CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: ipes2

[LAGU2 LEMBUT UNTUK SAYA]: Songs That I Lie Down Looking At The Starry-Sky To

[Copy link]
 Author| Post time 26-9-2021 11:41 PM | Show all posts
''some people live their dreams
some people close their eyes
some people's destiny, passes by..''
antara lagu2 yg selalu mengimbas kenangan

kata Susan Goh, dia yg tulis this song masa belajar di US dulu2



Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-9-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AnnaSendin at 26-9-2021 11:59 PM
ipes2 replied at 26-9-2021 11:33 PM
ya ada google
katanya dalam wiki, masih aktif


Bergerak underground kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 26-9-2021 11:31 PM
ya, sy yakin ianya demikian
tetapi, lagu yg paling sy suka dari man bai masih kekal that song Sun ...

Belum lahir uols. Iols dengar pun best.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 26-9-2021 11:34 PM
dgr kembali lagu ini, didlam library yg kosong dan sunyi ini
sgt best
matahri kat luar pun mendu ...

I anggap ipes bukak lagu ni guna earphone jelah. Takut nanti semua terlelap pasang lagu ni dlm library kikiki. Kalau nak lagi lagu2 slow macam ni ipes boleh try search Korean Cafe songs di YouTube. I suka dengar time masak kat dapur
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2021 06:17 AM | Show all posts
AnnaSendin replied at 27-9-2021 12:03 AM
Belum lahir uols. Iols dengar pun best.

koh koh
masa ni sy awal remaja
awok belum jadi org lagi ya
seronok lagu dia
ada rombongan mrsm gi pulau apa tah
ramai2 tido tepi pantai suatu malam tu
one of us bawak radio
bukak radio ada lagu ni, dgr sambil borak ramai2 bawah bintang2

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2021 06:24 AM | Show all posts
edayildiz replied at 4-9-2021 01:49 AM
saya sesat dan jumpa thread ni

hmm boleh tahan jugak lagu ni
jarang dgr this one
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2021 06:33 AM | Show all posts
kipas.berhabuk replied at 28-9-2021 02:54 PM
I anggap ipes bukak lagu ni guna earphone jelah. Takut nanti semua terlelap pasang lagu ni dlm lib ...

tak guna earphone, bukak kuat kuat gitu terus.sy tk minat sgt korea2 ni, bini sy yg minat.. jika bts tu, sampai ke luar negara tgk concert nya
movies, food, series, maggi..semua nk korea
now ni apa kemende Squid Game ke apa



sy masak kat dapur dengar documentary UFO
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2021 07:00 AM | Show all posts
if you were here tonightby my side
if you were with me now




Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 12-10-2021 07:22 AM | Show all posts
summer came and left without a warning
all at once i looked and you were gone

one of those love songs yang ingatkan i of the lovely memories of the 80s
falling in love in those decades sgt different dari sekarang
dimana nowadays u can just wassap your sweetheart dgn mudah
dulu2 u kena tunggu turn u utk guna public phonebooth


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Cry in my shoulder
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2021 03:00 AM | Show all posts

westlife koh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 13-10-2021 03:00 AM
westlife koh

Haah by westlife. Dengqr sambil tengok bintang
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 09:02 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2021 06:27 PM | Show all posts

saper pelakon2 ni eh?
ni glamer di mesia dulu kan
youtube vid at 2:25 tu really sweet

sini pon tgh autumn dan sy baru je lepas sepak some leaves sebab budak2 yg jln ke sekolah pon did the same

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 06:19 PM | Show all posts
ipes2 replied at 19-10-2021 06:27 PM
saper pelakon2 ni eh?
ni glamer di mesia dulu kan
youtube vid at 2:25 tu really sweet

Memang glemer la dulu2 cerita ni,i siap beli kompilasi cerita dia dari episod 1 sampai akhir.
Masa tu 1 set vcd harga 99.90 rabak poket time tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2021 06:01 AM | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 22-10-2021 06:19 PM
Memang glemer la dulu2 cerita ni,i siap beli kompilasi cerita dia dari episod 1 sampai akhir.
Masa ...

oh vcd .. ni yg disc besar tu
budak2 baru dalam forum ni tak akan tahu apa itu vcd ni kan?

saya tgk lagu kumpulan May kat youtube, ada youtuber guna scenes dalam cerita ini
kita boleh tengok, semua pelakon nya jenis yang beautiful people
pandai depa create hero worship

RM99.90 satu? errkkk..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.093952 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list