CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

2 Tahun Ganggu Jiran Dengan Bunyi Kuda Setiap Malam

  [Copy link]
Post time 14-7-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiran tu biar anak memekak bising takpe pulak
Siang hari pun org nk rehatlah xmau dgr anak kau memekak
Haa bila malam org kacau tau marah
Eleh eleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-7-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
glump replied at 13-7-2021 01:55 PM
Emm macm no report je pasal jiran nie dok guna drill secara kerap..hobi dia renovate rumah...ganggu  ...

Kalau waktu siang takde guna nya report sbb tgkla mcm kes dlm artikel
Anak2 jiran bising waktu siang
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 01:40 AM | Show all posts
jiran i yang belah depan anak-anak pun bising..
pagi petang malam dok main jerit-jerit..
tapi la ni dah senyap sikit..
maybe dah kena sound dengan jiran sebelah dia kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 13-7-2021 07:09 PM
Samalah mcm babi sekor kt atas ni... beranal babi agaknya tak reti nk jln elok2.. aku harap kalau ru ...

Hahahaha jenis hentak2 lantai kan? Sama wehh. Jiran atas ni aku rasa hulk atau giant yg duduk. Sekali dia berjalan pi toilet tgh malam fuhh rasa nk menjerit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwasemangat replied at 13-7-2021 08:31 PM
Jiran aku suka main guli malam- malam. Bila aku tanya dia, dia heran sebab dia pon selalu dengar jug ...

Yg ni kena report dekat pusat rawatan syifa
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Zirara99 replied at 14-7-2021 02:38 PM
Hahahaha jenis hentak2 lantai kan? Sama wehh. Jiran atas ni aku rasa hulk atau giant yg duduk. Sek ...

Berlari gedegang tak kira masa..bela anak beruk ke apa tak tau lah.. agak2 laa malam pon tak puas berlari lg ke apa. Siang2 tu takleh nk kata apa laa.. report pon tak guna. Tp kalo jenis mak pak babi, dibiar jer laa anak2 perangai terkinja2 tak pikir org lain pon wfh jgk. Stress sial dpt jiran mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 15-7-2021 08:27 PM
Berlari gedegang tak kira masa..bela anak beruk ke apa tak tau lah.. agak2 laa malam pon tak puas  ...

U kenal ke? Kalau kenal pi hantar surat layang. Confirm ke anak2 depa? Kot la kucing depa berlari sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Zirara99 replied at 15-7-2021 09:11 PM
U kenal ke? Kalau kenal pi hantar surat layang. Confirm ke anak2 depa? Kot la kucing depa berlari  ...

Dah pernah msg bgtau mlm2 tlg laa jgn buat bising..kalo tak bdk2 lari, kdg2 11mlm dok drill lg.. cam bodo..esok2 pon bleh drill dinding rumah kau sampai runtuh pon takde hal. .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT