CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Tempatan] Gadis cuba terjun laluan bertingkat. #12, Video, Tertekan sebab dilarang main'ga

[Copy link]
Post time 17-3-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Main video game ye, bukan main tiktok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa...mak ingatkan kat obersi yach! Alahai...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita pulak yang kemurungan bila baca berita nihh..haishhh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Pening handle bebudak zaman sekarang.kemurungan dah macam normal
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:30 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:31 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:32 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2021 07:32 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:33 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Main video..tu main Tik tok ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:19 AM | Show all posts
melampau nya smpai x bleh ditegur
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:27 AM | Show all posts
susah betul jadi parents zmn skrg kan. tegur salah, tak tegur takut jadi syaiton plak besar2 nanti. hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:36 AM | Show all posts
Budak2 sekarang ni, kalau kita lihat perbualan dorang sesama sendiri agak merisaukan. Bunuh diri tu macam perkara biasa bila dorang tak dapat apa yang dorang nak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Fon/game tu is her only escapism from this shitty world kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai berkerumun beliau
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Potpouri replied at 17-3-2021 08:36 AM
Budak2 sekarang ni, kalau kita lihat perbualan dorang sesama sendiri agak merisaukan. Bunuh diri tu  ...

Betul. Anak2 buah iols yg sek rendah pun pndai ckp ‘kene suicide, kill2 bagai. Amboi. Dah mcm word biasa2 plak.
Bila tny mana belajo, dari games katanya. Roblox ke ape tah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:41 AM | Show all posts
pengalaman aku...

bab rampas merampas telefon sebab ketagihan main game ni memang le..remaja sekarang ni betul lemah dan kuat sentap..

2 tahun lepas, kes rampas merampas handphone ni..anak aku lari dari rumah, kelam kabut seharian kitorang cari dia...last-last polis telefon kata dia ada kat balai polis, ada orang jumpa dia kat highway tengah jalan kaki.

susah nak cakap..kalau ditegur dengan baik dia melawan, kalau kita buat tegas dia lari...

sebab tu aku cukup benci ngan PUBG ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 17-3-2021 08:27 AM
susah betul jadi parents zmn skrg kan. tegur salah, tak tegur takut jadi syaiton plak besar2 nanti.  ...


Love our kids right mungkin adalah cara terbaik. Jangan jadik parents toksik. Jangan jadik pembuli anak sendiri. Listen to our kids. Respect their voice. Reprimand them out of love.

Akak pircaya budak ni ada cerita lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 10:44 AM GMT+8 , Processed in 0.096091 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list