CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lagubestbest

[Tempatan] Kata Anwar: Dia PM9, PM8 Auto Jatuh, Hak Warganegara Terpelihara, Pelan Ekonomi

   Close [Copy link]
Post time 13-10-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
iols sesak napas..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 03:02 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 13-10-2020 02:59 PM
Susunan kabinet setakat ni..
PM-Nuar
TPM 1-Wan Jijah

jangan lupa saifuddin nasution
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi number shj, tidak ada senarai nama. Bang non jgn main2 boleh tak?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tunggu klauster persidangan abam non je nanti.. Tgk cameraman pun rapat2..blm lg kawan2 abam non.. Bl dgr dia ckp emmm dah ko bg bola tanggung ke Agong.. Kalo Agong hold sampai abis covid.. Duk tepi situ je la.. X kan nak push Agong mcm push atok dl...org sibuk riso psl laki kn vss covid ni.. Dia org duk jugak gan kegiatan berebut jawatan.. Jemu x memikirkan rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
So? Ada PM baru ke takde. Tolong laaaa.. sila settle kan once and for all. Meluat tahap babi tonyok dah ni. Sial laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:06 PM | Show all posts
dia ngan atok

sama2 gila nak jadi pm

bezanya sorang gila jadi  pm sampai dua kali plus
sorang lagi gila x jadi2 pm
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:06 PM | Show all posts
lencun laa kena kencin lagi dengan gay tua
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:06 PM | Show all posts
dah semakin gilerrr...

tak penat ke pun..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesihatan mental bangnon ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:10 PM | Show all posts
boleh ekkk....bg nombor aje....ahahhaha...klakar laaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:11 PM | Show all posts
err tu lah, semoga dijauhkan oleh Allah dari manusia sakit mental menjadi pemimpin kita.
malu pun yer, rendah diri pun bila ada PM akhlak ke laut dalam ni

Mungkin DAP tak kisah benda2 macam ni, maklumlah rogol amah pun releks jer.
rasuah , fitnah dan kuar statement bodoh tu mcm tak de apa2 pun.
apa lgi nak joint venture dgn makhluk tak kenal jantan betina ni.

ngerrriii iooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang non lagi parah sakit dia dari org kena covid. Takde penawar dah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:28 PM | Show all posts
hahahaha bodoh punya orang, xde dokumen tetiba ngaku ada majoriti


sebenarnya bangnon panas dengan shafie, tu dia buat pengumuman masa PRU sabah , jadi jentera sabah balik ke semenanjung . itu je jalan cerita sebenar

ni teori blogger politik
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:32 PM | Show all posts
Harap agong xlayan...Menyampah pulak.  Ape yg dia ndak sebenarnya xkan semata2 nak jadi PM.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Abah korang wat sidang media kul 5 hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:35 PM | Show all posts
IN YOUR DREAMS OK
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 03:36 PM | Show all posts
Keistimewaan ketuanan? Bodohnya ayat tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2020 03:38 PM | Show all posts
insulin replied at 13-10-2020 03:36 PM
Keistimewaan ketuanan? Bodohnya ayat tu.

ala org nak taip pendek laju je tu. benda2 xpenting jgn buat jd penting.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:39 PM | Show all posts
Lagubestbest replied at 13-10-2020 03:38 PM
ala org nak taip pendek laju je tu. benda2 xpenting jgn buat jd penting.

Benda ni kena tulis betul2 supaya tak disalahfaham.

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
benci betul aku ngan bang non
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:53 PM GMT+8 , Processed in 0.096410 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list