CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1500|Reply: 10

I delete you from my life

[Copy link]
Post time 27-7-2021 02:07 PM | Show all posts |Read mode
Edited by bictoria at 27-7-2021 04:10 PM

bagi contoh delete dalam hubungan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pabila seorang somi tu ...dia dah DELETE perasaan dia pada isteri dan anak anak .... memang akan sampai hati guna duit bahagian nafkah anak untuk dibelanjakan pada perempuan yang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah jugak nak komen tred ni...  Macam general ja tajuk neh

Pokchik cuba jugak la..

Dalam konteks dunia lelaki ni....DELETE juga bermaksud macam kalao boyfren-gelpren punya hubungan...maksud DELETE ni maciam  " I had enough of you!!  Couldnt stand your behaviour anymore!!."   Kira macam break up gituh....

Juga bermaksud DELETE nih....kalao dah break up...si lelaki akan unfollow di IG dan Fesbuk gelpren.. Delete gittcheww  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalao adik adik jejanzz nak nampak hipstur sikit .... masa nak break up boleh guna ayat cenggini..

" I dah DELETE my feeling kat you... kasik balik henpon samsung tuh dan bayar balik semua yg pernah i topup kat maxis you tuh!"

Contoh ayat....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 03:53 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-7-2021 03:19 PM
Pabila seorang somi tu ...dia dah DELETE perasaan dia pada isteri dan anak anak .... memang akan sam ...


moga somi tu padam terus ke barzakh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 03:55 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-7-2021 03:23 PM
Susah jugak nak komen tred ni...  Macam general ja tajuk neh

Pokchik cuba jugak la..

hahahhaha terhibur baca. sporting giler
boleh edit topic jadi 'hubungan yang di delete'

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bictoria replied at 27-7-2021 03:53 PM
moga somi tu padam terus ke barzakh

Tu maksud DELETE bagi kematian gittew..

"Ben Yazer, si askar Yahudi tu dah kena DELETE ngan geng Hamas pagi tadi" <---- contoh ayat bagi DELETE kematian.

Atau

" Aku doakan Tuhan DELETE nyawa kao!!  Takdanya orang sampai hati melancap sambil video call!!"    <---- contoh komen ustazah medsos lepas tertinguk video panas   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:06 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-7-2021 04:00 PM
Tu maksud DELETE bagi kematian gittew..

"Ben Yazer, si askar Yahudi tu dah kena DELETE ngan gen ...

you made my day hahahaha


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:08 PM | Show all posts
Edited by bictoria at 27-7-2021 04:11 PM

kau bukan anak aku lagi. aku delete nama kau dalam wasiat
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 10:54 PM | Show all posts
bictoria replied at 27-7-2021 04:08 PM
kau bukan anak aku lagi. aku delete nama kau dalam wasiat

yg ni lawak hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 09:24 AM | Show all posts
ctrl+alt+delete you.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:16 AM GMT+8 , Processed in 0.088067 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list