CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2062|Reply: 11

dah masuk 3 series tak kawin lagi. normal ke abnormal

[Copy link]
Post time 7-6-2021 04:47 AM | Show all posts |Read mode
omg omg omg omg

kadang2 time keje tengok orang shuben-wifey bawak anak jalan2 terdetik dalam hati wah muda2 dah ade baby. ke iols yang tua xde baby?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-6-2021 04:48 AM | Show all posts
tapi tengok orang kawin macam x best jah. dah kawin, nak kena jaga anak, berkongsi pula tetek stress pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Toksah pikio jauhhh beno

Toksah banding oang lain

Kira rahmat yg tuhan kasi ko

Bnykkan syukurrrr..tiap saat

Tasbih tiap saat..ingat Allah..Allah.ingat kamu

Nanti Allah jentik..kawin!! So ko pun kawinn ..tk pk tak plan..kawin n epi mcm Cinderalella bkn bodoh mcm Anjuling tuuu..disgusting bitch!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Just go with the flow..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ahmad_dhani91 replied at 7-6-2021 04:48 AM
tapi tengok orang kawin macam x best jah. dah kawin, nak kena jaga anak, berkongsi pula tetek stress ...

Jd x yah la kawen.simple as that..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dont stress cuma cuba uruskan rasa sunyi. i think rasa sunyi ni sgt bahaya klu x urus dgn betul. self reminder juga ni. ramai org yg dah kawin ada anak pun ada tendency utk rasa sunyi. so musim2 pkp ni lagila, semoga TT sentiasa dikelilingi org2 sayang TT dan hargaila org2 tu. kahwin atau tidak, usaha n tawakkal. bahagiakan diri kita dulu k.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
tetek kan kiri kanan. ko amikla satu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Berebut tetek dgn baby ka wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:27 AM | Show all posts
Kalau sedia nak tinggal zaman bujang and pikul tanggungjawab, sila la kawin.
Kalau setakat nak geli2 berseronok, sila la berpuasa sajo
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa la tu.. bila dah nak msuk 30 mmg macam tu.. seronok tengok orang kawin n ada anak. masalah sikit tu normal la. cuma jangan stress2. rezeki mereka dapat jodoh n anak awal. tt plak allah bagi rezeki kat tempat lain. in shaa allah nanti tt akan jumpa jugak jodoh tt...amin
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:19 PM | Show all posts
3 series tak kawin lagi...  abnormal tu ..
kena lebihkan usaha lagi utk dapatkan pasangan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:51 PM | Show all posts
carilah andartu2 dlm forum ni...ramai yg nak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.084411 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list