CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Syd

Daftar Untuk Menjadi Sukarelawan Di Sukan Olimpik Paris 2024

[Copy link]
Post time 15-8-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Besnya...tingat masa jadik volunteer sukan sea 2107 ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 14-8-2021 07:59 PM
Bestnya… Sapa yg berkelayakan jangan lepaskan peluang guys. Jauh perjalanan luas pengalaman

Aku dh pernah gi negara2 jauh, bagi aku hujan emas di negara orang baik lagi negara sendiri wakakakkaka. Tak nak la aku mati kena langgar atau kena tembak di jalan raya ataupun dicekik bunuh di hutan macam sesetengah mangsa yang berhijrah tinggal di negara2 kokesan. Mereka ni bukan suka sangat orang asia tambah lagi yang beragama islam, tak ikut tekak selera mereka katanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 15-8-2021 01:51 PM
Aku dh pernah gi negara2 jauh, bagi aku hujan emas di negara orang baik lagi negara sendiri wakaka ...

Bagi i pun sama batu2 negara sendiri pun i nak stay sini jugak sampai ajal hahah tapi g travel jalan2 negara depa ada rezeki i suka je hiks

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 14-8-2021 02:38 PM
Peluang orang melancong laaa.
Dah lama terkurung tuuu.


Oh mmg sdn bhd ke. Ingtkn spons

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2021 03:24 PM | Show all posts
wow menarik. Sukarelawan pun ada dibayar elaun kan. dah boleh start belajar bahasa perancis dah ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
JibboTheCat replied at 16-8-2021 03:24 PM
wow menarik. Sukarelawan pun ada dibayar elaun kan. dah boleh start belajar bahasa perancis dah ni : ...

Yeke dpt elaun.. How much dik.. Paris ni dlm gambar lawa la. Tp masa nak bgambar ucuk asyem bau hancing. Hehee
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 04:08 PM | Show all posts
mcm best je..lama dah terperap ni..tapi sana bnyk pickpocket kan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 09:08 PM | Show all posts
best kalau dapat pergi ni..
dapat elaun tak??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik...boleh la suruh adik isi form. Kalau panjang umur la sampai ke tahun tu. Allowance brp sehari ek? Takkan tak ada lgsg..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 10:47 AM | Show all posts
去巴黎是我的梦想! 如果可以被选中当志愿者在巴黎奥运会 我不管怎样都一定去! 真的很希望可以选中我 因为我真的很想看看奥运会的后幕 还有运动员 也可以顺便 参观 巴黎 哈哈哈哈 选中我!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-8-2021 11:05 AM | Show all posts
caidahuang replied at 19-8-2021 10:47 AM
去巴黎是我的梦想! 如果可以被选中当志愿者在巴黎奥运会 我不管怎样都一定去! 真的很希望可以选中我 因为 ...

apply first

2023
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bile lagi nak jenjalan. Time ni laaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jaga acara atlet lelaki jer mcm terjun/renang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 05:17 PM GMT+8 , Processed in 0.076800 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list