CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3639|Reply: 37

Video kelakar dari Tiktok

[Copy link]
Post time 9-3-2021 11:14 PM | Show all posts |Read mode
Edited by capiloton at 10-2-2022 12:04 AM

forum dah boleh share video tiktok,
jadi gue secara rasmi nya membuka acara pecah tanah di board ini.

kalau ada personal feveret dalam list masing2, sila kan di share.
kita tengok sama2 di sini.






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 9-3-2021 11:16 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 10-2-2022 12:03 AM




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2021 11:17 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 10-2-2022 12:02 AM




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2021 11:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols xde toktik. Ig ada 5 akaun tapi hari2 tgk satu je. Ig bunga2 iols dah lama tak update
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2021 01:06 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-3-2021 12:08 AM
Iols xde toktik. Ig ada 5 akaun tapi hari2 tgk satu je. Ig bunga2 iols dah lama tak update

wah banyak nya IG.
iols takde IG, tak minat tengok gambar.
tak minat tengok life orang,
dan tak minat tengok iklan jual barang sana sini.

iols suka membaca interesting page kat FB,
tu pun fake profile, buat lepas syarat access FB,
dan tengok video yg best di tiktok  

btw video tiktok ni uols boleh tengok tak?
ker kena register baru boleh play video?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 12:20 PM | Show all posts
Knp klu buka video tiktok kat forum page akan turun ye..nak menaip pun susah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2021 01:47 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 10-3-2021 01:54 PM
Boomibulat replied at 10-3-2021 12:20 PM
Knp klu buka video tiktok kat forum page akan turun ye..nak menaip pun susah

sebab iklan kot, ada terbaca forumer komplen dekat thread aduan.

try install adblock dekat browser.
install dua nih ad blocker nih

https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus-free

https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-3-2021 04:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
takleh play pon bang..ke sebab iols pakai brave
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiktok is something
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 01:11 PM | Show all posts
memang banyak video kelakar kat sana. amcam macam video
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerap jugak iols bukak tiktok. Nak release tensyennn ngn kirijaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-3-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2021 08:29 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 10-2-2022 12:01 AM



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2021 08:31 PM | Show all posts
Littlegirl3 replied at 16-3-2021 01:11 PM
memang banyak video kelakar kat sana. amcam macam video

share la kat sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2021 09:21 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 05:28 AM GMT+8 , Processed in 0.098109 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list