CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-HBZ

Ketagih Nak Makan, Sanggup Bawa Masuk Pinggan Dalam Kereta. Ini Komen Tauke Rest

  [Copy link]
Post time 24-11-2020 09:16 AM | Show all posts
Lula2 replied at 24-11-2020 08:21 AM
Dalam dunia ni ada bermacam macam jenis orang. I percaya ada je yg tak makan nasi kandar nasi kuah ...

betul betul betul
ai sejenis tak makan benda banjir2 nie
sama ada nasi kandar or ala2 nasi lemak royal
biasa kalau mkn lauk berkuah
especially asam pedas
ai akan letak kat mangkuk lain
so takde yg pelik sgt
wujud aje wanita tak mkn nasi kandar bagai


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2020 09:18 AM | Show all posts
nasi kandar ni kalau smpi ketagih cer cek balik takut kedai tu letak kas kas je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:21 AM | Show all posts
hakak pun penah makan nasi kandar.Tapi tak la pernah teringin tambah kalau kedai duk beratur mmg pakat baiklah balik rumah makan nasi telo goreng dgn kicap hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:34 AM | Show all posts
Mungkin makan dalam kereta depan kedai pun dapat feeling yang sama kot...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:45 AM | Show all posts
pelik sangat ke kalau tak pandai makan nasi kandar kenapa?

aku makan je kalau orang jamu, tapi kalau aku diberi pilihan, aku tak lambak kuah banyak jenis satu pinggan. hilang kesedapan setiap jenis lauk. hilang nikmat. ini tak pelik bang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:52 AM | Show all posts
Aku ler pompuan tak makan nasi kandar. Memang sejenis skali makan satu lauk je. Tu pun kering
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols mmg x makan nasi kandar.. mamak pun x pernah makan.. bukannya berlagak ke hapa. Tp iols x minat lauk2 berkari pekat2 mcm tu.. kalau makan mesti pening kepala..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 10:23 AM | Show all posts
kalau orang lama mesti tau dulu-dulu A&W ada servis gini..
siap tray boleh letak kat tingkap kereta lagi..
tapi kalau dah berlemuih gini, bungkus je la..
asing je la kuah lauk bagai tu..
balik kau curah la dalam pinggan..
sama je rupanya macam kat mamak tu..
kalau kata rasa lain, tu rasa pinggan mamak cuci tak bersih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker. Nuff said.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 11:37 AM | Show all posts
attention seekersssssssssssssssssssssss..

btw iollls da lama xmakan ayam madu nasi kandaq tu..adoi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah satu sebab aku delete akaun fb.. semak mata tengok acah2 rare. Abam kehulu abam kehilir {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:07 PM | Show all posts
korang yang komen nape makan dlm kereta, kenapa tak bungkus...kan dia dah bgtau 'tak surr''. feeling dia lain tau bila makan mcm ni dengan yang dah bungkus.

serupa bila makan nasi kandar dgn tangan vs mkn dgn sudu.

gitu juga makan nasi lemak daun pisang vs nasi lemak dlm styrofoam.

walaupun kenyang, kepuasan tak sama gais..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kt klang valley ka? Bkn max 3 org ka dlm keta? Mcmana terlepas 4. Kang nak viral terus smpai surat chenta
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:12 PM | Show all posts
asal tak bungkus ja makan kat rumah..mengada semua nk viral..puiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:17 PM | Show all posts
tak serabut ka makan dalam kereta?
makan nasi lak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy: La. Awat x bungkus je mkn kt uma? Mkn dlm keta bersepah okeh.

Tak surrrrrr katanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2020 12:20 PM | Show all posts
eeeiii bodoh...org penang lagi surrr makan nasik kandaq bungkuih la..asyik mintak viral je spesis kamjad camni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:22 PM | Show all posts

dia nak viral..kat malaysia ni kan kalau buat benda bodoh boleh viral..pastu boleh buat paid review kat ig mcm babi tora tora tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 12:26 PM | Show all posts
Suami isteri ok je mkn dlm kete..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Logic la sket bang, melambak kot perempuan mkn nasik kandar...alahai.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:27 PM GMT+8 , Processed in 0.085604 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list