CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1201|Reply: 16

Alat muzik kepunyaan atau idaman kalian

[Copy link]
Post time 31-7-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edisi kumpul tacang jugak ni.

Jom sharekan alat muzik yang korang ada dirumah atau yang korang idamkan.

Kalau blh letak la watermark di setiap gambar itu yea

Moga momod yang baik hati lagi murah hati dapat la sedekah barang sebungkus dua tacang2 pada kami2 yea

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini kepunyaan mak.. Brand Kawai

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini idaman.. Brand Petrof.. 2nd hand pon rege belas ribu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada piano dan gitar (iols xde gambar nak tepek)...tapi dua2 x tau main penah belajar tapi sakit jari nak petik gitar dan nak main piano tu. Biar anak2 je la yg belajar..hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
iman_kasih replied at 31-7-2021 12:13 AM
Iols ada piano dan gitar (iols xde gambar nak tepek)...tapi dua2 x tau main penah belajar tap ...

Anak2 minat ok la.. boring2 soh diaorg main lagu.. kasik feeling.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 31-7-2021 12:18 AM
Anak2 minat ok la.. boring2 soh diaorg main lagu.. kasik feeling.. hihihi

Haah...anak2 suka jugak try main lagu2 yg dorang minat.  Iols tumpang sekaki je la...
Sayang sikit anak yg 7 tahun..cikgu xnak ajar online..susah katanya. Dekat 2 tahun jgk la xde kelas.  Abang & kakak dia je la yg join kelas.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I ada seruling je sis. Tu pun masa darjah 6 punya. Tak tau la function lagi ke tak ahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 31-7-2021 12:37 AM
I ada seruling je sis. Tu pun masa darjah 6 punya. Tak tau la function lagi ke tak ahahah

Agak2 kalau tiup nafas keluar ikut telinga tak? Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 31-7-2021 12:43 AM
Agak2 kalau tiup nafas keluar ikut telinga tak? Hihihi

Tak berani tiup. Entah2 dah ada mkhluk buat rumah dlm seruling kat stor nu kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 31-7-2021 12:08 AM
Ini idaman.. Brand Petrof.. 2nd hand pon rege belas ribu

Suatu ketika dulu, ai penah bgtau kwn baik ai yg ai nak amek piano lesson.

Lepas tu 9bln berikutnya, tetiba ai berkenalan dgn sorang jejaka turn out heols musician and piano ticer org nun seberang tambak. Lalu bercinta dan plan nak kawen.

Namun jodoh tedaa.

Manifestation gone wrong gituh. Langsung impian amek piano lesson terkubur.

Cerita takde kaitan dgn instrumen
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Meol minat musik tapi takdak peluang. Tapi kalau dibagi pilihan , iol pilih biola.
Paganini memang best !
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Piano, gitar.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah mencari gitar kapok utk ank bujang. Selain tu mmg tade alat muzik kat rumah.

Ank keci aku guna periuk buat drum
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 12:47 AM | Show all posts
berangan betul nak main piano...rumah i ada keyboard tp x reti main..lagu2 simple yg pakai satu tangan  je blh main
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada piano dan gitar..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sultana at 20-12-2021 05:41 AM

Ada 4 guitar, 2 ukulele, blues harp, recorder. Daughter pulak ada 1 kalimba and piano.

Still nak fender strat, gibson LP, and martin acoustic. Bukan bagus mana pon main. well kalau tak saya, maybe anak cucu bleh main nanti.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:06 AM | Show all posts
teringin nak beli beg pipe dengan geng geng seruling macam clarinet, dulu pakai rekoder je cipta lagu macam2 tapi terbatas sebab note rekoder tak banyak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:41 AM GMT+8 , Processed in 0.103604 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list