CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: manjalara_01

[Aduan] Beli brg RM10 di Lazada RM10 k lesap??

[Copy link]
Post time 5-1-2021 04:49 PM | Show all posts
boleh eh bayar online 10k terus? i ada limit rm 1k je sehari...

seriously masa nak masukkan TAC tu u tak perasan ke dia cakap penolakan utk 10k?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2021 05:35 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 5-1-2021 04:49 PM
boleh eh bayar online 10k terus? i ada limit rm 1k je sehari...

seriously masa nak masukkan TAC t ...

masalahnya my limit is RM200 je....i x tau mcm mana bleh kluar RM10k terus...masih blum bleh claim lagi duit ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 10:49 AM | Show all posts
manjalara_01 replied at 5-1-2021 05:35 PM
masalahnya my limit is RM200 je....i x tau mcm mana bleh kluar RM10k terus...masih blum bleh claim ...

ada call bank tak tnya why boleh lepas transfer online 10k dalam 1 transaction?

sbb nak withdraw duit kat atm pun ada limit 1500 per day. inikan pulak online transaction.

ada banyak loop hole kat kes ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 6-1-2021 10:49 AM
ada call bank tak tnya why boleh lepas transfer online 10k dalam 1 transaction?

sbb nak withdra ...

Dah gi inform bank lepas buat report polis. Terus kena tukar atm kad i RM12. Maybank2u pun kena register balik tukar id & password. They all x tau u.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 12:16 PM | Show all posts
membe aku hari sblm krismas tu beli helmet di shopee..last2 smp sekeping masak..kena scam dgn seller...haha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 25-1-2021 07:31 PM

Hey guys. Sj nk update & luah perasaan. Akhirnye lepas 2 bulan baru dpt refund balik.

Tp x semua ade kes tangguh dlm RM450 sbb kena return back parcel. Geram sgt la. Hr2 nk kena call. Dah reply email masih x balas2.

Dah kata byk kali complain account lazada i xleh nk print return form sbb xde icon.

Ngok btul la. Masih x dpt info ke ape? Benci la time2 covid ni i pulak kena tanggung risiko UIang alik post office!!! Vangang la korang!!!

Esok nk kena call lg! X guna!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2021 03:07 PM | Show all posts
Ok latest Update Hari ni...

I dah give la lepas usaha hari2 contact Lazada nak settlekan hal RM450 worth of parcels yg i X ORDER LANGSUNG MONYET!!!!!

SO i redha la..sbb i dah FED UP BUANG MASA, TENAGA, DUIT hari2 nk kena calling2 dgn LAZADA costumer service yg X GUNA ni....

BERUK la u all ni!!!!!!!!!..Sikit2 mintak polis report, skit2 mintak CONSIGNMENTS NOTES parcel, tlg send tlg tukar kan ke PDF file, tlg send Maybank Transaction, tlg send BLAH2.......

Aku dah send berkali2 la LANGSUIR....tp ape yg i dpt SAKIT HATI & High BLOoD!!!

Thanx U guys really made my past months since DECEMBER 2020 sampai hari a FREAKING NIGHTMARE....

Last2 owh sorry u can't return the parcels sbb dah exceed date? BODDOHHHHHHHHHHHHH!!! Kan dah gitau berjuta kali x bleh nk print out RETURN FORM TU BAHLOL.!!! IDIOTS ni SALAH U ALL LA BABBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...

I HARAMKAN U ALL GUNA MY RM450!!!!!

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 02:32 PM GMT+8 , Processed in 0.213930 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list