CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: FanTasyCreaTioN

Resin I - Shaker

  [Copy link]
 Author| Post time 26-7-2021 02:55 PM | Show all posts
crossline replied at 26-7-2021 02:45 PM
Yg ada bulat2 2 ekor tu comel!!!
yang tu FC buat dari clay ...

sebab tu banyak lom ada isi ...
nak kena buat menda2 dalam tu ...
takmo isi yang orang lain ada

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 26-7-2021 02:50 PM
haha pelancongan apa nya sis ...
kat ulu ni


Owhh...hahahaha! Samalah kita, duduk kat ulu jugak ni. Syukur je lah kita masih selamat kat mana pun kita sekarang. Harap sis & family sentiasa sihat & selamat.

Rasanya kita ni perangai lebih kurang sama je sis. Tapi bab seni saya lebih kepada grafic/lukis2.

Untunglah rajin buat kimbab/sushi goreng sendiri. Saya rajin beli je kat Shushi Go! Pantang nampak, mesti beli.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2021 03:05 PM | Show all posts
crossline replied at 26-7-2021 02:56 PM
Owhh...hahahaha! Samalah kita, duduk kat ulu jugak ni. Syukur je lah kita masih selamat kat mana p ...
Terimakasih ... doa yang baik2 jua kembali kat uols ... moga sentiasa dalam lindungan Allah ... aamiin

haha kan ...
sebab ramai kengkawan tanya ... tak rimas ke kat ulu nun... sebab sini bukan home town kita ...
lama dah tak balik kampung
nak wat camne la kan ...masih tak leh rentas daerah sini...

Meh la share kat Board ni lukisan2 tu ...
Bukak thread
sangat2 d alu2 kan ...

Seronok dapat kawan sejiwa ...



Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 04:10 PM | Show all posts

menariknya!saya suka tengok orang buat ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2021 02:24 PM | Show all posts
Lunarian replied at 4-8-2021 04:10 PM
menariknya!saya suka tengok orang buat ni
Jom la!!~ try buat
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:32 PM GMT+8 , Processed in 0.099956 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list