CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CitySity

Sebab2 lelaki reject perempuan cantik :P

[Copy link]
Post time 18-10-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 18-10-2021 03:41 PM
7 bulan tu start kenal, tunang dan break up.
dah nak kawin dah masa tu,
tengah nak isi borang nika ...

Pilihlah yang bijak. Aku tak pernah lagi pilih muka kacak.
Macam tengok movie, minat hero sebab character strength. Lelama jatuh cinta.
Hensem tapi karakter boring. Surihati pilot, Mr.Arrogant sume tu aku tak lalu tengok


Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 05:13 PM | Show all posts
capiloton replied at 18-10-2021 03:41 PM
7 bulan tu start kenal, tunang dan break up.
dah nak kawin dah masa tu,
tengah nak isi borang nika ...

uishhh tu menyakitkan hati perangai..
baguslah tak kawen..
org camni lambat mati haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 05:34 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 18-10-2021 05:50 PM
ina_na replied at 17-10-2021 02:23 AM
Org cantik ni kadang2 kesian gak..sbb org ckp maintenance tinggi la..perasan cantik la..tp ramai kwn ...
yg lawa2 ni kadang2 lebih elok perangai dr yg nan hado

betul nih, konsep ni i pakai bila nak cari jodoh sebelum nih

bila jumpa calon yang..

1. cantik tapi perangai hodoh = jadi sakit hati

2. muka hodoh dan perangai hodoh = pakej lengkap, jadi double sakit hati

3. muka hodoh tapi perangai molek = takde feel

4. muka cantik, perangai cantik = impossible, never met one

5. perasan cantik = haa yang ni ramai, eksyen jer lebih
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 05:35 PM | Show all posts
KIM.K replied at 18-10-2021 05:10 PM
Pilihlah yang bijak. Aku tak pernah lagi pilih muka kacak.
Macam tengok movie, minat hero sebab c ...

insya Allah, lepas ni i akan pilih dengan lebih bijak,
nampak red flag jer, terus ghosting tak bagi chance.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 05:41 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 18-10-2021 05:43 PM
awanysss replied at 18-10-2021 05:13 PM
uishhh tu menyakitkan hati perangai..
baguslah tak kawen..
org camni lambat mati haha

yeaa syukor yang amat bila tak jadi kawen.
dalam 10 ex-gf, dia antara yang paling cun yg penah i couple.

tu sebab i tak setuju bila u kata laki jadi bodoh bila jumpa pompuan cantik.
itu hanya valid untuk spesis beta male or a simp

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 10:50 AM | Show all posts
capiloton replied at 18-10-2021 05:41 PM
yeaa syukor yang amat bila tak jadi kawen.
dalam 10 ex-gf, dia antara yang paling cun yg penah i co ...

cap nak OT sikit, tahu tak macam mana nak back to old interface forum ni..tak faham la interface baru ni..
nak tekan new threads takde content.. stress pulak

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 02:32 PM | Show all posts
awanysss replied at 20-10-2021 10:50 AM
cap nak OT sikit, tahu tak macam mana nak back to old interface forum ni..tak faham la interface b ...

rasa nya tak boleh guna dah interface forum lama.
semua kena guna forum yg baru ni.

kalau ada problem boleh masuk komplen kat sini
hari tu i mintak tiktok shorcut, terus admin approve.


https://b.cari.com.my/forum.php? ... 6628&extra=page%3D1

https://b.cari.com.my/forum.php? ... tra=page%3D1&page=8

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 20-10-2021 02:32 PM
rasa nya tak boleh guna dah interface forum lama.
semua kena guna forum yg baru ni.


Janganla admin forum ni beli layout kat envato.com pastu upgrade sendiri.
Nampak macam nak kurangkan data usage pasal letak button2 yg forumer tak pakai pastu interactive link macam latest thread dah mansuh.

Better keep it simple
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:56 PM | Show all posts
ada 2 sbab

1. poen
2. point
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 05:01 PM | Show all posts
Ada pempuan cantik yg dia tak perasan dia cantik.
Dia pandai jaga diri sampaikan lelaki semua takut nak dekat wp ramai yg minat.
takut nak dekat tu mcm lebih kpd rasa hormat.

so pempuan2 diluar sana yg ramai sgt lelaki 'hello' ajak keluar tu korang jgn perasan sgt. ada 2 sebab lelaki berduyun nak kat uols, sama ada lelaki betul2 nak pempuan tu atau takat nak test drive je. hahahha
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Reject sebab sedar diri. Muka tak seberapa, tak berduit tak berharta. Hurmmm. Sebab tu aku lepak forum. Boleh acah acah handsome dan kaya bak putera raja. Kalau aku tipu pun orang tak tahu. Hehee
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:31 PM | Show all posts
Veneer replied at 17-11-2021 01:49 AM
Reject sebab sedar diri. Muka tak seberapa, tak berduit tak berharta. Hurmmm. Sebab tu aku lepak for ...

biasa org encem memang x ngaku ensem
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 03:19 AM GMT+8 , Processed in 0.096035 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list