CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ambipur

Ex pasangan yg move on n xmove on

  [Copy link]
Post time 16-5-2021 11:09 PM | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 08:43 AM
Brckp ttg move on ni mgkn erra ler yg pling blh di salute sbb wpun blm kwen lg still xde nk gado2 ng ...

lisa pn ade komen kat ig erra, puji anak erra, tp lama dulu,, time kecoh erra dgn umie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 16-5-2021 09:59 AM
Ex bff sheols dah lama kawen baru, tp masihblani duk merempan perli memerli MF.... anak dia Anis y ...

Anis tu crewmate i dkt malindo..almost a yrs dah xjumpa..takde kabar berita..time covid mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 16-5-2021 02:54 PM
Chuols kalau benci ritrud pun jangan tunjuk kebodohan sangat..iols sendiri sokong ja statement TT  ...

Dia digosipkan dgn donna muslim,
Himpit aqasha
Dulu2 budak nomad
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-5-2021 03:30 PM
Xlah..arcadia tu level apartment je..i duduk situ time fresh grad first job gaji 2600 sajork..ki ...

Iols penah la pg rumah kwn dedulu wat open house. Kwn iols tu memula beli then jual pindah rumah lg elok. Kwn iols citer dia dok ngemas2 rumah sidai karpet kt luar tangga sekejapan kena rembat. Tu x citer selipar, kasut pantang lupa bawak masuk..aje offer kena sauk. Ramai gak bangla, nepal ddk situ mgkn time tu jd hostel pekerja. So punya laa classy kenkonon, ddk apartment kecik tu jer ke...mana umah Banglo x siap2 tu? Bisnes perfume and jubah podosi tu dah sendu ker??
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:55 AM | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 10:47 AM
Erra mmg queen la tahap profesional xdiragukn lg.even ngn merang pon move on kn.no wonder attitude ...

aleesya pun tahap tak campur lebih2 hal keluarga nabila ...buat hal dia je walaupun duk satu rumah tu... matang. erra jenuh nak didik anak yng terpaksa hadap ayahnya kerja kawin cerai..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 11:53 AM | Show all posts

ko percaya ler citer si senduk tu...yang beno die tak move on dari mommy fatima...pepandai buat citer
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-5-2021 12:16 PM | Show all posts
Abadi selamanya tu boleh masuk kategory tak move on lagi boleh tak...
hihiihiihihihi...
asyikkk nak menempel aja dengan ex aja... kereta nak sama la... baju nak sama la...
alasan anak2 la kan... orang tgk alololo sweeet sgt berbaik dengan ex-husband
hahahhaha... ke sebab nak sama2 dgn ex-husband tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 402 Replies : 1
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 212191 Replies : 3778
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 35182 Replies : 35
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28051 Replies : 83
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84265 Replies : 3762
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20336 Replies : 329
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13894 Replies : 92
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29682 Replies : 234

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 04:42 PM GMT+8 , Processed in 0.051447 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list