CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8724|Reply: 40

Kisah tak kisah garisan PANTYLINE wujud?

[Copy link]
Post time 10-3-2021 08:18 PM | Show all posts |Read mode
Ladies, kamu kisah tak kalau nampak ketara garisan panties kat bahagian punggung?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Fashion disaster.
Tapi pakai g string pun rasa tak selesa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2021 08:27 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-3-2021 08:24 PM
Fashion disaster.
Tapi pakai g string pun rasa tak selesa.

String tu tak boleh dinampak keh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah sgt... Sebab tu mak pilih seamless panties. Kalau mak nampak org pakai seluar or kain ketat lps tu panty line tu nampak jelas... Rasa mak nak tegur je. Sakit mata tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kisah, so Pakai seamless panty la ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 09:32 PM | Show all posts
kisah sbb alur bontot bukan kim kardashian
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkisah.. tapi i xkan pilih fabrik seluar yang jarang or nipis cmtu.. kalau seluar ketat or legging pilih top tutup bontot la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai tshirt labuh.. Jadi x ada mslh.. Legging pun kekadang aku pakai..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2021 10:33 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 10-3-2021 09:36 PM
Xkisah.. tapi i xkan pilih fabrik seluar yang jarang or nipis cmtu.. kalau seluar ketat or legging p ...

legging mahal Lululemon pun wujud maslah begitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 09:23 AM | Show all posts
yang pakai jubah tu tolong la check bontot
geram sangat baju jubah kekonono islamik tapi melekat line sependa
pakai le jubah yang longgar, and please pakai petticoat
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 09:30 AM | Show all posts
helicornia replied at 11-3-2021 09:23 AM
yang pakai jubah tu tolong la check bontot
geram sangat baju jubah kekonono islamik tapi melekat li ...

bkn takat spenda, susur galur bra pun boleh nampak jelas
kdg2 bentuk bdn kaki pun nampak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 03:13 PM | Show all posts
no komen, cuma nak sharing tiktok yang berkaitan dgn thread ni jew.
mari tengok ramei ramei.




Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 03:14 PM | Show all posts
satu lagi..


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Malu wehhh nampak line panties... Siyesss
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak x kemas & memalukan show alur punggung tu, regardsless how your body type. Anak iols yang kecik tegur kenapa seluar aunty ada line pelik , cepat2 iols tutup mata dia bawa pergi dari situ
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2021 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman seamless panties n bra sdh dicipta ni
Memang nampak jijik sgt garisan2 panties n bra
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisahla.  X sanggup nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2021 09:41 AM | Show all posts
chooper replied at 29-3-2021 03:46 PM
Kisahla.  X sanggup nak tengok



tapi masih ramai wanita kat luar sana ...especially office worker ...

macam tak kisah je nampak line tuh.... depa nih memang jenih tak kisah kot ...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 31-3-2021 09:41 AM
tapi masih ramai wanita kat luar sana ...especially office worker ...

macam tak kisah je na ...

Diorang x perasan atau mmg saje nk tunjuk eh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 12:57 AM | Show all posts
Iols mmg kisah panty line.. jadi Iols pakai la thong/seamless..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:22 AM GMT+8 , Processed in 0.096980 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list