CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rikuren

Kongsi Video Ayah Sado, Ramai Tawar Diri Nak Jadi Ibu Tiri

[Copy link]
Post time 21-11-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 21-11-2020 11:10 AM
ehhh bukan pompuan xsuka dan geli dengan sado  sado ke?
biarlah lean2 je jangan sado berketul sa ...

Ko ni slo la abu

Pompuan ni yg boroi lagi dia ske tau...bleh tepok tepok klo santai aaa..

Dahhh..itu dia ske..nk wat camna

Ada ske body sado..ada ske body mcm mat rock..keding..ada ske mcm tokeh raja lawak..gemok pendek..ada ske mcm amir amareka konon cute petite comel..haaa

Tp yg tk.bleh blah yg ske mcm syuk tu..dah ler gg terkuo pastu gemok boncit..bising molot haaa pun ada yg sudi skendel

Tadak taste btui awek mayu tu sme eeeii...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ckp g kedah tgok mak dia?npe xckp tgok nenek aku?seolah2 mak papa tu bukan nenek dia pulok..eh gitu ai kondem tweet bbnu
Ok laa..papa kacak,sihat tubuh badan.tp nk wife mesti yg ala2 sakinah kan.workout sentiasa.bru la sweet g gym sama2
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur bapak ku normal . Tak perlu nk tweet begini
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-11-2020 11:02 AM
Kalau sayang, kalau rindu, dah kenapa kau nak maki pulak? Cer cakap BM. Celaka, aku rindu papa. Apo?

I pelik dia bahasa kan ayah dia sbg ‘dia’.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 21-11-2020 11:30 AM
Tu x mnyumpah lah lol.

Tp i rase tu la kot yg lady tu imply.
Pada i bkn cm meyumpah. Just exclamation kot betapa rinduu nye die
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2020 11:31 AM
Dulu aku ada gak campur.. Skrg kat ig.. Aku sedaya upaya taip dalam BM tanpa campur2..bahasa ingge ...

Kadang2 i mix jgk. Ahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 21-11-2020 01:47 PM
Kadang2 i mix jgk. Ahahahaha

Hahaha..x apa.. X salah... Janji kita faham.. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:01 PM | Show all posts
dok buat terok poulak. Penang ngan kedah macam la jauh sangat. ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia so so jah.. hanya body fit n ada muscle di usia 50an.. so so so??











Tp kalau bapak sheols dtg rumah iols entertain jah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 21-11-2020 11:10 AM
ehhh bukan pompuan xsuka dan geli dengan sado  sado ke?
biarlah lean2 je jangan sado berketul sa ...

ya betul tu..ripped and lean..say no to ketul2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2020 02:33 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2020 11:30 AM
Entah.. Iols kat wasap.. Kalau reply dgn family.. Iols x ckp mcm ni.. Kalau latah jatuh barang.. I ...

jebon ...rare n lawak hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah tu tak dok sama papa dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pak dia kerja nelayan ka pesawah ka badan sado mcm tu impress la jgk. Ni dah pak hang mmg fitness trainer, penah menang mr asia watsoever apa nk pelik kalau badan elok?.. mcm tukang masak pandai masak atau cikgu bahasa inggeris cakap english laa..
kalau fitness trainer badan macam tong drum sah2 tak selari.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rikuren replied at 21-11-2020 02:33 PM
jebon ...rare n lawak hahahahah

Jebon is cute skrg iols guna...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm laki ku tatang
Nasik yg ke 3 kali makan
Sumpah comel dgn perut dia yg bulat
Montot tonggek sikit tu

Terpacul jugak..

Comel nya awak bawk nasik camtu..
Makin roy makin cute aish tp bisep sedap di pandng
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm laki ku tatang
Nasik yg ke 3 kali makan
Sumpah comel dgn perut dia yg bulat
Montot tonggek sikit tu

Terpacul jugak..

Comel nya awak bawk nasik camtu..
Makin roy makin cute aish tp bisep sedap di pandng
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu lah ko ni dik. Mcm crush kat bapak sendiri lak. Lari lelaju*
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Abang aku cakap laki badan sado anu dalam suo tu haluih jaa..betoi kaaaa.... koh..koh..koh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat bdn gini...haha..
Tp pokcik fit la..bagus2.. jg kesihatan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsb baik duda. Klau msh berbini mau yg offer jd mak tiri tu kna kerat 36
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.078256 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list