CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: AeriSha

[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS

[Copy link]
 Author| Post time 10-1-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 8-1-2021 08:36 PM
bukanlah kat bod anime
nnt panggil kaka taw... . hahahahaha

Haha okies nanti iols try buka hari ni thread tu..Kaka jangan tak pegi plak nanti iols panggil..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 8-1-2021 08:41 PM
kaka x tgk sgt yg anime, ada tgk tp xde follow sgt jd x pasti sama ke x
watak heroine tu mmg anno ...

Lulz...Tak jadilah iols nak try2 tengok Nodame tu..Cara kaka describe watak sheols memang buat iols ingat balik betapa nyampahnya iols dgn watak Noda Megumi tu dlm anime tu dulu..

Jauh best Orange Days ngan Quartet lagi..Yg dlm kategori lebih kurang sama lah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 8-1-2021 11:25 PM
Oshin
Kaoru
Moero Attack

Lulz gigeh iols Google.. Yg Asobini Oideyo tu tak jumpa langsung la plak..
Yg Can You Keep A Secret tu yg ni ke?
https://asianwiki.com/The_Secrets_(Japanese_Drama)

Tapi wah list uols penuh dgn drama2 lama.. Tak try tengok yg baru2 ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh @mbhcsf  moderator ye..
Boleh ke uols tolong highlite thread ni,katup thread lama (yg 1st)..
Lagi 1,kenapa kalau tengok dari luar kat board ni,thread ni takde gambar thumbnail langsung? Silap iols ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 10-1-2021 07:22 AM
Owh..Brp kali iols dok pikir2 nak tengok Gantz dulu tapi dok asyik tak jadi hehe..Sbb suram semaca ...

Hahahaha..kannn..similar tp dia twist kot lain jah..

Ai xnak bkk .hahahahaha..sapa lg y tgk arisu tu,tlg bkk..nti ai mencapub kt situ..kekekek~
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dah jatuh thread ni ke bawah, kaka bawa naik ke atas semula ek
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 10-1-2021 07:30 AM
Lulz...Tak jadilah iols nak try2 tengok Nodame tu..Cara kaka describe watak sheols memang buat iol ...

kan kaka dah sebut kaka tgk cerita tu sbb tamaki aje
watak heroine yg annoying tu mmg blh bikin kaka stressed tp sbb watak hero dan sampingan tu menceriakan hati kaka itu yg kaka tgk tp dah agak lama gak kaka x ulang tgk sbb watak heroine ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
satu lg Jdrama yg kerap kami anak beranak tgk tentulah

Ouran Host Club

kisah seorg students perempuan yg memakai bj lelaki dan di sangka bdk lelaki dan join host club yg diketuai Tamaki Suo dan Kyouya, walau memula kaka terkejut tgk yamamoto jd tamaki due to his face tp ngam plk dgn lakunan dia yg mantap bawa watak tu maka kaka restulah juga

yamamoto ni antara pelakon yg berbakat tp sbb ada skandel dia dah end kontrak dia dgn agency dia, x sure sekrg dia msh berlakon atau dah retire
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AeriSha at 13-1-2021 03:30 PM
takayama replied at 12-1-2021 09:42 PM
kan kaka dah sebut kaka tgk cerita tu sbb tamaki aje
watak heroine yg annoying tu mmg blh bikin k ...


Haha takpe kaka,iols memang paham kaka minat cite sbb hero..Sabo je lah ye watak gf nya macammana..

Cuma iols ingat masa aktif kat MAL dulu pelik sbb ramai gile minat kat pompuan tuh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 12-1-2021 09:39 PM
dah jatuh thread ni ke bawah, kaka bawa naik ke atas semula ek

Bagus kaka,teruskan usaha kaka..Kalau rasa boring2 takdek mende nak buat masuk je lah kat sini luahkan je lah apa saja di hati..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 12-1-2021 09:54 PM
satu lg Jdrama yg kerap kami anak beranak tgk tentulah

Ouran Host Club

Tak slow sangatkah kaka,2 minggu baru 3 jah keluar list kaka..heeee..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 10-1-2021 08:34 AM
Hahahaha..kannn..similar tp dia twist kot lain jah..

Ai xnak bkk .hahahahaha..sapa lg y tgk ari ...

Nantilah iols buka kan..
Ehehehehe..Kalau masa iols buka nanti takdek sape buka lagi la..Camtoh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 05:12 PM | Show all posts
AeriSha replied at 13-1-2021 03:29 PM
Haha takpe kaka,iols memang paham kaka minat cite sbb hero..Sabo je lah ye watak gf nya macamman ...

pompuan tu watak dlm anime ke atau pelakon live action
kaka suka cerita tu memula sbb is all about orchestra dgn piano
walau kaka bukanlah minat sgt nk main piano tp sbb dah beljr

jadi klu ada cerita ttg piano kaka cam obsessed sikit
tp bila tgk watak heroin yg cam rs nak baling glass kt dia terus x tgk yg anime
tp yg live action tu kaka terpaksalah gigih tgk

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 05:29 PM | Show all posts
AeriSha replied at 13-1-2021 03:33 PM
Bagus kaka,teruskan usaha kaka..Kalau rasa boring2 takdek mende nak buat masuk je lah kat sini lua ...

nnt klu buat luahan rasa org konpius plk ni thread Jdrama ke thread luahan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 05:32 PM | Show all posts
AeriSha replied at 13-1-2021 03:35 PM
Tak slow sangatkah kaka,2 minggu baru 3 jah keluar list kaka..heeee..

ehhh hellooooo
dah 5 taw drama yg kaka list
esok kaka sambung lg ek
nk blk dulu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 13-1-2021 05:12 PM
pompuan tu watak dlm anime ke atau pelakon live action
kaka suka cerita tu memula sbb is all abou ...

Dalam anime yg ramai peminat tu kaka..Iols banyak kali cringed tengok sheols tapi tahan jugaklah nak tengok sampai habis..Yg iols takleh tahan sbb perangai Megumi tu yg manjang kejar hero tu,macam obses kan..

Tapi kalau yg live action lain perangai sikit drp yg anime, iols plan nak tengok jah sbb iols pun minat jugak drama2 yg tema bersangkut paut dgn muzik orkestra semua tu kan..hmmm camne ek nak tengok ke tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 13-1-2021 05:29 PM
nnt klu buat luahan rasa org konpius plk ni thread Jdrama ke thread luahan

Eh ok lupa plak..Borak2 kosong yg berkaitan dgn Jdrama mesti boleh kan?
Alaaa tapi selit je lah kalau ada luahan pun..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 13-1-2021 05:32 PM
ehhh hellooooo
dah 5 taw drama yg kaka list
esok kaka sambung lg ek

Eh serius? Macam 3 jah.. Post yg kaka mulakan dgn ayat..
"Drama2 yg selalu tengok.." lebih kurang ayatnya..
Nak kena kira balik la neh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 06:30 PM
Ai xigt,gigih ai cari jgk laa..tp ai donlod torrent dlu..nti ai tgk harddisk ai ada x..kalau ada,b ...

Uols,iols baru habis tengok 4th episode Satorare.. Memang best,awesome..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 13-1-2021 03:40 PM
Nantilah iols buka kan..
Ehehehehe..Kalau masa iols buka nanti takdek sape buka lagi  ...

Hehehe..ai tgh tunggu update sherlock je ni. Tantei yuri pn xde new updates..alahaiii...sedih ai..skrg tgh lost nk tgk citer apa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 02:40 PM GMT+8 , Processed in 0.082468 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list