CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 12171|Reply: 95

[TV Chosun] Love (ft. Marriage and Divorce)

[Copy link]
Post time 22-2-2021 09:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FY08 at 22-2-2021 09:14 PM

Love (ft. Marriage and Divorce) (Korean: 결혼작사 이혼작곡; Hanja: 結婚作詞 離婚作曲; RR: Gyeolhonjaksa Ihonjakgok; lit. Marriage Lyrics and Divorce Music) is South Korean television series starring Sung Hoon, Lee Tae-gon, Park Joo-mi, Lee Ga-ryoung, Lee Min-young, Jeon Soo-kyeong and Jeon No-min.[1] It premiered on TV Chosun on January 23, 2021 and airs every Saturday and Sunday at 21:00 (KST). This drama is available for worldwide streaming on Netflix. The series tells the story of three married couples, each in their 30s, 40s and 50s.

Three women suddenly face misfortune in their lives. The women and their significant others attempt to endure their turbulent times.
30's Boo Hye-Ryung (Lee Ga-Ryeong) used to work as an announcer and she now she works as a radio DJ. She pursues a work–life balance for herself and her husband Pan Sa-Hyun (Sung Hoon). Her husband works as a judge. They have been married for 3 years and they don’t plan to have children.
40's Sa Pi-Young (Park Joo-Mi) works as a radio program producer. She is competent at her work and also a good mother and wife at home. Her husband Shin Yu-Shin (Lee Tae-Kon) works as a doctor in neuropsychiatry and runs his own clinic. He is a romantic husband.
50's Lee Si-Eun (Jeon Soo-Kyeong) is the main writer of a radio program. During her 30 years of marriage, she has endured many difficulties with her job and taking care of her husband and child. Her husband is Park Hae-Ryun (Jeon No-Min). He became a professor thanks to the love and support given by Lee Si-Eun.

*sumber dari wiki & asianwiki

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 12:02 AM | Show all posts
Best ke cerita ni chuolls
Ingatkan nak tgk tapi review semua cakap balik2 pasal laki berskandal
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
likecandy replied at 23-2-2021 12:02 AM
Best ke cerita ni chuolls
Ingatkan nak tgk tapi review semua cakap balik2 pasal laki berskandal

Setakat ni,Aku tgk mmg boleh layanbest je.
Husband yg jenis kita tau sangka ada skandal.wife n life perfect je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-2-2021 07:03 PM | Show all posts
melanie replied at 23-2-2021 03:26 AM
Setakat ni,Aku tgk mmg boleh layanbest je.
Husband yg jenis kita tau sangka ada skandal.wife n li ...

husband yg nampak baik, family perfect lg truk prangai dari yg nmpk jht dr mula tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha doc tu. mmg ler.. pasang 2 sekali ek
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2021 03:09 PM | Show all posts
zehra2 replied at 24-2-2021 02:05 PM
hahaha doc tu. mmg ler.. pasang 2 sekali ek

skt btul ati... mak tiri pun nak sapu jugak.... yg bini dia nmpk si mak tiri..yg xnmpk tu...eii.... siap imaginasi lg tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:43 AM | Show all posts
x mampu nak teruskan,.,bukan x best,,tp sakit dada sakit kepala tgk sebab geram sgt,,memandangkan terperuk je dalam rumah sb PKP..x berapa nk onzz citer menjerat perasaan ni..terhenti di episod 3 huh,,nanti2 boleh cont balik
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jugak cite . Ada 3 family semua ada cite masing masing.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2021 04:15 PM | Show all posts
hatiluka replied at 25-2-2021 09:42 PM
Best jugak cite . Ada 3 family semua ada cite masing masing.

underrated sgt citer ni... mgkn sbb bkn dkt stesen tv top
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:42 AM | Show all posts
sapa2 ada darah tggi sakit jantung pelbagai, avoid la tgk...boleh memudaratkan rasanya.....start2 je dah naik darah.....kalau ada depan mata harus di belasah je seko2 husband nya.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2021 10:17 PM | Show all posts
jelitayu replied at 2-3-2021 10:42 AM
sapa2 ada darah tggi sakit jantung pelbagai, avoid la tgk...boleh memudaratkan rasanya.....start2 je ...

yg dj tu pun aku skt ati jugak.... pdn muka laki cari lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:44 PM | Show all posts
FY08 replied at 2-3-2021 10:17 PM
yg dj tu pun aku skt ati jugak.... pdn muka laki cari lain

haah...geram je negok kan. tapi..lakinya pun awal2 dah berjanji setia takmo ada anak....tetiba kau boleh pragnant kan scandal pulak....aiigoo.....

(tapi aku tgk cerita ni pun sebab ada soong hoon tu lah - lakinya si dj)...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 3-3-2021 03:44 PM
haah...geram je negok kan. tapi..lakinya pun awal2 dah berjanji setia takmo ada anak....tetiba kau ...

Smua yg kawen arapkn anak.. dia demand laki dia nak fit..ikut kata dia ja.. bila laki dia nk ank, mcm2 alasanla...mendapatla... .. dh jd mcm lembu dh laki dia asyik nk dgr kata dia ja.. emo plak aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols baru start tgk cerita nih. Rasanya boleh layan jugak walaupun asyik layan cerita kawin + curang sekarang ni. Tak boleh blah tgk scene mak ayah sae hyeon tu manjang nak bercekau je. Tang ayah dia sapu krim mata mak dia kt tumit tu berdekah meols tengok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-3-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 5-3-2021 01:30 AM
Meols baru start tgk cerita nih. Rasanya boleh layan jugak walaupun asyik layan cerita kawin + curan ...

Aku paling xtahan tgk part mak mentua doktor tu... Aku skip je part dia... Asyik2 nk mraung mrintih...stress aku tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
FY08 replied at 5-3-2021 06:28 PM
Aku paling xtahan tgk part mak mentua doktor tu... Aku skip je part dia... Asyik2 nk mraung mrinti ...

Sikit sikit "i will die soon" dalam hati dia. Rengsekk haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2021 11:14 AM | Show all posts
miu84 replied at 5-3-2021 08:52 PM
Sikit sikit "i will die soon" dalam hati dia. Rengsekk haha

mati trus pun xpa... xda efek dgn crita lgsg....kurg skit beban tgk crita ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tgok skip2 je cte nih, yg dj tu mcm x kesian sbb the way Dy treat laki Dy pun biasa2..tambah plak perangai agak annoying..
tp yg wife professor tu aduhhh siannya...dgn anak2 lg..mmg sgt laaa mcm tuttt laki Dy..wifey siap bg hadiah kereta, boleh plak Dy g angkut scandal Naik keta tu...alasan berscandal; dia lelaki biasa, bukan Jesus bukan buddha...jadah??
yg wife doctor tu, xde perasaan sgt tgok..tp mmg husband u hot sgt kalo 'ter' ada scandal mmg xboleh elak la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dh tgk smpi ep latest ni aku ksian dgn lawyer tu.. couple yg ni je aku benci dgn yg ppuan tu... Bkn main lg kontrol laki..dia minum smpi mabuk2 tu xpa? Kalau laki dia mahuk kna suruh tdo dkt luar ..ptt sgt dia kna cerai laki dia tu.. tah knapa la mak bpk lawyer ni back up sgt dkt mnantu mcm haram tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
FY08 replied at 12-3-2021 04:58 PM
Bila dh tgk smpi ep latest ni aku ksian dgn lawyer tu.. couple yg ni je aku benci dgn yg ppuan tu... ...

part paling annoying pd aku bila si wifey  sedar ada something kt dalam mulut, beriya ajak g spital siap suh book vip ward bagai, tp bila husband yg demam, boleh plak suh pergi tido kt ruang tamu, suh angkat selimut sendiri, siap marah lg bila si husband g ngadu kat mak mertua..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:18 PM GMT+8 , Processed in 0.206631 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list