CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MAL

'Sajat Insan Yang Perlu Diselamatkan' - MAPIM

  [Copy link]
Post time 4-3-2021 04:50 AM | Show all posts
nak selamatkan buat apa... dia memang icon lgbt or pepondan dah pun... memang pondan2 semua nak jadi macam dia sebab dia kaya jer...

lagipun dah potong kannn... apa cara yang akan buat dia kembali ke jalan benar?
iols sarankan bagi dia kebebasan apa yang dia nak dengan syarat dia harus lah jadi warganegara lain...

warganegara sini tak boleh... soo sajat sila pindah thailand jangan balik2 dah... ko jual je produk2 timbang kilo dan bengkung ko tu kat pompuan siam pulak...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-3-2021 07:43 AM | Show all posts
copy_paste replied at 3-3-2021 08:24 PM
mmg susah nk selamatkan....
kena minta bekas maknyah slowtalk kat dia.....

kawan2 aku ada aje vapok helok aje. cuma kata mereka lah jika operate lah mula2 ok lelama akan ting tong.  tp mrk nya fantasi x lah seteruk bang jat
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:53 AM | Show all posts
Sajat ni paderi tertinggi illu
Umur nak masuk 40 pun goyang tek palsu sana sini
Tak terasa pulak dia nak hidup senyap2 bahagia
Mesti nak bawa propaganda..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:39 AM | Show all posts
yusryimran replied at 4-3-2021 07:43 AM
kawan2 aku ada aje vapok helok aje. cuma kata mereka lah jika operate lah mula2 ok lelama akan tin ...

ape yg tingtong tu,pening ke??

bapok lain masih sedar diri,diorg ni kena bertarung dengan naluri kewanitaan hahahahahha,
kena pulak persekitaran dan suasana yg membuatkan diorg mcm tu...
cuba la layan diorg lebih kepada lelaki,buat aktiviti lelaki yg menyeronokkan...


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:40 AM | Show all posts
KIM.K replied at 4-3-2021 07:53 AM
Sajat ni paderi tertinggi illu
Umur nak masuk 40 pun goyang tek palsu sana sini
Tak terasa pulak d ...

dia buat propa sbb biz dia dan dlm masa sama nk tunjuk la dia wanita sejati hahahaha....
kalau bebetul wanita melayu islam xkan pakai mcm tu....


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:57 AM | Show all posts
copy_paste replied at 4-3-2021 08:39 AM
ape yg tingtong tu,pening ke??

bapok lain masih sedar diri,diorg ni kena bertarung dengan nalu ...

ting tong tu sbb byk na benda yang ditelan utk maintan cantik katanya... cucuk sana sini selayaknya lah ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:00 AM | Show all posts
copy_paste replied at 4-3-2021 08:40 AM
dia buat propa sbb biz dia dan dlm masa sama nk tunjuk la dia wanita sejati hahahaha....
kalau be ...

once dia start mempermainkan agama..customer lari
customer melayu takkan beli. customer cina india memang tak beli..produk hampas

dia buat biz untok cover pendapatan haram..probably vip bela
sekarang dah nak 40 bila vip lari apa je dia ada. pelac*r tua
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:02 AM | Show all posts
KIM.K replied at 4-3-2021 09:00 AM
once dia start mempermainkan agama..customer lari
customer melayu takkan beli. customer cina indi ...

owh yeke org dah x beli barang dia,
skrg ni ade vip bela dia ke,mcm tu pun ade jgk yg nak hahahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-3-2021 09:04 AM | Show all posts
yusryimran replied at 4-3-2021 08:57 AM
ting tong tu sbb byk na benda yang ditelan utk maintan cantik katanya... cucuk sana sini selayakny ...

owhh patut la sajat takut sangat kena tangkap,
kalau masuk dlm mau berjambang semula, kena main tu dah 1 hal...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:11 AM | Show all posts
copy_paste replied at 4-3-2021 09:04 AM
owhh patut la sajat takut sangat kena tangkap,
kalau masuk dlm mau berjambang semula, kena main t ...

hahahahahahaha sabar ajelah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:16 AM | Show all posts
copy_paste replied at 4-3-2021 09:02 AM
owh yeke org dah x beli barang dia,
skrg ni ade vip bela dia ke,mcm tu pun ade jgk yg nak hahahah ...

sajat main soal akidah..makcik bawang ceruk kampung takkan beli..
maybe pondan or geng wannabe girls beli la kot nak cantik macam dia

masa aku kena fitnah derhaka dulu, customer lari..walaupun derhaka ni takda kena mengena dgn customer. Even kerja kita bagus tapi bad rapot jatuh juga. Thats why aku tak maafkan relatives yang terlibat. From five figures to none
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:25 AM | Show all posts
KIM.K replied at 4-3-2021 09:16 AM
sajat main soal akidah..makcik bawang ceruk kampung takkan beli..
maybe pondan or geng wannabe gi ...

betul tu,nama baik kena jaga,
sajat harapkan dia punye penyokong tegar je.
konon mencontohi usahawan lenita yg berjaya hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk padankan muka dia je sampai kena ugut bunuh..
Dia sendiri yg buat ramai orang rasa benci dengan perangai dia. Sampai pi mekah cium kaabah pun dia mampu main2kan dan balik mekah dia seksi balik. Mcm seronok dia mainkan agama.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa org tak habis2 layan sajad ni?

Takde org lain kah yg perlu diberi perhatian oleh badan2 agama Islam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:21 AM | Show all posts
Mulan replied at 4-3-2021 10:13 AM
Kenapa org tak habis2 layan sajad ni?

Takde org lain kah yg perlu diberi perhatian oleh badan2 ag ...

Setuju sangat....mcm budak2 buat jahat nak tagih perhatian mak bapak.

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 3-3-2021 03:57 PM
Tahik la selamat2
Rejam je pondan ni sampai mampos

Pagi3 dah garang..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-3-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo nk selamatkn biarlah dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 3-3-2021 06:12 PM

Hahha kreatip
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
At last jais jgk yg bakal disalahkan
Nasib ko lah jais.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 04:04 PM GMT+8 , Processed in 0.179028 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list