CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Sajat Insan Yang Perlu Diselamatkan' - MAPIM

  [Copy link]
Post time 3-3-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan masalah negara!

Hanya kerana sekoq pondan!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2021 06:31 PM | Show all posts
dia nk ke diselamatkan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak kita abaikn je dia?bg silent treatment..geng2 mcm ni,lg kita bg perhatian,lg byk benda bodoh dia akan create..dia enjoy perhatian tuh n rasa diri tu semacam penting.. kecik2 kurg kasih syg,gitu laa..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk selamatkn mcmana klu apa yg berlaku berpunca dr diri sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually i pun x suka sajat ni.

But kalau ustaz2 yg berjiwa bersih nmpk sesuatu dan boleh di pulihkan.... then apa salahnya... kita pun x perfect
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 3-3-2021 06:13 PM
Ngada2 la pondan propa nih...

Hukum sebat je bontot silikon mamat neh
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko pegi selamatkan dia..

Mapim ni ke yg hasut Rohingya dulu buat demotrasi kat KL ni.

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:57 PM | Show all posts
yg badan kerajaan pon sebok bg perhatian kat dia apa hal.. diam2 pegi tangkap ja sudah la... pastu tak yah la cerita apa2.. ni.. dok ulang2... benda sama.. mengabihkan duit kerajaan nak selamtkan org cam ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
X yah selamatkan la.. Trs je rejam.. Mengada2 aku tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Maka bergabunglah dia dengan lina joy, sharifah far, Adlin jalil

To name a few
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai lagi yang layak diberi perhatian dari pondan ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:21 PM | Show all posts
dia nak keluar islam sbb dalam islam memaksa dia jadi lelaki....
sedangkan dia dah tranformasi jadi wanita,
bagaimana bisa dia ingin jd lelaki semula jika kelelakian dia sudah tidak ada....

dan dia percaya yang dia benar2 wanita.....
itulah masalahnya....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:24 PM | Show all posts
yusryimran replied at 3-3-2021 03:54 PM
alahai kenapa nk diselamatkan.  Diri dia sendiri pun x nak berubah helok dibenamkan dalam laut aje

mmg susah nk selamatkan....
kena minta bekas maknyah slowtalk kat dia.....

sbb sajat ni dia dlm fantasi......
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan: wahhh terbaik la acikgomen...biasanya acik2 gomen ni pprt sgt, diam2 duk pulun beli barang2 sajat...ramai sgt acik2 gomen yg insure takut laki lari... ...

Ada lagi ke acik gomen nk beli product kilo tuh?  Bkn ummah2 pprt je ke yg membeli product cenggitu.. Gaji gomen kan mampu dh beli Mary Kay.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepupu aku pun cam sajat. Dah potong. Cantik muka. Tapi dah puluh tahun duduk europe. Kerja bagus. Beli rumah kat sana. Beli rumah sebiji kat sini bagi family tinggal. Ni umur dah over 45 although masih mantain rupa tapi dah start pikir ok ke tak ni mati. Sembahyang tak tinggal lah. Gasak lah kau, kita pulak nak pikir. Kita ni sendiri tak tau ok ke tak ni nanti mati.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamatkan sajat

kembalikan fungsi zakar dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolonglah hentikan bagi perhatian dekat orang sewel yang hidup berpaksikan likes dan duit. Biar kan dia mereput. Macam2 dia dah buat sebab kalau hidup tempat lain, memang tak jalan produk dia. Jadi pelacur dekat Siam lagi ada.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip nak selamatkan org yg tak mahu diselamatkan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah Sajat lama sangat tertangguh shnga  dia lemak dgn kemungkarannya. Dulu kecoh dibuatnya pej Mufti, Jakim, JPN ttng jantinanya. Skr kecoh lagi dgn soal nak murtadlah pulak. Seorang Islam rasa tertekan dgn dosa2 dia sendiri, kemudian mencagarkn imannya untuk melepaskn diri drp hukuman dunia dn menghalalkn cara,  adakah  iman dn Islam dia jadikan taruhan  antara kehendak dn hukuman?  Apakah umrahnya dulu satu pembohongan dn kepura2an  kpd sekalian muslimin. KeEsaan Allah tu dia letak kat mane?
Apakah tidak  pd masa2 akan datang, murtad dijadikan senjata ampuh bila  gaya hidupnya dibantah ramai. Semurni kasih manusia yg bagaimane yg harus muslimin berikn kepd Sajat sedangkn  alRahman dn alRahim Allah swt dia tak pedulikan. Hari ini tak ade sesape pun boleh kembalikn  atau memulihkan Sajat ke fitrah asal nya, tidak pak mufti, para agamawan, waima  sultan raja sekalipun. Why, kerana Sajat sudah mencantas jantan dn kejantanannya.  Na'uzubillahi min zalik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.075222 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list