CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lagubestbest

[Tempatan] Kata Anwar: Dia PM9, PM8 Auto Jatuh, Hak Warganegara Terpelihara, Pelan Ekonomi

   Close [Copy link]
 Author| Post time 13-10-2020 03:41 PM | Show all posts
insulin replied at 13-10-2020 03:39 PM
Benda ni kena tulis betul2 supaya tak disalahfaham.

xpe2, saya dan keluarga saya sudah memaafkan kamu. haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 03:45 PM | Show all posts
Lagubestbest replied at 13-10-2020 03:41 PM
xpe2, saya dan keluarga saya sudah memaafkan kamu. haha

Nak maafkan apa tu?

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 04:01 PM | Show all posts
dia ni lama sangat duduk dalam penjara kot...tu yg sewel...org tak sokong, dia kata org sokong
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:26 PM | Show all posts
gila kuasa.....
lepas tu buat benda yg buat org nampak diri dia bodoh...


Tun kompom gelak guling2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:52 PM | Show all posts
allshares replied at 13-10-2020 02:46 PM
Iols lebih tertarik bila ada wartawan tnya, adakah anwar ada buat perjanjian dgn org2 yg ada case ma ...

mana kene asak dgn mat saleh tu dah terlepas bunga2 sekutu dia akan terlepas dari "
malicious" or "vindictive" prosecution. sbgmana kes rafizi tgh berjalan kes drop, guan eng case drop, look fwd to juak dia punya kes semua akan drop.


rule of law namanya ni. lu olang apa tauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:54 PM | Show all posts
Mamason replied at 13-10-2020 03:32 PM
Harap agong xlayan...Menyampah pulak.  Ape yg dia ndak sebenarnya xkan semata2 nak jadi PM.

kang nanti anwar tendang tong sampah depan sogo sampai berterabur pelestik super ring sapo nak jawab tu????
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:58 PM | Show all posts
biasa nyer benda yg betul2 susah dia dpt mesti ada laa benda yg tak elok yg ada dlm plan....kepala otak dia tu......kalu niat tu betul mesti dah lama jadi PM lama dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 08:12 PM | Show all posts
semoga sampai laa wasap yang aku dengar semalam ke agong. and agong perkenankan angan2 bangnon ni macam dalam wasap tu. bagi bangnon jadi pm. shift malam. gilir2 ngan abah yiddin. hahahhahhh

lotih oiii melayan ghentua nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 09:19 AM | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 13-10-2020 05:54 PM
kang nanti anwar tendang tong sampah depan sogo sampai berterabur pelestik super ring sapo nak jaw ...

Dah dia yg tendang biar dia laa jawab... bertanggungjawab sikit laa lepas buat sampah kutip balik laaa... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
UMNO nak kluar PN ni pe cer pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 14-10-2020 09:38 AM
UMNO nak kluar PN ni pe cer pulak

Bangsat2 ni menangguk air keruh.

Game plan dia nak parlimen bubar, pilihanraya baru. Yakin sgt kengkunun pegang kerusi banyak.

Bahlul2 ni tak sedar Kak mah yg deliver those seats. Nak harap ponorogo? Aku Rasa mmg lepas Tu buleh talkinkan terus umno
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:25 PM | Show all posts
Virus politik giler kuasa mmg lagi bahaya dari covid-19.. Sejak PRN Sabah virus tu start merebak.........
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dak eh...azizah dgn izzah buat apa??? Mmg ngikut je ke anwar ni...aku dh konfiys takut anwar ni gila ajer....dh mcm xbetul je ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
For many years..he dare talks abt his and personal dream . masih ramai peminat Dan penyokong yg terpesona..bukan kaleng2 sekurang2 boleh jd bintang you tube
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 02:59 PM | Show all posts
ctaz replied at 13-10-2020 05:26 PM
gila kuasa.....
lepas tu buat benda yg buat org nampak diri dia bodoh...



Rumour has it dia ada perancangan dengan Ku Li. Ni veteran yang jenis senyap. Ku Li dah mengadap YDPA pun senyap tak buat PC pergi minum teh je kut..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 14-10-2020 01:42 PM
Dak eh...azizah dgn izzah buat apa??? Mmg ngikut je ke anwar ni...aku dh konfiys takut anwar ni gila ...

Aku tgok okay je. Rmai lg yg nmpk obvious gile, nyanyuk tp bole dinangkat lg sebagai PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit teruk dia ni,aq pon dh xtau nk cakap apa,rasanya selagi dia x dpt jadi pm selagi tulah dia xkan give up,datanglah apa pun dugaan n cabaran akan ku tempuhi segalanya gitu...bagilah dia jawatan pm tu,suh dia pindah g tanjung rambutan n jadi pm kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:41 PM | Show all posts
so dah PM9 boleh la PH plus minus raikan.

eh, cabut jap.

nak kentut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:51 PM | Show all posts
sicvitaest replied at 14-10-2020 02:59 PM
Rumour has it dia ada perancangan dengan Ku Li. Ni veteran yang jenis senyap. Ku Li dah mengad ...

wak jahid sendiri konpem ada ahli UMNO yg pro anwar...
and he himself mmg kwn baik anwar pun...
blh je angkat anwar jadi PM sementara kalau UMNO btol2 yakin blh menang PRU....
at least dah xde pengkhianat dlm parti...
bila kes najib tu kaum kerabat madey yg handle..kat situ je dah berbau taik....

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat page najib takde sentuh langsung pasal abg non..komfirm akan terlepas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.116651 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list