CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Dos Pertama Pfizer, Wanita Dakwa Ibu Tersalah Terima Vaksin Sinovac

[Copy link]
Post time 8-8-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
In a way bagus gak. Sbb gabungan inactivated dgn mrna. Patutnya lagi kuat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku doakan yg baik2 je utk semua yg telah ambil vaksin...sama jg yg tak ada amik vaksin..aku doakan kita semua mencapai herd immunity kelompok ya..aminn
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 04:40 PM | Show all posts
korang, nak tanya.

korang yg bf baby, ada yg dpt sinovac tak.

kenapa hri tu kata pfizer je sesuai utk ibu menyusu, now bg jgk sinovac plk?

ape kesan kat baby chuols

ada terbaca yg awal2 dlu sapa dpt sinovac ni, kena buang susu utk 2-3 hari baru blh bg kat baby mcm biasa.

yeke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 8-8-2021 01:23 PM
Anway kalau kaka ni ended up sihat walafiat, dia jadi precedent la kat Malaysia.

Kalau tak, she w ...

Maybe nk test exp tp wat senyap2 kot?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kes salah vaccine code rasanya ni.. AZ pun ada hari tu kan? yang katanya dapat expired vaccine tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ppv tu ada simpan byk jenis vaksin ke, ingat kan dorang bawa satu jenis je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah start campur vaksin tanpa umum dulu ke sekarang ni
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.086221 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list