CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: leetaemin

Ditunjal bos

[Copy link]
Post time 18-11-2020 10:16 AM | Show all posts
aku mmg tak boleh  terima fizikal contact camni..
dgn murid pun tk pernah buat.

apa lagi kita org dewasa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin replied at 18-11-2020 01:10 AM
Hr tu aku tak buat report lg...bos lg besa aku dh report tp kroni2 die jugak...pengarah pon aku da ...

uols keje gomen ke..kalau gomen susah sikit la
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
che_puteh replied at 18-11-2020 10:13 AM
let it go. tak semua benda kena balas dendam di dunia ni. inilah proses kehidupan, ada masa u dipuji ...

dah tahap kena tunjal kepala depan orang pon suruh let go kalau uols kena pon diam je ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 10:36 AM | Show all posts
macam style korea je boss boleh sesuka hati tunjal/lepuk staff...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 10:45 AM | Show all posts
Klu TT jadi resign.. last day nanti gi tunjal pulak kepala si bos lahabau tu.. janji puas hati...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 10:55 AM | Show all posts
brp beza umur TT dgan boss yg menunjal tu ? iols pernah kena ketuk dgan pen dekat kepala ms memula kerja dlu dgan boss jugak, tp boss tu ketuk dgan cara gurauan n tak sakit pun n puncanya sbb iols buat benda yg boleh menjatuhkan reputasi boss iols mse tu

memula iols sentap, tp pikir balik sbb iols n boss selalu borak2 gelak2 mcm kawan2 iols buat xtau je lgpun mmg iols yg over ms tu sbb geram kan politik kt ofis...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 11:08 AM | Show all posts
tunjal kan je la balik kepala dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 12:03 PM | Show all posts
apa punca smpi tt kena tunjal ni
klu xda apa2 tiba2 je kena mmg tt kena tunjal dia balik



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-11-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 18-11-2020 09:36 AM
Tt buat apa sampai kena tunjal kepala?

Aku dtg lmbat jer..lewat 2,3 minit..tu pun timing punch card awal 10 minute...aku dah buat aduan ke biro pengaruan awam kkm tau..tp tu la smpai ke jkn..bos aku cantas siap2..sbab yg kt jkn tu pon org2 die jugak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
che_puteh replied at 18-11-2020 10:13 AM
let it go. tak semua benda kena balas dendam di dunia ni. inilah proses kehidupan, ada masa u dipuji ...

Yep..mmg nk let go..tp ulasan die kt skt aku tu mcm2 die tuduh aku..ckp aku bg ancaman kat die la..bodoh betul..dah sakit hati sgt la tu aku complain pasal die kt biro pengaduan awam kkm...sampai la ni x nmpk2 btg hidung kt tempt aku kerja ni......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 18-11-2020 10:16 AM
aku mmg tak boleh  terima fizikal contact camni..
dgn murid pun tk pernah buat.


How la...aku kemurungan sgt ni..memalukan kot..depan specialist aku pulak tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 18-11-2020 09:30 AM
Haihhhhh laaa..tp tulaa kan,xde bukti kukuh kot..hmm...

Ade saksi..sbab die buat depan khalayak...tp tu la nk suh polis tangkap die takde kecederaan fizikal kat aku...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 12:56 PM | Show all posts
Selepas ini  adik TT mesti datang awal ke pejabat,
janganlah adik TT datang lewat lagi, Jikalau boleh adik TT datanglah satu jam lebih awal..

dan akak cadangkan adik TT mulakan mendaftar ke kelas martial art.
Jika adik sudah mendaftar nanti jangan lupa khabarkan kepada pejabat adik yang adik telah memasuki kelas martial art..  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-11-2020 10:55 AM
brp beza umur TT dgan boss yg menunjal tu ? iols pernah kena ketuk dgan pen dekat kepala ms memula k ...

Lagi 2 tahun pencen dah org tua tu..die tu mse tunjal pale aku tu xde gurau2 siap boleh hamun aku siap2 mse tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:01 PM | Show all posts
leetaemin replied at 18-11-2020 12:56 PM
Lagi 2 tahun pencen dah org tua tu..die tu mse tunjal pale aku tu xde gurau2 siap boleh hamun aku  ...

report dekat pejabat buruh jah kalau dh report dekat org atasan semua xde feedback... bawak sekali police report ms buat aduan kt pej buruh tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-11-2020 01:01 PM
report dekat pejabat buruh jah kalau dh report dekat org atasan semua xde feedback... bawak sekali ...

Pejabat buruh jabatan tenaga kerja ker...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2020 01:22 PM | Show all posts
Lagubestbest replied at 18-11-2020 08:31 AM
bunuh je. tapi pastikan jgn ada bangunan sarang burung walit kat simpang jalan (ada cctv).

bodo la hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:23 PM | Show all posts
leetaemin replied at 18-11-2020 01:18 PM
Pejabat buruh jabatan tenaga kerja ker...

aah... tp report kt HR dlu... kalo HR pun buat bodo bru proceed ke pej buruh
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:32 PM | Show all posts
leetaemin replied at 18-11-2020 12:27 PM
Aku dtg lmbat jer..lewat 2,3 minit..tu pun timing punch card awal 10 minute...aku dah buat aduan k ...

lohh kes datang lewat je kewww, banyak kali ke tt dtg lewat sampai boss buat cenggituh?
meols kalo staff lewat after a certain hours in a month, klua memo jew, takde banyak cerita, maki pun takde, buang ailio jewww

nak2 guna tenaga tunjal2 kepala, apoo la boss tt, dia ingat tadika gamakanya.. no need to get phyiscal kata omputih, that is very wrong, and unethical
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:40 PM | Show all posts
report kat tenaga buruh ke apa, emel dorang then cc kat HR, kat bos, cc ja satu jabatan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:09 AM GMT+8 , Processed in 0.076154 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list