CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4342|Reply: 31

Sebab2 lelaki reject perempuan cantik :P

[Copy link]
Post time 20-2-2021 01:19 PM | Show all posts |Read mode
Sy cuma ingin tau je. bukan berlaku pd diri sendiri.

Terlampau jual mahal?
Emosi tidak terkawal?
Tidak trusthworthy?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jawapannya mudah. Sbb perempuan tu perasan je diri cantik walhal nan ado jerk.

Rmi je dlm donia ni perempuan x cantik tp perasan dirinya cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 08:28 PM | Show all posts
Fake guna mekap timbangkilo

skali tanpa mekap sememeh mcm tiang jamban
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:32 AM | Show all posts
aku rasa mcm impossible laki nak reject ppuan cantik..
kalau reject pun, mungkin sbb trauma sebelum ni ada bad experience dgn ppuan cantik..
laki rela jd bodoh utk ppuan cantik kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2021 10:49 AM | Show all posts
awanysss replied at 22-2-2021 10:32 AM
aku rasa mcm impossible laki nak reject ppuan cantik..
kalau reject pun, mungkin sbb trauma sebelum ...

Iols suka dgn  kejujuran kau. Terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:52 AM | Show all posts
CitySity replied at 22-2-2021 10:49 AM
Iols suka dgn  kejujuran kau. Terbaik

based on pengalaman sendirik hahahaha
ex-crush aku beria tunggu satu ppuan ni padahal ppuan ni dah ada bf kot.. tak layan dia lgsg..
mmg cantik ppuan tu, yg dia ni beria siap gaduh ngan semua laki kat ig ppuan tu (yg dia suspect bf ppuan tu)..
lastly, ppuan tu dah nak kawen dah ngan bf dia tu.. yg ex-crush ni apa pun takdek.. sia2 je..
kalau dia accept je aku dulu kan bagus, mungkin kitorang dah happily ever after
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke laki yg akan reject pmpn cantik? Biasanye pmpn cantik ni buat la apa pun, confirm akan ada yg kutip balik nant..untung jd cantik
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 08:51 PM | Show all posts
aku tk penah rejek pompuan cantik

tp aku penah rejek sbb perangai mengada ngada

expectation dia tinggi sngt pada seorang lelaki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2021 10:10 PM | Show all posts
rajamoney replied at 2-3-2021 08:51 PM
aku tk penah rejek pompuan cantik

tp aku penah rejek sbb perangai mengada ngada

Cantik mmg semua org suka. Tetapi kalau perangai buruk & otak udang.. hmmm... kau taulah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:12 AM | Show all posts
yg cantik ni payah nak jaga....
senang2 kena kebas org
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik ni subjektif, mostly bila kata cantik ni more to sedap mata memandang... ada jer org lelaki ni bila dalam grup sembang sesama sendiri memuji appearances seseorang perempuan tu. selalunya pada wajah, ada yg lebih specific lagi mata, hidung, bibir, gigi, cara berjalan, body shape etc. sgt subjektif.
bab reject mereject tu, depend... ada lelaki yg bila nampak seorang perempuan tu cantik, dia puji dan tak try pun, ada yang cuba try, ada yang try tapi rejected lepas terus judge cantik tp sombong, lagi tak bleh belah statement puji cantik td bertukar kpd tak lawa mana pun...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dalam film Hindustan perempuan cantik lempang lelaki wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kawan2 i tak pernah rejek pompuan cantik. pompuamn cantik rejek dorang ada la.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:52 PM | Show all posts
perempuan cantik kalau flat chested dan bumper tiada, kemungkinan besar akan di reject
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 07:28 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 16-10-2021 07:39 PM
awanysss replied at 22-2-2021 10:32 AM
aku rasa mcm impossible laki nak reject ppuan cantik..
kalau reject pun, mungkin sbb trauma sebelum  ...

salah konsep tu.
dah kawin pun pompuan cantik tetap kena tinggal,
berapa banyak bini cantik jadi janda.

banyak kes laki berskandal dengan pompuan tak cantik, tapi layanan baek punya.
dah la pompuan muda sekarang suka skandal dengan laki orang.
sebab laki org ni stabil, terbukti berkualiti dan thrilling gitu

btw pompuan cantik ni selalu nya memang tak pandai layan laki,
sebab dari muda asyik laki jer terkejar melayan dia, haha

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 07:35 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 16-10-2021 07:45 PM

aku penah reject aweks cantek, sempat tunang jap.
tapi sebab dia sakit mental ada bipolar,
dan lepas bagi peluang dan ruang,
gue surrender selepas 7 bulan.

gue tak boleh ada bini cenggitu,
malu dapat bini buruk perangai,
nanti aku kena chop laki dayus dengan jiran dan sedara mara.

perangai dia yang hazabedah, gue pulak yg jadi serabut hidup,
7 bulan tu pun dah rasa macam hidup in a living hell,
kalau trus kawin, nati dengan gue sekali sakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Org cantik ni kadang2 kesian gak..sbb org ckp maintenance tinggi la..perasan cantik la..tp ramai kwn2 aku yg mmg lawa btl..putih pink..elok budi bahasa,rajin memasak,pembersih org laki suka la kan..tp lps tu ckp yg cantik mcm ni maintenance tinggi..pdhal kwn aku pakai safi Balqis hijo tu je..bedak serbuk Johnson tu je.. ade opis mate aku dl .kesian gak..lawa nau2.. x de org berani Tackle sbb tkt dia ade pakwe..yg lawa2 ni kadang2 lebih elok perangai dr yg nan hado.. jg solat,x keluar clubing,x merempit sana sini walaupun peluang tu ade je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 10:35 AM | Show all posts
capiloton replied at 16-10-2021 07:35 PM
aku penah reject aweks cantek, sempat tunang jap.
tapi sebab dia sakit mental ada bipolar,
dan lepas ...

apa dia buat..
7 bulan tu bertunang je ke atau termasuk berkenalan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah baca lelaki rejek pompuan terpaling cantik.
Cantik sangat kalau diorg makan luar tak pasti dapat exceptional service or discriminated one.
Perempuan yang dibenci pompuan lain tanpa reason
Dia rasa takda life sejak movein dgn pompuan tu
Macam kena control
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 03:41 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 18-10-2021 04:02 PM
awanysss replied at 18-10-2021 10:35 AM
apa dia buat..
7 bulan tu bertunang je ke atau termasuk berkenalan..

7 bulan tu start kenal, tunang dan break up.
dah nak kawin dah masa tu,
tengah nak isi borang nikah dan dah siap cari dewan.

apa dia buat?
kurang ajar, bab komunikasi failed, suka maki hamun, suka cari gaduh dgn orang.

contoh, dia balik tengah malam,
mak nya lambat buka pintu rumah, di maki mak nya bodoh.
bila i tegur, dia maki i pulak jangan pandai2 nak ajar dia

contoh lain, driver grab lambat sampai sebab pusing2 cari dia tak jumpa,
dia call driver tu, dan maki driver tu bodoh cari dia tak jumpa.
lepas tu driver grab tu maki dia balik perang mulut,
n then dengan senang hati nya dia call i kat opis suruh i settle kan dgn orang tu,
tak kira i tengah sibuk ker, tengah buat keje ker,
dia tak pedulik, dia nak i settle kan time tu jugak. dia suruh i maki orang tu pulak.
letih oi, dia yg bodoh suka cari pasal dgn orang lain, aku pulak kena settle kan

i break up dengan dia, bila dia start maki mak i,
naseb baik tak kena terajang keluar dari kereta jam 2 pagi,
time tu otw nak hantar dia balik rumah lepas abis keje,
dan naseb baik tak kena penumbuk free kat muka,
bila dia verbal abuse non stop, luckily i maseh waras boleh control diri.

btw i pun tak boleh nak salahkan diia 100 persen,dia datang dari divorce family.
dia kena abuse dengan bapak dia dan family parents dia dari kecik.

tapi tu lah, aku malas nak amik pedulik, not my problem anymore.
biar turn orang lain yang handle masalah dia. i dah penat, exhausted.
mak bapak dia yang bodoh tak reti didik anak,
aku pulak yang nak kena handle dan jaga anak dia yang sakit mental.

hasil kenal dengan dia,
aku kena darah tinggi, jadi kasar (female colleague dan mak aku ada tegur part ni),
juga dah pandai maki orang, and have low tolerance with female drama.

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:44 AM GMT+8 , Processed in 0.080763 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list