CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sharlenetexas

Jangan Termakan Godaan Yang Akan Menjatuhkan Imej PDRM

  [Copy link]
 Author| Post time 28-7-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 28-7-2021 10:26 PM
@trexxxxxi boleh ker kita hijack je thread sini utk sambung bergosip cuma pastikan tak lari sangat t ...

Sila... Sila...

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-7-2021 10:33 PM
Sila... Sila...

boleh ke? risau kena potong tacang pulak haha. boleh pagar ke thread ni? kalau boleh bagi la rp5 baru berani nak jemput tetamu masuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 28-7-2021 10:39 PM
boleh ke? risau kena potong tacang pulak haha. boleh pagar ke thread ni? kalau boleh bagi la rp5 b ...

Mohon pokcik @PristineOne mempertimbangkan untuk pasang pagar kat thread ini untuk kami memperjuangkan kebenaran. Katakan tidak kepada rasuah!

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-7-2021 10:59 PM
Mohon pokcik @PristineOne mempertimbangkan untuk pasang pagar kat thread ini untuk kami memperjuan ...

jenuh berpindah randah, dah la berlari sambil kehausan teh yg tak tumpah2 huarghhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-7-2021 10:59 PM
Mohon pokcik @PristineOne mempertimbangkan untuk pasang pagar kat thread ini untuk kami memperjuan ...

Kejap....kejap.... Tenguk manual jap cara cara pasang pagar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
@easy81 gi tumpah teh kat v7 tanpa sedar pagar dah runtuh gara2 @dudaberhias edit tajuk meh menyorok kat sini utk hidang teh menggelegak. jangan berkutik dlm v7 kata ada rumah lain. tt dah approve menumpang sini. kena lowkey habis. dapat rp4 pon dah ok kalau zombie tak tahu kewujudan rumah ni. v7 guna utk throw ff zombie dr menghidu pemindahan @trexxxxxi @sarah82 tag la sape yg patut sbb ada beberapa yg nak tumpah teh tapi tak ingat username pulok
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-7-2021 07:59 AM
@easy81 gi tumpah teh kat v7 tanpa sedar pagar dah runtuh gara2 @dudaberhias edit tajuk  meh m ...

Dia tumpah teh apa? Waduhbhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-7-2021 08:12 AM
Dia tumpah teh apa? Waduhbhh


yg pasal amla tu la. lagi berat dr bideo duk sembang terbuka, habis la zombie bawak lari sambil cirit ke twitter feeling pemilik firsthand info
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-7-2021 08:16 AM
yg pasal amla tu la. lagi berat dr bideo duk sembang terbuka, habis la zombie bawak lari sambil  ...

Yg tu mmg dari awal kan.. Cuma kita dok sembang x ada bukti kan?  Mampos la zombies ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 29-7-2021 12:09 AM
Kejap....kejap.... Tenguk manual jap cara cara pasang pagar.

Pada Pokchik kami berharap.. Gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-7-2021 08:19 AM
Pada Pokchik kami berharap.. Gitu..


yg ini kaka. detail jugak tu dia tumpah. siap ingat tempat selamat tu.

Sini selamat ye sbb iols nk tumpah teh kaw ni. Tp bukan aktiviti melesung sambal ye.. pasal aktiviti  mendobi.
Katanya masa galak dia membuka branch mengalahkan kedai eco tu, jabatan lembaga hitam da masuk audit. Team amla ye bukan team audit besher2.
Byk yg nk di query sementelah akaun personal pun jutaan tp declare underreporting income… tak tally uols.. takyah la sebut exact figure.. memang tak logik gile. Tapi tetibe kena nfa x sempat further check katanya. Maka geramlah ahli2 lembaga hitam yg tahu cerita tu. So now da jadik kes public interest dengarnye bakalan reopen blk kes. Doakan uolss kebenaran akan terbongkar.
Aset banyak beli cash tapi letak nama family.. Account bisnes pun takda. Sesuatu sangatttttt
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-7-2021 08:23 AM
yg ini kaka. detail jugak tu dia tumpah. siap ingat tempat selamat tu.

Masakkkkk.. Ni mmg bakal ada forensik audit la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-7-2021 08:37 AM
Masakkkkk.. Ni mmg bakal ada forensik audit la kan.

kalau dah tinggal no further action semestinya tangan2 ghaib sedang cuba senyapkan isu ni, nampak sangat la yg atas2 tu terlibat. tapi kan sape ek dlm geng influencer/asatizah yg hint pasal ml. mesti dorang tengah kumpul bukti2 kukuh, harapnya dapat sapu skali harung dari atas sampai bawah. kalau separuh masak jd mcm si buah kanna dgn chucky mira laaa, aman2 pulak masih menonggeng agama.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-7-2021 09:43 AM
kalau dah tinggal no further action semestinya tangan2 ghaib sedang cuba senyapkan isu ni, nampak  ...

Geram ka... Jahat sggh depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh meols baru perasan ada tempat cikcur best
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana pagaq umah ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita semua berlindung kat sini ka?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-7-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-7-2021 03:26 PM
Kita semua berlindung kat sini ka?

Memang xde kondo baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-7-2021 09:52 PM
Memang xde kondo baru ke?

Confirm.. Iols cari x ada.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-7-2021 07:59 AM
@easy81 gi tumpah teh kat v7 tanpa sedar pagar dah runtuh gara2 @dudaberhias edit tajuk  meh m ...

Alamak… huhu.. delete la jap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 02:00 PM GMT+8 , Processed in 0.074687 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list