CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 45311|Reply: 336

Edisi bau bau Ikan ??? Siapa Syamira Safiya .....

  [Copy link]
Post time 2-1-2021 09:20 AM | Show all posts |Read mode
Edited by MatDeghem at 2-1-2021 09:23 AM

  























Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-1-2021 09:21 AM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 3-1-2021 07:12 AM

Tiada minta maaf pada PuRiz dan Bapa Hajjah ....???



  




Sementara itu di KOTA BHARU, bapa selebriti popular itu enggan memberi sebarang komen mengenai gosip terkini membabitkan anaknya dan pendakwah, PU Riz termasuk dakwaan dia sendiri menjadi wali kepada pernikahan mereka di Kelantan.

Ketika dihubungi Utusan Malaysia semalam, lelaki dikenali sebagai Mohd. Noor itu berkata, selepas khabar angin tersebut tersebar dalam media sosial, dia dihubungi pelbagai pihak termasuk media bertanyakan kesahihan cerita itu.

“Semalam, saya katakan kepada mereka yang bertanya bahawa saya tidak berhasrat memberi sebarang komen dan sama juga hari ini (semalam), saya tidak mahu cakap apa-apa. “Cukuplah dengan apa yang Neelofa dah sebut hari ini (semalam). Tidak perlu saya tambah apa-apa lagi,” katanya ringkas.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2021 09:22 AM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 2-1-2021 09:39 AM

Bermula nya di sini ......






























Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah contact pa lama dah kan
Lepas gamba fatima kuar baru mintak maaf
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Curi limelight timoh keeeeee ......
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Syamira?y jual air lebah tu sahmira ek?kaki kelentong ke y nama mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:44 AM | Show all posts
Tapikan budak ni like 1 in so many others yg bagi pandangan in her own version based
on root/core speculation yg mula2 berpunca dari mana agaknya ya??  
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama dkt ig lain, twitter lain. Okay! Noted. Dan kenapa minta maaf dkt ig instead of twitter. Itu je nk cakap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni semua plot drama yg dah dirancang ke?

Susah nak husnuzon, sbb history hajjah 2 kali sgt cemerlang dlm mencari sinar cahaya limelight.
Mcm cerita gembala kambing dgn harimau mengaum..  sekali dua org percaya.. byk kali org meluat dan menyampah.
Selamat tahun 2021 hajjah 2 kali, semoga bernikahlah ya tahun ini (menguap).
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapalah yg percaya lg dgn family benak ni amatlah bingai skala 10..sekian....
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 2-1-2021 09:21 AM
Tiada minta maaf pada PuRiz ???

Yg patut mintak maaf kat hajjah 2 kali adalah sskjp tu sendiri.

Budak ni patut mintak maaf kat usetaz or p.a tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 09:59 AM | Show all posts
Yeah... why no apology to PU. We want to know.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
syahmira (bukan soeb) ni konfiden betul. dia minta maaf kat neelofa team sebab cuma neelofa team yang buat tuntutan dekat dia kot. atau dia buat 2 statement asing asing.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah mamat yg speculate lopak ade NPD tu pun sebahagian dr teori konspirasi?
Utk tutup citer kawen ayda jebat, gambar baby patzura...citer lawak MLM double meaning....citer ketapi laju batal....
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:13 AM | Show all posts
Kenapa tak report polis ya..lagipun pompuan misteri ni kena minta maaf kat Riz dgn family kot.
Semudah tu je nyatakan permohonan maaf.Kalau pentaksub buta tuli dah anggap bidadari la si jah ni..Depa yg kuarkan kontroversi,depa yang cari siasat,depa juga habiskan dgn permohonan maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
hahahahaha lepas fatima mjelma
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg mat kasi bongkar itu syahmira.
Plot terancang ni
Bior 1 msia tau siape d sebalik budak tu
Jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 2-1-2021 10:10 AM
Adakah mamat yg speculate lopak ade NPD tu pun sebahagian dr teori konspirasi?
Utk tutup citer kawe ...

X..mamat tu time jah berhoodie dah bengang dgn jah..dah upload kat FB dia sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaka faz gelak je lps trending psl fatima dan dan tu je kuar benda ni...alahaiiii jah oii mo ko semua org dah tauu...neexxxtttttt
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantaklah ko ninja aku tetap fokus Kat fatima
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.087904 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list