CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Boomibulat

Dapat bekalan air bersih setelah 30 tahun menunggu,pakcik berkain pelikat menang

  [Copy link]
Post time 21-11-2020 02:21 PM | Show all posts
sempat pakcik ni setelah 30 tahun tunggu .... kesiannya.  nape lah msia ni dah 2020 pon ade prob bekalan air bersih
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-11-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..kesiannye.da nk habis 2020 baru dapat bekalan air bersih.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang dah ada rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni benangnya @Xim

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1224257&mobile=2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 21-11-2020 06:20 AM
pemimpin bodoh dtg dr pengundi ....

Nak buat mcm mne pengundi pn nk pangkah pas lg..aku pn xphm
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
diiyanazakaria replied at 21-11-2020 03:42 PM
Nak buat mcm mne pengundi pn nk pangkah pas lg..aku pn xphm

sbb pengundi bodohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pelik bin ajaib dah puluh tahun baru ni ada bekalan air paip. siapa la tak buat keje tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerajae Melayu Isele ....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-11-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ketua penghulu kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 09:53 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 22-11-2020 09:54 AM

ya Allah ...alhamdulillah....rezekinya

selain tertanya apa jadi kat perlaksanaan sistem air bersih di sana, saya pasti bukan calang calang manusia dapat ujian ni

ya Allah dugaan dia dengan kudrat seorang tua, jaga anak  kelainan upaya , and 30 years?

wow , i kagum dengan level of resilient, compliance and sense of responsibility ayah ni di kala banyak lelaki di luar culas tjawab dan menghisap rokok , boleh pulak.



wow...bless  you brother ...semoga anda ke syuga tanpa hisab atas segala jariah kudrat and kesabaran yg i think sangat sangat sukar bagi just  from the outset looking in.


saya tak ade air 25 jam pun ...rasa wow trying betul.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 05:41 PM | Show all posts
Marilah kita fokus masalah air di selangor, masalah air di kelantan tu biarlah takde pon.
Asalkan lebai isle
Takburr!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 07:06 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 21-11-2020 01:32 PM
Bagi ko, pemimpin PAS cukop competent ke?

setakat ni kabinet drpd Pas menunjukkan prestasi yg competent berbanding kabinet dari parti lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
batusembilan replied at 22-11-2020 07:06 PM
setakat ni kabinet drpd Pas menunjukkan prestasi yg competent berbanding kabinet dari parti lain.
...

Okay. Ko yang rasa. Sebab sebagaimana ko nampak pemimpin Sabah lemau, akak nampak pemimpin PAS ni pun sama lemau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesianyaaaa pakcik.... bodoh aaaaaa aksb ni.....kerajaan kelate sama bangang dgn nick amar minum air telaga tapi nak pakai kete mecedis nak gaji banyak sama macam exco selangor penang puiiiiii laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 10:31 AM | Show all posts
Kesian dah tua macam ni baru sampai paip air bersih. Kerajaan negeri sambil lewa tak peduli sangat selama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:04 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 23-11-2020 02:24 AM
Okay. Ko yang rasa. Sebab sebagaimana ko nampak pemimpin Sabah lemau, akak nampak pemimpin PAS ni  ...

pemimpin sabah lemau sbb sudah bertahun2 bersama dgn kerajaan persekutuan masih lg sabah tidak seperti yg sepatutnya.

pemimpin Pas lemau apa buktinya? kelantan? hasil anak tiri kan oleh bn umno mahathir sejak 30 tahun lalu.

kabinet pas yg ada skrg lemau? bukti mn yg lemau nya? pas kedah? pas terengganu?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-11-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap2 tahun dpt peruntukan bilion .30 tahun xdak air ????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.182791 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list