CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Sekumpulan Kadet Pelatih Korea Utara Akan Dibicara Kerana Dengar Lagu BTS

[Copy link]
Post time 9-8-2021 02:26 AM | Show all posts
edayildiz replied at 8-8-2021 08:15 PM
korg jgn kutuk bts..kang army dtg hembus
i suka korea tp bts ni i xknl..i kenal pun sbb mcd ar ...

Btw golongan kayangan kat sna mmg dpt lynan yg baik, boleh je uol tngok kat YT.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2021 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-8-2021 02:16 AM
MBLAQ, Sistar & Boyfriend dh disbanded, F(x) pun dh ksong & SHINee start xde lgi late Jonghyun, dh ...

kannnnnn...
dah bukan zaman kita dah...

nak tarik peminat muda, company pun debut group muda untuk bagi relatable dengan fans ni. selling dreams gitu

iols rasa rata2 kpop member 2nd gen pun kalau kahwin, orang dah tak kisah. akan ada la yang bising, tapi kebanyakan iols rasa ramai dah tak kisah. fans diorang pun kebanyakan sekarang mesti dah berkeluarga, dah kurang nak ambik tau pasal kpop.

iols masih menunggu comeback big bang ni haa. or at least salah sorang. masing2 dah kaya kot bagi peluang kat budak2 baru haha

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-8-2021 02:16 AM
MBLAQ, Sistar & Boyfriend dh disbanded, F(x) pun dh ksong & SHINee start xde lgi late Jonghyun, dh ...

lupa pulak nak komen haa.

kalau zaman kita dulu perasan tak? Girl group dengan boy group 2nd gen kalau featuring, takde sape pun bising. SNSD dengan SUJU, Bigbang dengan 2ne1, buat lagu sama2. Sekarang nak tengok benda tu berlaku, susah. Tak nak hancurkan "fantasi" peminat2 tengok idola berskinship bagai dengan group lain jantina

Diorang anggap idols ni macam laki/bini deme. wuhhhh thats scary. tapi dah thats the price to pay agaknya kan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-8-2021 02:09 AM
Iol dh dngr lgu dorg yg Butter & Permission to dance, so-so je, famous sbb bnyk fans & I think dor ...


bethol..i ada baca jgk dorg ni geng illu sbb tu famous sgt..
yg mcd aritu ntah pape..xberbaloi langsg..setakat nugget jer..tp mcd sblh umah i mmg byk la keta dk drive thru time tu..nth knp i rasa kebodohan bethol. yg beli
siap jemur bekas nugget bts..nk jual balikkk..kebodohan apakah ini bdk2 skrg..i suka korea jgk..tp byk lyn drama jer..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-8-2021 02:26 AM
Btw golongan kayangan kat sna mmg dpt lynan yg baik, boleh je uol tngok kat YT.

aman jer la rupanya hidup geng kayangan..i bygkn kayangan pun xhappy..syukur rasanya jd rakyat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 9-8-2021 02:52 AM
bethol..i ada baca jgk dorg ni geng illu sbb tu famous sgt..
yg mcd aritu ntah pape..xberbaloi  ...

Wayang sajaa... Mmg depa struggle dr bawahh.. Sgt2x struggle.. Susah nak tembus korean market... Pastu depa start femes pastu bila dh menang banyak award lame2x jd pelikkk... Ehh semue award depa sapuu.... Bertahun2x pulak tu... Tp tulahh.. Hidop depa sure tak mcm kite... Sign up dgn illuminati mmg payahlaahhh....pelil2x
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 04:34 PM | Show all posts
i sampai ke sudah tau ade kumpulan nm BTS tp xtau sape dieorg...br2 ni je selalu keluar iklan tilam coway adelh nmpk sorang2...jung kook yg i kenal jong kook oppa dlm RM je
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
haku layan kpop dari start running man mcm super junior, snsd, 2am, 2pm, kara,mblaq, group kpop lama2 best ooo lagu nyer ngan penyamyi pun cantik2 + handsome...skang hauk ngan fake je semua nyer lelebih bts ape tah yg best nyer tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2021 09:56 PM | Show all posts
edayildiz replied at 9-8-2021 02:55 AM
aman jer la rupanya hidup geng kayangan..i bygkn kayangan pun xhappy..syukur rasanya jd rakyat mal ...

Hidup kat mna2 negeri pun ok sbnarnya, aslkn bukn kat NK.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 10:01 PM | Show all posts
edayildiz replied at 9-8-2021 02:52 AM
bethol..i ada baca jgk dorg ni geng illu sbb tu famous sgt..
yg mcd aritu ntah pape..xberbaloi  ...

Knonnya mnjdi kgilaan ARMYs sbb menu tu d ktakn d handpicked by BTS members itself tpi x sngka slera member BTS kat McD x lh bgus mna haha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 11:20 PM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 9-8-2021 02:42 AM
lupa pulak nak komen haa.

kalau zaman kita dulu perasan tak? Girl group dengan boy group 2nd ge ...

Ha'ah, hri tu BP Jennie ada guna prktaan bts as in behind the scene tpi ARMYs start txt dia spya dating dgn slh stu member of BTS, on the spot Jennie buang prktaan bts tu sbb dh buat ARMYs slh sngka. Jennie sndri pun x suka d ship2 kn dgn member BTS tpi ARMYs ni entah lh, xthu knpa gila sngt.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 11:23 PM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 9-8-2021 02:28 AM
kannnnnn...
dah bukan zaman kita dah...

Yep, even SHINee Taemin pun dh fham yg Nuna fans dia dh tntu smuanya dh dwasa, ada yg dh ada krja, brsuami, ada family & mmpunyai lain2 tnggungjwp & old Kpop idols ni nk khwin pun xde lgi yg nak kisah sbb aslkn dorg bukn oppas mcm dri BTS.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 11:26 PM | Show all posts
acikhan replied at 9-8-2021 04:48 PM
haku layan kpop dari start running man mcm super junior, snsd, 2am, 2pm, kara,mblaq, group kpop lama ...

Kpop dlu2 tu mmg best, iol fans dri thun 2008 ke 2012, pstu x lgi. Skrg ni iol msih dngr lgu2 Kpop tpi utk leisure je, xlgi ngefans mcm dlu2 kala.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.084979 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list