CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1955|Reply: 6

[Aduan] Boleh minta tak owner tolong alihkan iklan2 yang tak boleh tutup

[Copy link]
Post time 7-5-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kami ada masalah nak tekan next page. Susah benenor.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko jgn risau..tiada sesiapa yg akan pedulikan aduan ko ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 7-5-2021 11:12 AM
Ko jgn risau..tiada sesiapa yg akan pedulikan aduan ko ni

haha weyh mod yang suruh upload sini.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
guna la browser "brave". bukak website ape pon tak semak mata dan screen dgn segala iklan
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:42 AM | Show all posts
setuju.. melampau sgt iklan dia tu, semua gmbr yg penting nak tutup..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai opera. Settle. Sebiji iklan pun takde. Kalau muncul cpt2 clear cache.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 7-5-2021 11:41 AM
guna la browser "brave". bukak website ape pon tak semak mata dan screen dgn segala iklan

Yess. Guna brave sis.
Setel masalah aman2 jah berforum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 07:16 PM GMT+8 , Processed in 0.073343 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list