CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2211|Reply: 23

[Tempatan] Kobik o kobik dah 13k pulak

 Close [Copy link]
Post time 15-7-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Emm kes dah 13k.. selango dah 6k..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila. Selangor je 6K

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni tanda-tanda 2 minggu lagi nak masuk fasa 2
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mn menteri konfiden je nk masuk fasa 2??
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 03:54 PM | Show all posts
padan muka abahcow & DG fan club

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 03:56 PM | Show all posts
kes 30k ..melaram ke sana ke sini sebab dah full vaccinated

katenye..

ko hader ??
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 03:57 PM | Show all posts
13k skrg sbb Selangor tengah buat test besar2an katanya.. Kilang2 buat mass test. Expect akan terus naik kes sampai habis test kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
talapia replied at 15-7-2021 07:57 AM
13k skrg sbb Selangor tengah buat test besar2an katanya.. Kilang2 buat mass test. Expect akan terus  ...

Ya. Customer i pun tutup production 2 hari staff kena gi buat swab test. Wajib buat kan skrg. Tak pasal2 kena saman bila kena serbu nanti
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok kan ade saringan besar2an..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hentikanlah saja lockdown, tak ada kesan pun, org lain yg bawa masalah kenapa rakyat2 lain yg x de kena mengena kena tanggung derita?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan
Berapa lama lagikah nak kurung rakyat oiii..dua bln lagi ke sampai semua rakyat mati kebuluq...kes makin meroket adelah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:09 PM | Show all posts
talapia replied at 15-7-2021 03:57 PM
13k skrg sbb Selangor tengah buat test besar2an katanya.. Kilang2 buat mass test. Expect akan terus  ...

duk dengar benda ni dah berapa bulan dah...

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurung rokyat selangor je x boleh? Ko buat la mass testing sampai akhir thn kat diorg. Tensiii tau. Mak dah x larat nak wfh ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 15-7-2021 04:08 PM
Soalan
Berapa lama lagikah nak kurung rakyat oiii..dua bln lagi ke sampai semua rakyat mati kebuluq ...

Tu laa kan.. mati sbb kebulo.. mati sbb munuh diri sbb duit yilek.. mati sbb dpt call bank hari hari pas tu terojon..rumah kena tarik.. kete kena tarik... anak nak susu nak pampers.. aku yg lgsh tak beekaitan dengo ni pun pening..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 15-7-2021 04:10 PM
Kurung rokyat selangor je x boleh? Ko buat la mass testing sampai akhir thn kat diorg. Tensiii tau.  ...

Aku pun heran.. ape jadahnya nak kurung org perlih tu jugak.. biorla depa bebas
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 15-7-2021 08:12 AM
Tu laa kan.. mati sbb kebulo.. mati sbb munuh diri sbb duit yilek.. mati sbb dpt call bank hari ha ...

Dulu sblm x ada vaksin buat lockdown turun jugak kes ni makin kes meroket adelah...so nak kurung rakyat sampai bila..nak tgu rakyat mengamuk ke..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
talapia replied at 15-7-2021 03:57 PM
13k skrg sbb Selangor tengah buat test besar2an katanya.. Kilang2 buat mass test. Expect akan terus  ...

Peningkatan ni kan dijangkan akan berlaku seminggu dua ni sbb mass testing skrg ni sblm dia melandai slps 2 mggu tu..naik mmg pasti stp hr ni...lps 2 mggu lg dia turun tak..so sama2 la kita tgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 15-7-2021 04:13 PM
Aku pun heran.. ape jadahnya nak kurung org perlih tu jugak.. biorla depa bebas


Sbb org perlih tu pun byk lg tak vaksin...varian delta pulak tgh mengganas..so nak halang kes naik kat sana juga la tu. Phm2 je la kalau diberi peluang bebas bkn semua patuh sop..lg2 kwsn kat belah kg2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 15-7-2021 04:14 PM
Dulu sblm x ada vaksin buat lockdown turun jugak kes ni makin kes meroket adelah...so nak kurung r ...

Aku riso je cina cina ni pakat ngamuk.. cina ni mana boleh tadak duit.. depa hidup bertuhankan duit.. satu halllla pulak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
SPACE COP GABAN replied at 15-7-2021 04:19 PM
Peningkatan ni kan dijangkan akan berlaku seminggu dua ni sbb mass testing skrg ni sblm dia meland ...

Aku rasalaa kalo tunrun pu  sikit jee..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 09:14 AM GMT+8 , Processed in 0.092107 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list