CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9536|Reply: 52

Song seung heon yang hensemmm

  [Copy link]
Post time 5-6-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sbnrnya sy ni bknla mcm sesetgh kalian yg mmg da lm meminati drama n felem2 kpop.kebetulan br ni sy ada trtengok sebuah filem korea psl cintan cintun yg dasyat n trss trpikat kat hero pelakon tu yg bg i tramat la hensemm.mgkn taste org xsama bg uol mgkn xhensem tp bg i hensemla tmbh ada trbaca dia digelar vampire sbb xnmpk tua.gogle punya gogle br tau rupanya dia ni pelakon top gal kat korea n i pnh pon tgh cite lakonn dia sblm ni mcm wonderful nightmare.thn lps drama dinner mate patu skrg tunggu tayangn the voice 4.mgkn klu ada sesape yg lbh mngenali beliau blh share huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia berlakon dalam drama Autumn In My Heart. Dah tengok?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 5-6-2021 04:00 PM
Dia berlakon dalam drama Autumn In My Heart. Dah tengok?

Tula tp tu cite lm kn rs ms tu die mcm blm hensem lg mcm skrg heeee

Tp nnti nk gak tgk..i rs dia ni pndai brlakon blh bawa mcm2 watak romntik..klako..jahat..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Almk nk tepek gmbo xretilaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 5-6-2021 09:03 AM

Tt baru keluar gua ke? Follow je la ig dia.
Btw better masuk board luahan kot. Takda gosip pun nak dibincangkan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-6-2021 05:02 PM
Tt baru keluar gua ke? Follow je la ig dia.
Btw better masuk board luahan kot. Takda gosip pun nak  ...

Mmg sy br kua gua klu brckp ttg pelakon korea nihhh hahaha....da folo ig tp kot2 ada yg tau gosip trbaru ttg dia keeeee.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah mane gambo hensemnye
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan la drama Black. Or Saimdang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berzaman dia berlakon.. Makin tua makin hensemmmm.. Cer tgk film obsessed... Jgn x tidur malam
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 5-6-2021 04:35 PM
Tula tp tu cite lm kn rs ms tu die mcm blm hensem lg mcm skrg heeee

Tp nnti nk gak tgk..i rs di ...

Masa AIMH dan Summer Scent dia hensem sangat. Oh, dia pernah couple dengan Liu Yifei.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 5-6-2021 06:01 PM
Lah mane gambo hensemnye

Xreti tepekkkk...uwaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 5-6-2021 09:38 PM
Dah berzaman dia berlakon.. Makin tua makin hensemmmm.. Cer tgk film obsessed... Jgn x tidur malam:l ...

Sbb tgk cite tu la trserlah kehenseman dia.smarttt ko sbg asko pngkt kolonelll tu khennn hahaaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 5-6-2021 10:22 PM
Masa AIMH dan Summer Scent dia hensem sangat. Oh, dia pernah couple dengan Liu Yifei.

Yekeee...nnti i tgklaaaa heeeehee
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:34 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:35 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:36 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2021 11:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:43 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:45 AM GMT+8 , Processed in 0.104847 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list