macam x boleh mohon....cuti susah nak approved

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Berminat nak suruh anak mohon, cun2 pulak dia grad tahun 2023 nanti. Dah boleh start kumpul duit sikit2. Dan masih ada masa nak belajar bahasa french, Spanish atau arabic.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Syok ni, kalau muda lagi boleh mohon

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk ramai nk join. Boleh dah start kumpul duit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarikkkk..tp lmbt plak 2023 baru blh apply ek

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh cuba mana tahu rezeki ada

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm...berminat tapi macam berangan tak sudah
2024 border da confirm buka ke??

Agipun paris lani cam takde covid yek....aritu upacara penutup tokyo2020 rakyat depa bersorak reramai menyambut paris bakal tuan rumah next olimpik

Seramm...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus, jangan lepaskan peluang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dekat Malaysia ni pun iols tak pernah jadi sukarelawan, ni kan pulak nak jadi sukarelawan dekat Paris. Memang tak lah.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Yessss! Moga ada rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 15-8-2021 02:43 AM
Hmmm...berminat tapi macam berangan tak sudah
2024 border da confirm buka ke??


Ada je covid. Tapi sop depa tak seketat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
siapa yg berminat tu boleh cuba

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
harap masa ni covid dah x ada atau dah jadi mcm selsema biasa je la

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 11:42 AM | Show all posts
Semoga panjang umur, boleh la apply. Tapi tengah fikir2 nak ke laki aku jagakan anak2 nanti

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke kos nya 13k lebih..?
Tp once in a lifetime la kan peluang ni..x dpt jd atlit olimpik wakil negara jd volunteers pun jd laaa kannnn

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.183629 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list