CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: ipes2

[LAGU2 LEMBUT UNTUK SAYA]: Songs That I Lie Down Looking At The Starry-Sky To

[Copy link]
Post time 4-7-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsVeneer replied at 2-7-2021 12:13 PM
I told everybody. But nobody believe!

Most people aren't equipped with gaydar
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 5-7-2021 04:40 AM | Show all posts
MrsVeneer replied at 2-7-2021 12:13 PM
I told everybody. But nobody believe!

ha ha nasib baik berita saya dgn sajat masih rahsia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2021 04:40 AM | Show all posts
Diablo replied at 1-7-2021 06:43 PM
Single lobang sis. Blind anaconda

alah kesiannya.. sudag rosak dah tu
meh sini saya potong terus lah, mudah
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Canon In D…
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 04:41 PM | Show all posts

antara classical music paling top bagi sy
sy ada berbelas2 CD classical songs
dan Canon mmg antara ter-best
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 04:43 PM | Show all posts
Edited by ipes2 at 15-8-2021 04:50 PM

wow
sgt best kerana the jazz tone nya was very relaxing
definitely will go on my list
sejin ya nama nya?tulisan bulat2 tentu korean

dulu masa darjah berapa dah, bila abg sy balik dari jepun, byk dapat dgr lagu2 jepun
antara yg paling best is Ribaibaru by Mayumi Itsuwa
juga lagu2 lainnya
infact baru semalam dgr balik Amayadori, dan pass-kan pada ws group mod dan keluarga

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 12:07 PM | Show all posts



alangkah bestnya philharmonic petronas dibuka semula
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-8-2021 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribu bintang di langit kini menghilang,
Meraba aku dalam kelam,
Rembulan mengambang kini makin suram,
Pudar ilhamku tanpa arah
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Du bi du du bi du~
Oh malam, terdengar sepantun lagu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols verangan tengah heartbroken padahal tade pun.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2021 01:39 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 20-8-2021 02:39 AM
Beribu bintang di langit kini menghilang,
Meraba aku dalam kelam,
Rembulan mengambang kini makin  ...

oh ya lagu ni mmg sedap!
sy discover tahun 2004 gitu
sebab kawan sy kat Hull slalu mainkan dalam keter dia
now dah jadi professor of heart surgery dah mamat tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2021 01:43 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 20-8-2021 02:45 AM
Iols verangan tengah heartbroken padahal tade pun.

ya kadang2 kita begitu kerana ingin sejajar dgn lenggang lengguk lagu
eh ni lagu masa bila ya?
sy sudah tinggalkan mesia dah masa ni
rasanya mula terdengar tahun 2000an dulu
shades ni group la ye.. ada lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 31-8-2021 01:39 PM
oh ya lagu ni mmg sedap!
sy discover tahun 2004 gitu
sebab kawan sy kat Hull slalu mainkan dalam ...

Lagu nieyh iols dengar digemari orang luar tak kira bangsa. Memang syahdu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 31-8-2021 01:43 PM
ya kadang2 kita begitu kerana ingin sejajar dgn lenggang lengguk lagu
eh ni lagu masa bila ya?
s ...

Tahun berapa iols tak pasti lah uols. Shades nieyh berkumpulan. Tak aktif lagi dah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts


saya sesat dan jumpa thread ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 26-9-2021 11:31 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 31-8-2021 11:20 PM
Lagu nieyh iols dengar digemari orang luar tak kira bangsa. Memang syahdu.

ya, sy yakin ianya demikian
tetapi, lagu yg paling sy suka dari man bai masih kekal that song Sunyi

Cuba dgr.. ini semasa anda masih kecil atau mungkin belum lahir

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-9-2021 11:33 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 31-8-2021 11:21 PM
Tahun berapa iols tak pasti lah uols. Shades nieyh berkumpulan. Tak aktif lagi dah.

ya ada google
katanya dalam wiki, masih aktif

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-9-2021 11:34 PM | Show all posts

dgr kembali lagu ini, didlam library yg kosong dan sunyi ini
sgt best
matahri kat luar pun mendung
sesuai dgn lagu ini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-9-2021 11:36 PM | Show all posts
ipes2 replied at 7-6-2021 05:39 AM
lagu ini sesuai dgn jiwa kekampungan saya

jay chou ini betul2 lagu yg buat kelaur berjalan ke park diblkg hospital sy, dan lenggok keatas tgk  bintang
saya kredit pengenalan lagu ini kepada @Catpaw
terima kasih
mengulit jiwa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.085157 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list