CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3561|Reply: 24

Cara test kesabaran lelaki

[Copy link]
Post time 20-6-2021 05:35 PM | Show all posts |Read mode


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kalau mamat tu mati sebab rumah kena bom.. Memang idoklah mamat tu nak marah awek/bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ini bukan cetuskan marah tapi perang
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah3 dia pon x sempat hidup lama klu dh kena bom umah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 12:40 AM | Show all posts
1. tak merokok
2. tak main game
3. aku guna phone zaman purba baling lah nnt aku beli lain
4. takda motor
5. ko dah kenapa nak bom2 rumah pulak yg ni aku nak marah

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ape daa kan orang dolu2 dah pesan

'carilah buluh runcing dan tikamlah ditapak kakinya'

kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu sme nothing laa bodoh

Ce ko ckp kat jantan tu...KOTEY AWAK KECIK laa

Tgk pe jadi..

Tu psl isteri kne bnyk fake..demiii kerukunan rumahtangga...haaa

Tak luak punnn kalau mengalah n fake...muhaya nenek tua bodoh tatau how to put it that way

It is all about male ego!!!

2 lelaki.jumpe..depa bertarung sampai mati
2 pompuan jumpe..depa memasak good dish

Kne plak awek cunnnnn..seksi dah tu phd sebakol haaa cerdik bkn mainnn..pro active..extrovert aaa camno nk ngorat jantan?

Dia cuma perlu jaga ego jantan dia suke tu..itu je

Dia kne sharp tangkap vibes jantan tu..klo ego dia jatuh n rendah bila sama dia aaa dia kne bnyk FAKE..bkn rugi..tak luak..tak ilang setitik pun nilai kita..fake demi ego jantan..ok?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pasal kereta dia marah, lain2 semua dalam list tak de melainkan handfon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
cara cara nak dapat adik baru
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni cara cara aweks yg kurang perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 21-6-2021 05:42 AM
ape daa kan orang dolu2 dah pesan

'carilah buluh runcing dan tikamlah ditapak kakinya'

Hahahahah
Menghiburkan komen ni
Likessss
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hisap rokok, kaki game, mat rempit? Semua ciri2 aku pangkah awal2
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Telanjang je dpn dia. Klau dia sabar, mmg sgt2 penyabar la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
no 1, 2, 3 ok lagi.. yg no 4, 5..klu dia x marah, baik ko jgn pilih dia, mmg ada la skru kat mana2 yg tercabut, bukan manusia normal la tu, atau ko yg buat tu yg gila
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 09:01 AM | Show all posts
Nk marah camana klu dh bom Rumah org mestila pompuan tu akn kena tangkap dan dihukum gantung..blh cari aweks lain pulak..yak yak yey..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 09:05 AM | Show all posts
imanjannah replied at 21-6-2021 12:34 AM
no 1, 2, 3 ok lagi.. yg no 4, 5..klu dia x marah, baik ko jgn pilih dia, mmg ada la skru kat mana2 y ...

haha betul tu risau pulak bakal suami mental

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 09:08 AM | Show all posts
bloodyamuk replied at 20-6-2021 09:42 PM
ape daa kan orang dolu2 dah pesan

'carilah buluh runcing dan tikamlah ditapak kakinya'

haha putera buluh betung ke


Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia tak marah...boleh dibuat SUAMI....'bodoh2'...gitew....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau saja2 nk provoke gini maknanya awek tu la yg mental.. kalau lelaki tu ok je mksdnya sama2 mental.. haha..

Nk test lelaki senang je.. test ego dia..sebab lelaki pun suka test perempuan to see how much they can get away.. andai kata terkantoi lelaki tu ngorat awek lain ke apa, xyah tny banyak.. block terus.. time ni baru teruji dia sayang ke tidak.. tgk action dia bukan ayat manis dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Betina mana buat macam ni kalau ko stay
Ko mmg bodoh.

No 1-2 tu tarak hal

Tapi yg lain tu
Gila

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:47 AM GMT+8 , Processed in 0.179811 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list