CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Mahkamah Setuju Homoseksual Penyakit Mental

  [Copy link]
Post time 3-3-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hayyo kesiannya cpr utk jantung ect utk certain mental illness. Ko dah kenapa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2021 10:32 PM | Show all posts
kena tanya @Kurex dan @themilo

betul ke ni penyakit mental?
iols tak berada di tapak mereka jadi tak tahu nak judge macam mana...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cashewnut replied at 3-3-2021 10:28 PM
Hayyo kesiannya cpr utk jantung ect utk certain mental illness. Ko dah kenapa?

Ayat aku simple je. Mmg management of the disease, how to diagnose the disease akan berubah mengikut masa.

Skrg ko ckp dulu2 mmg lgbt ni mental health problem. Pastu ko ckp sbb puak barat ni, biasa la barat dorg normalisasi kan lgbt ni

Knp tanak cpr awal2 dlu sblom ada nye cpr yg terkini pon jarum2 halus barat? Sbb cara ko berhujah mcm yg dlu2 tu adalah lg bgos.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:11 AM | Show all posts
syaz_lina replied at 3-3-2021 09:15 PM
China komunis pun tk terima lgbt, kat sini siap diraikan geng rainbow ni. Apoo nk jadi

China pada 2001 mengeluarkan homoseksual daripada senarai rasmi penyakit mental pada tahun 2001.
yang ni apa pulak?



Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:27 AM | Show all posts
Hitler dah buat macam macam dah dahulu nak memperbetulkan dia orang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke dlm cari ni pon ramai gay dgn lesbian?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:58 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 02:32 PM
kena tanya @Kurex dan @themilo

betul ke ni penyakit mental?

awas, meols memang pompuan fuhhhh yaa..

cuma terperangkap di dalam body sado jaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri cari penyakit tengok china negara non islam pn tak iktiraf lgbt ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik forum bila china ckp covid bukan dari negara dorg tk percaya. Bila china sunber pon tk sahih ckp lgbt masalah mental tibe2 percaya. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 05:48 PM | Show all posts
Hazi1975 replied at 4-3-2021 04:40 PM
Sendiri cari penyakit tengok china negara non islam pn tak iktiraf lgbt ni.

So, China ni lebih islam ka macam mana?


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 4-3-2021 05:48 PM
So, China ni lebih islam ka macam mana?

Dh terang2 tulis non islam kn tak oktiraf
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini keputusan mahkamah tentang content satu buku.

Mahkamah bukan pakar sakit jiwa nak decide apa yang sakit mental apa yang bukan. Tertipu dengan tajuk wartawan CARI yang bijak. Acik kepam apa lagi terus celebrate negara China pun ikut ajaran Islam
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
China communis tidak hairan pun sama juga species yang tidak perlu sebut.. Hanya percaya human sexuallity heterosexual saja wujud...
Sexual variations do exist cuma depends kepada acceptance dari society sendiri...for me pedo dan beastality big fat NO sebab involved underaged dan animal consent..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh mohon kad oku lah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 4-3-2021 06:41 PM
Ini keputusan mahkamah tentang content satu buku.

Mahkamah bukan pakar sakit jiwa nak decide apa  ...

China ckp covid bkn punca dari dorg tk percaya. China ckp lgbt ni mental tibe2 percaya. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 4-3-2021 06:41 PM
Ini keputusan mahkamah tentang content satu buku.

Mahkamah bukan pakar sakit jiwa nak decide apa  ...

Setahu aku masalah mental dlm lgbt adalah gender dyshoria. Yg laki nk jdi prempuan. Prempuan nk jadi laki. Betolkan aku kalau salah.

But, kbyakan lgbt mmg adalah health mental issues. Tp org normal pon rmai je ada masalah mental
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 5-3-2021 09:45 AM
Setahu aku masalah mental dlm lgbt adalah gender dyshoria. Yg laki nk jdi prempuan. Prempuan nk ja ...

Semua kita ada potensi sakit mental kalau di tekan front and back day and night. Itu sebab the western approach is acceptance. Those yang terlibat kena belajar redha. Problem is nak redha macam mana kalau memanjang kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 5-3-2021 01:03 AM
Boleh mohon kad oku lah ni?

Nak bunuh orang pun boleh kot... sakit mental kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 5-3-2021 11:33 AM
Nak bunuh orang pun boleh kot... sakit mental kan

End up kat mental instituition.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:34 PM | Show all posts
dalam thread ni je dah nampak

etis pun tak suka puak gay2 pondan2 pedo ni

siap petik nama hitler lg

tak sangka etis menyokong pengganas hitler

takde pulak puak2 penyokong gay2 pondan2 pedo medo memedo ni nak serang etis tu

balik2 follow up komen aku cari salah aku

lps tu fitnah aku mcm2

aku je la yg jahat dlm forum ni

forumer2 etis yg menyokong jenayah antarabangsa hitler bunuh semua pesakit mental termasuk golongan gay2 pondan2 pedo medo ni korang tk nk lak follow up lak dia

ini semua poyooooooooooooooooo!!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:04 AM GMT+8 , Processed in 0.076886 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list