CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mosti

Boleh tak and semua kongsikan pengalaman belajar mana lagi best melalui online a

[Copy link]
 Author| Post time 8-9-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
CocoCily replied at 8-9-2020 08:55 AM
Tak semua orang boleh catch through online ke youtube ke.

Pendapat saya la face to face. Menjahi ...

Bagusnya pandai jahit.. Jimat upah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2020 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy tak pernah belajar menjahit sbb tak minat tp pernah kena paksa menjahit sbb kne siapkn baju raya sendiri..n yeah...belajar depan2 lg bagus drpd online ke apa..

Sbb sy kena tgk actual action,depan2 mata baru senang faham..hehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 9-9-2020 02:08 AM
Sy tak pernah belajar menjahit sbb tak minat tp pernah kena paksa menjahit sbb kne siapkn baju raya  ...

Ya.betul2. Video ni sesuai untuk orang ada basic
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jika belajar buat kraftangan simple boleh melalui video, tapi kalau nak menjahit baju rasanya perlu belajar f2f

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 12:21 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 7-9-2020 01:30 PM
Aku pernah kena sekali, sumpah takmo lagi. Register kat satu kelas ni, 1st time & tak pernah menjahi ...
teruk nyer pengalaman uols ...

huhuhu kalo gtu baik main redah belajar sendiri ja


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 12:24 PM | Show all posts
Diamje replied at 7-9-2020 06:42 PM
Nak sangat belanar menjahit tapi aku ni lembs la bab jagit ni..pernah sekali pefi belanar menjahit.. ...
cikgu gtu tak patut buka kelas ...
geram rasa baca


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 12:31 PM | Show all posts
FC jenis lebih suka belajar sendiri ...
suka tengok2 ... baca2 ...pastu cuba try and error




Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 10-8-2021 12:31 PM
FC jenis lebih suka belajar sendiri ...
suka tengok2 ... baca2 ...pastu cuba try and error


Sama lah saya. Mungkin tak cukup kesabaran untuk attend kelas...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:31 PM GMT+8 , Processed in 0.117969 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list