CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3585|Reply: 22

teruskan ke atau bertahan?

[Copy link]
Post time 28-5-2021 01:20 PM | Show all posts |Read mode
Edited by kasba at 28-5-2021 06:14 PM

since no concrete answer, I better edited...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 02:01 PM | Show all posts

hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:09 PM | Show all posts
tanyalah ur wife mana kami tahu. ur wife nak make love tanya kami tak patutlah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 02:14 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 28-5-2021 02:09 PM
tanyalah ur wife mana kami tahu. ur wife nak make love tanya kami tak patutlah

kalau saye tanye, mesti die akan bagi jawaban yg menyenang kan hati saye...

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:16 PM | Show all posts
kasba replied at 28-5-2021 02:14 PM
kalau saye tanye, mesti die akan bagi jawaban yg menyenang kan hati saye...

kahwin je dengan friska settle masalah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 02:17 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 28-5-2021 02:16 PM
kahwin je dengan friska settle masalah.

sori la, saye tertinggal bot....

friska tu sape?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Go and check doctor to resolve the migrain..sini doktor cinta ramai la.. Ubat bini ko dulu.. jgn dia yang bg alasan migrain sbb mls nk layan sudahla ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 28-5-2021 02:09 PM
tanyalah ur wife mana kami tahu. ur wife nak make love tanya kami tak patutlah

Ya tak ya..kalau tanya kami,tusuk ajee laaa.benda dah terhidang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-5-2021 02:41 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-5-2021 02:31 PM
Go and check doctor to resolve the migrain..sini doktor cinta ramai la.. Ubat bini ko dulu.. jgn dia ...

migrain xde ubat. yg ade ubat utk relief je, mcm caffox tu. tu pun lps mkn kene tido dulu baru ok...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 02:45 PM | Show all posts
Belibis replied at 28-5-2021 02:36 PM
Ya tak ya..kalau tanya kami,tusuk ajee laaa.benda dah terhidang.

Mmg la kalau ikut kan hati lelaki mmg nak terjah je and then kalau saye tanye my wife pun die tetap akan lyn...

so btter ask around first and then make a conclusion later...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 28-5-2021 02:41 PM
migrain xde ubat. yg ade ubat utk relief je, mcm caffox tu. tu pun lps mkn kene tido dulu baru ok. ...

Siapa kata migrain xde ubat? Byk kot ubat kt pasaran.. Yang xngantuk pon byk..  Pergila jumpa doctor dulu.. Ntah2 sakit lain.. Huuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 02:50 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-5-2021 02:46 PM
Siapa kata migrain xde ubat? Byk kot ubat kt pasaran.. Yang xngantuk pon byk..  Pergila jumpa doct ...

dah pergi hospital dah, warded 1 mlm and buat ujian la ape la, siap CT scan sume...

Conclussion die tu je......
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 28-5-2021 02:50 PM
dah pergi hospital dah, warded 1 mlm and buat ujian la ape la, siap CT scan sume...

Conclussion ...

Oh gitu pula.. Hmm.. Then adjust la timing ngesek tu.. Since ada pre marital condition so kena la adjust part tu.. Buat jadual.
Nk bt camne kan dah pakej. Huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 03:00 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-5-2021 02:53 PM
Oh gitu pula.. Hmm.. Then adjust la timing ngesek tu.. Since ada pre marital condition so kena la  ...

tu la, nak adjust timing yg payah...

doctor ckp migrain ni sbb hormon tu x stabil, so x bole nak schedule. tibe je dtg migrain tu. yg kite bole prevent mcm kene cukup tido, x bole panas sgt or x bole perut kosong. tu pun kdg2 kene jugak...

so relief medicine la skarang ni, and then skarang ni tgh try alternatif medicine....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 28-5-2021 03:00 PM
tu la, nak adjust timing yg payah...

doctor ckp migrain ni sbb hormon tu x stabil, so x bole na ...

Teruk sgt ke migrain dia.. Klu bg dia ubat tido ko main sorg ko ok x..

Dah tny doktor bab ni? Kot2 doktor ada jalan? Painkiller ke ape..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 04:00 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-5-2021 03:55 PM
Teruk sgt ke migrain dia.. Klu bg dia ubat tido ko main sorg ko ok x..

Dah tny doktor bab ni ...

susah nak ckp, tapi skarang ni dah kurang la sbb mkn supplement, lps ade relief medicine and then pakai alternatif medicine..
byk relief medicine utk migrain, salah satu nye caffox. ade jenis rawatan baru utk migrain ni, die kene suntik kat perut and then bertahan selama sebln tapi kos die 1k sekali suntikan....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 28-5-2021 04:00 PM
susah nak ckp, tapi skarang ni dah kurang la sbb mkn supplement, lps ade relief medicine and then  ...

Wow... 1k tu..korg dh kawen bpe lama.. So far apa punca migrain? Xbuat check allergies ke.. Kot la certain makanan jadi punca etc
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 04:36 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-5-2021 04:31 PM
Wow... 1k tu..korg dh kawen bpe lama.. So far apa punca migrain? Xbuat check allergies ke.. Kot la ...

punca migrain is Hormon unbalance...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 28-5-2021 04:36 PM
punca migrain is Hormon unbalance...

Inbalance hormon meaning kena seek treatment bg balance la. Banyak je ubat utk bg balance hormon.. Cer seek advise dr pakar.. Maybe doktor sakit puan ke.. That might help dr ko tny terus ke bertahan kat sini.. Dah macam nk pergi perang plak tajuk nya heheh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 04:59 PM | Show all posts
Edited by kasba at 28-5-2021 05:00 PM
Normabaru replied at 28-5-2021 04:51 PM
Inbalance hormon meaning kena seek treatment bg balance la. Banyak je ubat utk bg balance hormon.. ...

mase warded mmg dah buat sume ujian, and seblm warded tu pun dah jumpa mcm pakar so still no solution..

and then aku xkan tanye dkt sini kalau aku dah exhaust all any means...

dont make any cheap conclusion pls....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.092797 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list