CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 3994|Reply: 4

[Aduan] Meter air rosak

[Copy link]
Post time 4-11-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hello. Aku duk kuantan.jadi klo meter rosak,
Kena call jba atau paip untuk bgtaw pasal meter kn..tpi bila call sana..katanya akn call balik. Aku risaula sbb dh msuk buln 11 ni.ritu call bulan 10 pada hujungnya, kata nk call balik tapi xde la smpi skrng..cmner nk wat ni? Spe2 duk kuantan tahu dak cmner nk hndle kes ni..nk gi pjbt tkut dia suh wat appointment lak

Nanti ada org dtg cek.habisla bil aku naik mencanak.. metrr tu bru rosak hujung buln 10 ritu. So bil untuk buln ni diorang x cek lgi..yg bil air mai buln 10 ritu dh setel sebb waktu tu meter tak rosak lagi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-11-2020 02:45 PM | Show all posts
call syarikat air pahang, nanti teknisyen dia orang datang tukar meter air. jgn panggil tukang paip nanti claim ubah meter pula kena dakwa mahkamah.

selagi teknisyen tak datang bil air yang tidak berjalan tu free je. dia akan kira ikut last bacaan meter.


call and maklumkan syarikat air pahang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Esmiria at 4-11-2020 02:50 PM
CiliPadiSedap replied at 4-11-2020 02:45 PM
call syarikat air pahang, nanti teknisyen dia orang datang tukar meter air. jgn panggil tukang paip  ...


Lepas call tu..dia akn hantar org technician dia ke? Asal aku punya dia kata dia akan call balik?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 02:50 PM | Show all posts
Esmiria replied at 4-11-2020 02:46 PM
Lepas call tu..dia akn hantar org technician dia ke? Asal aku punya dia kata dia akan csll balik?

lembapnya air pahang. nak selamat call n rekod. kalau dia marah nape xcall bagi bukti rekod.

sementara tu air guna free ye. dan meter tu percuma under warranty syarikat air. kaka kena kt syabas meter air. teknisyen dia naik kembara.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Call balik la, follow up, jangan tunggu dia. Tak datang call lagi bagitahu dia takut bil melambung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.079186 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list