CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2874|Reply: 14

Lelaki tengok porn ke walaupun dh kahwin?

[Copy link]
Post time 23-6-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Korang, is it normal kalau husband still watch porn walaupun dh kahwin?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bellaa at 30-6-2021 10:51 AM

Normal sis...  Suggest link ...clean sikit..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 23-6-2021 03:18 PM
Normal sis...  Suggest link Xhamster...clean sikit..

Normal ye. Aku ingat tak normal la sebab bini ada depan mata bebila boleh terkam nape nk tgk porn jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 23-6-2021 03:20 PM
Normal ye. Aku ingat tak normal la sebab bini ada depan mata bebila boleh terkam nape nk tgk porn  ...

Macam biasa la sis.....walaopun ada nasi beriani gam kat dapur..... Kalao bukak youtube...check juga ler Grandpa Kitchen atau Masterchef Asia punya bideo..

Sekadar tenguk2.... Norm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:48 PM | Show all posts
cmne nak potong kredit moderator ye? sbb promote link porno
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-6-2021 03:48 PM
cmne nak potong kredit moderator ye? sbb promote link porno

Maafkan moderator niat berkongsi je tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:27 PM | Show all posts
tuttt replied at 23-6-2021 07:39 PM
Maafkan moderator niat berkongsi je tu

ye gurau je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:29 PM | Show all posts
normal...mungkin husband nak mencari idea bagaimana nak spice things in the bedroom
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:12 PM | Show all posts
normal je.... bini boleh watch together also
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Few times dpt tangkap husb watched porno...i sindir2 dia buat xreti...last2 i mengamuk kata tengok porno tp xpernah buat skill tu kat bini...hahahah...sekarang dia mcm takut ajak ml sbb nk kena buat skil pelik2....kahkahkahhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 11:04 PM | Show all posts
normal buat zaman sekarang, tapi benda ni xnormal sebenarnya.. jgn diajar.. lama2 kau jgk yg terkesan... kalau tak caya try..  kalau kau syg kat marriage kau ni better nasihat dia stop awal2..

bkn sedikit isteri yg merana psl ni ye utk pengetahuan semua. sbb tu ubat kuat laku keras...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
fishy2624 replied at 24-7-2021 11:49 PM
Few times dpt tangkap husb watched porno...i sindir2 dia buat xreti...last2 i mengamuk kata tengok p ...

Hahaha tgk tapi tak tiru skill tu. dorg tgk utk apa sebenarnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
a4_paper replied at 26-7-2021 11:04 PM
normal buat zaman sekarang, tapi benda ni xnormal sebenarnya.. jgn diajar.. lama2 kau jgk yg terkesa ...

Dia sebenarnya tak pernah kantoi ngn aku. Tp aku yg tny dia pernah tgk porn ke lepas kawin. Dia ckp pernah sesekali. Aku harap dia bukan jenis yg addicted la
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:39 PM | Show all posts
normal...nk belajau2.... yg tak normal kalau dia suka tengok genre gangbang, child, binatang, group, homo, trans.. bwk dia gi berubat
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 12:31 PM | Show all posts
Ramai yang still tgk even dah kahwin.

Ramai perempuan ingat lelaki tengok sebab xde selera dgn isteri. Bukan xde selera penyebab tengok porn, tapi tengok porn penyebab xde selera.

Yang salah tetap salah. Ayuh kita jangan membiasakan kesalahan ni dalam masyarakat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36739 Replies : 1413
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49622 Replies : 1131
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 01:01 PM GMT+8 , Processed in 0.089096 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list