CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ambipur

Ex pasangan yg move on n xmove on

  [Copy link]
Post time 16-5-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 16-5-2021 08:56 AM
Maria farida n tok laki n bff ...bff dh move on ke blm?

Ex bff sheols dah lama kawen baru, tp masihblani duk merempan perli memerli MF.... anak dia Anis yg keje stewardess tu, tk kawen pun dgn pilot india tu tp mcm stay togeder2 serumah je. Ex MF ni bukan setakat putus kawan dgn MF, dgn beberapa org ank2 dia pun dia putus hubungan jugak, tmasuklah si Anis tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 07:12 PM
See..mcm yg i ckp mostly yg xmove on ni yg blm dpt psgn betoi kaa..i xknl sgt farah lee tp i tau d ...

Lps tu dia meroyan jgk xdpt biasiswa masa nk smbg master ke phd entah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 16-5-2021 10:05 AM
Lps tu dia meroyan jgk xdpt biasiswa masa nk smbg master ke phd entah

Apadia si farah lee meroyan tak dpt biasiswa apa bagai
Orang kalau tak dapat biasiswa tu mst sbb ada kriteria tak terpenuhi
Kalau i malu org tau if i apply biasiswa tp tak dpt
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 16-5-2021 02:24 AM
leoas dia cerai tu
berapa byk jantan yg dia himpit
or you tak follow up part tu?

ntahnya...klau x test market xkn bini aaron x bg berlakon skli...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau I pilih idola lobenak, macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 07:50 PM
Bg aku plg x move on pasah sendat... Konon je acah2 movr on... Amek gamba ngan mak mertua lama bagai ...

I ingat i sorg je perasan..xabis2 lg nak menyindir..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-5-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 07:56 PM
Ms depa kwen dlu tgkkk waaa mmg igtkn jodoh sbb sama2 segak n muka pon iras2.tp tula jodoh xpjg.ma ...

Harap pasni mawar dapat suami yg baik..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 07:57 PM
Okos laki muda pon nk rita pon cun kn body mantap kalah ank dara.npe ek senyp plak tu..mmm

Bukan psl rita sentap donna tu panggil dia mak jan ke..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 16-5-2021 10:05 AM
Lps tu dia meroyan jgk xdpt biasiswa masa nk smbg master ke phd entah

Master uols... Rasa dia belum sambung phd lagi.. Baru2 ni dia ada post kat fb doakan maream dapat jodoh yg baik, handsome, kaya, tak kedekut, banyak lagi la iols da lupa. Bila netizen tegur macam perli ally dia kata bergurau pon tak boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 15-5-2021 09:19 PM
Jimmy dah move on nampaknya.

Ex wifenya yg liar itu... Apa cerita

Apa nama ex wife tu eh..lupa plak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-5-2021 04:01 AM
I ingat i sorg je perasan..xabis2 lg nak menyindir..

Pak dol pun perasan jg psl tu, nmpk dia salah sorang yg suka sondol laki jg kalau bergambar, mcm nk tunjuk kat ex ka apa ka tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 16-5-2021 10:05 AM
Lps tu dia meroyan jgk xdpt biasiswa masa nk smbg master ke phd entah

caner nak dapat, undergrad course lain, postgrad course pendidikan/apa entah yg mana bkn critical course utk jpa bg scholar. lain la kalau dia attached dgn mana2 univ. lepas undergrad pun xkeje dlm bidang yg sepatutnya utk membalas jasa sekurang2 nya nampak la usaha nak bg modal insan tu kat gomen yg taja dia bljr. pastu merempan tak habis ckp malaysia tak hargai course yg dia ambik. pelik bljr pandai tapi tak cerdik. merempan sokmo.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 15-5-2021 09:25 PM
Ewww. 2x5 ja kembar perasan hot ni

I penah encounter kejadian pelik ngan zaquan perasan ensem..dlu 2011/2012, i duduk kat arcadia..che ta duduk ground floor i tingkat satu..mmg turun tangga je slalu nampak pintu rumah che ta terlapang je..pastu i jalan ke kete and perasan sblh kete i ada civic hitam (ingat2 lupa rasanya civic ke accord ntah)..pastu i nmpk sorg mamat ni cm nyorok2 kat side mirror belah driver kete dia..i cm dah kenapa org ni?? Pas i dah masuk kete start engine baru zaquan jalan cm org normal pergi ke arah rumah che ta..hahaha bodo..dia ingat i heran sgt kalo jalan selisih ngan dia smpai nak nyorok2 tunggu i masuk kete dlu..byk lagi la pengalaman i encounter ngan family pelik ni sepanjang dok arcadia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizuahana replied at 16-5-2021 12:06 PM
Master uols... Rasa dia belum sambung phd lagi.. Baru2 ni dia ada post kat fb doakan maream dapat  ...

I dapat bayangkan dlu time masih isteri ally pun dia msti jenis ske cakap menyindir2 n menyakitkan hati..tu yg ally mmg menyampah smpai dah cerai mmg wat bodo je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-5-2021 12:20 PM
I dapat bayangkan dlu time masih isteri ally pun dia msti jenis ske cakap menyindir2 n menyakitkan ...

Nampak macam tak move on kan.. Kalau dah move on mesti da tak rasa nak perli2 @ ambik tahu pasal ex. Ally nampak cepat move on. Langsung tak bukak mulut pasal dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kittyjim replied at 15-5-2021 08:59 PM
Ku rase lgi sorang si Sharnaz pun mcm xmove jek dr mek nab, pdhal mek nab dah kawin, tp dok la sibuk ...

nanaz tu dah move on la chuolls.. dia saja tag jenab sbb jebat ja tu.. kalau chuolls tgk nanaz tu rajin komen kat ig Ja... rasanya depa ni mcm kapel cuma x tunjuk obvious sgt.. si sukri yahya tu pun ada gak ngusik nanaz dlm ig..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh tgk Jering dgn Intan.. keras gile muka Jering..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
plg x move on jena nik dgn cyst hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 07:50 PM
Bg aku plg x move on pasah sendat... Konon je acah2 movr on... Amek gamba ngan mak mertua lama bagai ...

Ni topik move on x move on dgn pasangan ke dgn mertua
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 15-5-2021 07:57 PM
Pompuan himpit sebab duit jahh. Tunggu la dah tua kerepot kalau tak cari biz atau side income..men ...

Bini baru ex ritrud pun kaya gak..arwah paknya kan ke bekas jaga rel ketapi lps tu join humnok trus jd kaya ada banglo, tanah etc sampai jd gusip suatu masa dulu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:21 PM GMT+8 , Processed in 0.067703 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list