CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sharlenetexas

Jangan Termakan Godaan Yang Akan Menjatuhkan Imej PDRM

  [Copy link]
Post time 1-12-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 1-12-2020 01:22 PM
Ezanee ni akan naik sekali dengan KP Johor ke BA nanti.
Keduanya nampak jelas pentingkan integriti ...

BA tu ape dik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-12-2020 01:29 PM
BA tu ape dik

Bukit Aman.

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 1-12-2020 01:37 AM
Antara OCPD yg hensem....perut kempis...Segak bila ACP Nik Ezanee ni pakai bush jaket uniform.

Ra ...

Dia ni kan yg viral pg melawat bekas jiran dia ke apa ritu amoi. Siap masuk rumah. Hensem dohh. Dari luaran body language nmpk berintergriti smart dan macho. Wajahnya walau kulit gelap tapi manis. Bertuah wife.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 1-12-2020 01:37 AM
Antara OCPD yg hensem....perut kempis...Segak bila ACP Nik Ezanee ni pakai bush jaket uniform.

Ra ...

Dia ni kan yg viral pg melawat bekas jiran dia ke apa ritu amoi. Siap masuk rumah. Hensem dohh. Dari luaran body language nmpk berintergriti smart dan macho. Wajahnya walau kulit gelap tapi manis. Bertuah wife.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:22 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-12-2020 01:20 AM
Strategi

"Kita juga harus memperkemaskan lagi strategi seperti bekerjasama dengan Tenaga Nasional ...

sapa ari tu kat benang celebrity crush yang mention abam ketua polis PJ nih crush dia?
sis kah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 1-12-2020 04:22 PM
sapa ari tu kat benang celebrity crush yang mention abam ketua polis PJ nih crush dia?
sis kah? ; ...




Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-12-2020 01:34 PM
Bukit Aman.

dah buat phd kan beliau ini?
sekelas dgn soo wincci ritu katanya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-12-2020 01:03 PM
Heols ni start kadet Inspektor ke kadet ASP?

heols start kadet asp
dia join lps abis degree ngan master kat brown university

haaa apa lg sis nak tau?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 1-12-2020 04:55 PM
heols start kadet asp
dia join lps abis degree ngan master kat brown university


Brown university consider ivy league kan kat u? Hahahaha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 1-12-2020 05:05 PM
FitzTzif replied at 1-12-2020 04:55 PM
heols start kadet asp
dia join lps abis degree ngan master kat brown university



Zaman Tan Sri Mohd Bakri Omar ada intake kadet ASP. Sekejap je. Pastu tak de.Sebab tu pegawai yang muda2 dah jadi KP Daerah. Lepas tu paling tinggi pun kadet Inspektor.
Tak silap zaman beliau jugalah polis wanita boleh pakai tudung. Puan Noriah jadi Ketua Turus Trafik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-12-2020 05:01 PM
Brown university consider ivy league kan kat u? Hahahaha..

yepp..benerrr sis
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-12-2020 05:02 PM
Zaman Tan Sri Mohd Bakri Omar ada intake kadet ASP. Sekejap je. Pastu tak de.Sebab tu pegawai ya ...

iols x ingat dah exactly bila kadet asp ni ditamatkan..tapi rasanya yg lahir 80-an dah x smpt join

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sarah82 at 1-12-2020 07:00 PM
FitzTzif replied at 1-12-2020 05:24 PM
yepp..benerrr sis


Perghhhhhhhh. Bukan senang nak masuk brown tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm..kenapa laa nak amek rasuah..bkn takat polis je,y lain2 pn sama..nak jgk "duit kopi"....kwn ai pernah kena pau ngn polis..pastu ada time pkpb aritu dia pegi rumah kwn nak htr brg kerja,terkejut tgk polis buat ambush..

Sorg polis ni dah lepaskan pn kwn ai ni,tp y sekor lg tiba2 pegi tendang kwn ai..dasar jahat pny polis..mentang2 dorg ramai,kwn ai sorg2 je..pastu gelak2..dasar pembuli!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Impressed dgn dia ni. Rupa pun good-looking. Dah tu intelligent lak tu, siap masuk Brown tu ha. Tu alma mater Emma Watson kan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 1-12-2020 01:37 AM
Antara OCPD yg hensem....perut kempis...Segak bila ACP Nik Ezanee ni pakai bush jaket uniform.

Ra ...

Sorang lg ketua polis Langkawi Mohd Iqbal Ibrahim...encem gak tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 1-12-2020 08:42 PM
Sorang lg ketua polis Langkawi Mohd Iqbal Ibrahim...encem gak tu

Yang tu macam ensem gak tapi muka nampak gatal skit

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-12-2020 11:21 AM
Semoga jadi Ketua Polis Kelantan

Orang kelantan ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak beliau berapa..smart tau dia ni cara cakap dan penampilan nampak.kemas. senyum.pon manis..adoii puji lelebih plak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Alo takda ke biodata beliau. Merata aku cari dr fb ke wikipedia tak jumpa pon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 12:42 PM GMT+8 , Processed in 0.896490 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list