CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 28355|Reply: 211

Mimpi aneh

  [Copy link]
Post time 10-8-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pernah tak uols mimpi yg aneh2? Okay macam ni. Iols takdelah selalu sangat mimpi aneh2. Cumanya memang kerap kali jadi macam dejavu. Means mimpi sesuatu then benda tu akan berlaku tak cepat atau lambat. Macam tak normal. Tapi tu lah yg berlaku. Mimpi biasa je selalu.

Itu hari iols ada mimpi sorang jejaka ni handsome sangat. Baju putih bersih semua. datang dengan family dia. Nak bawa iols balik rumah dia. I refuse dan bapak dia macam marah. Cuma si jejaka tu stay dengan iols pujuk iols. Bila iols tanya nak apa sebenarnya ni? Dia cakap suka iols sangat and nak kahwin. Halahhhh, tak habis disitu ye.

Dia jaga iols mana iols pegi dia ikut. (Dalam mimpi ni lah) tapi iols dah cakap tak berkenan pun kat dia. And then entah macam mana terjumpa sorang pakcik ni dia ajar iols baca something but i dah lupa ayat tu. Sekali imbas. Ayat tu untuk iols boleh nampak seluruh family jejaka tersebut. Bila i tanya jejaka tu are you bunian? (Dalam BM lah haha) dia cakap ya. Dia kata family dia sebenarnya ade je kat sini, tp iols tak leh nampak . Kalau nak tgk baca ayat tu. Terus iols bangun. Btw dia baik gila. Entah kenapa mimpi macam tu.

Rasanya takde pergi tempat2 sunyi or tak elok. Mimpi tu hadir tiba2 ye.. sekali tu je smpai sekarang tak muncul dah. Korang ade alami benda sama tak? Takut juga kan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2020 05:04 PM | Show all posts
tengkuk jalal melamar forumer kut. tengku jalal ni puteri bunian kepada forumer cariforum. dia ada angkatan tentera pernah pergi ke jepun sebab nak makan sushi. tengku jalal ada kereta ferrari tp road tax tak habis bayar sbb musim pkp .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-8-2020 05:04 PM
tengkuk jalal melamar forumer kut. tengku jalal ni puteri bunian kepada forumer cariforum. dia ada a ...

Wakakakkaakka tengkuk ayam bole ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
bunian la tu kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
miftahuljamilah replied at 11-8-2020 11:45 AM
bunian la tu kot

Tp mslhnye sy dh kahwin. Nk kahwin apa lg ngn sy? Wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lalalisa replied at 11-8-2020 02:45 PM
Tp mslhnye sy dh kahwin. Nk kahwin apa lg ngn sy? Wakakaka


ada gak kawan yg tak tau dia dah kawin dgn bunian .. pastu dia kawin byk kali rumahtgga x aman .. rupanya suami bunian dia cemburu.. tapi kalau xde apa2 abaikan je la TT
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 03:07 PM | Show all posts
miftahuljamilah replied at 11-8-2020 02:52 PM
ada gak kawan yg tak tau dia dah kawin dgn bunian .. pastu dia kawin byk kali rumahtgga x aman . ...

bunian punya hantaran murah sis, ikut rate semasa RM 10 ribu ringgit je. terbaru rate untuk doctor yang tak habis HO dan bajet2 hot rm 25k. kepala bana bontot dia jual anak RM 25k. doctor skrg kontrak takde tetap. habis tempoh xde value pun kecuali ada master blh lah kerja private as specialist.

bukan semua mak ayah doctor jual anak , ni kes kt pantai timur.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-8-2020 03:07 PM
bunian punya hantaran murah sis, ikut rate semasa RM 10 ribu ringgit je. terbaru rate untuk doctor ...

kesian.. kawin la sekarang .. belanja x mahal sgt.. dulu zmn sy minah kilang org komplen mahal sekarang  belajar tinggi pulak org bising.. tp mmg ye pun harga x agak2 .. sampai org buat maksiat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2020 10:49 PM | Show all posts
memang helokk ke heshe? cara jalan ada kepit tak? kaum bunian pun ada yang gayah ke chuols? boleh tak iols speku heshe beria nak kawin sebab nak coverina kegayahan? kalau heshe tak kawin2 nanti acik2 bawang bunian mengata sekampung pulak gitu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
miftahuljamilah replied at 11-8-2020 02:52 PM
ada gak kawan yg tak tau dia dah kawin dgn bunian .. pastu dia kawin byk kali rumahtgga x aman . ...

Yeke? Tkut lak dgr. Tp skali tu je mimpi. Pastu kite dh reject elok2 trus bangun tido. Xmimpi pape dh. Hrp xde apa2 lah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 11-8-2020 10:49 PM
memang helokk ke heshe? cara jalan ada kepit tak? kaum bunian pun ada yang gayah ke chuols? boleh ta ...

Tak kepit. Memang helok nau. Entah x thu nk gmbrkan. Tp lantak dia lah pun. Tp tempat tu memang cantik. Ewahhh verangan zis
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa bulan lepas penah mimpi agak pelik sikit..mimpi lebih kurang mcm ni..keadaan masa tu saya dalam bilik kat rumah kat kampung..keadaan gelap..tibe2 ada org masuk bilik..tapi tak nampak..cuma dengar dia ckp..aku mintak cara elok, baik kau bagi..tapi saya melawan..tolak kepala dia n kaki tendang dia..pastu dia lari kuar bilik..rupanya kat rumah mcm kelam kabut sikit..macam ada orang masuk..pastu org yg lari td datang balik dengan sorang lagi..berdiri depan saya n adik saya..pastu tiba dorang berdua melurut jatuh n belakang dorang ada darah..

Tak tau la ni mainan mimpi ke ape..ada jugak mimpi2 lain..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 06:59 PM | Show all posts
baru 2 ke 3 hari lepas mimpi kena kejar anjing . banyak gila ada dlm 10 ekor kot anjing kejar laju plak tu.

tak larat nak lari terus i panjat kebetulan ada pagar dawai besi yg mcm pagar kabel letrik tu. panjat lambat sgt kot anjing tu lagi cepat dorang (dorang eh ) sempat gigit kaki kanan i sampai luka berdarah n koyak2 huhu..

2-3 hari sebelum tu pulak mimpi kena culik pastu tp dapat larikan diri tapi kena kejar dari blkg.
tiba2 terjaga dr tido jantung laju napas tercungap2 mcm org baru pas berlari.

penat betul mimpi kena kejar ni huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
iols. selalu. mimpi jatuh dn kenderaan ke. dlm

gaung

tasek

sungai

empangan

iols. pernah mimpi. nampak. seorang budak. dgn. motosikal. ex5 nya jatuh dkm gaung ada sungai
dlm beberapa. minggu atau bulan.. benda ni jd realiti..

tak. silap. pemuda dari kedah jatuh dlm sungai dan meninggal

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm minggu lepas...mimpi masak dgn almarhumah ibu..
Saya tolong2 sediakana bhn..pastu nk p amik apa ntah area tandas..( rumah yg dlm mimpi bukan rumah saua)..tktau rmh sapa..tp dlm mimpi tu itu rmh kami la..besaq rmh kayu cantik..

Pastu jmpa ular tiung cincin ( yg masuk berita lalu atas perut sorg perempuan aritu)

Ular nampak saya..dia lari masuk lubang kat lantai..dok kuit2 bg keluar..tp tkmau keluar..pastu saya biarkan ja..

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 5-1-2021 09:59 PM
Dlm minggu lepas...mimpi masak dgn almarhumah ibu..
Saya tolong2 sediakana bhn..pastu nk p amik apa ...

salam...mimpi tu tanda rindu arwah kut.. tak pun mungkin pernah terserempak dgn org yg persis arwah@arwah ada kembar seiras lebih kurang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 5-1-2021 07:34 PM
iols. selalu. mimpi jatuh dn kenderaan ke. dlm

gaung

salam tuan.. mimpi jatuh gaung ni selalu berkenaan pekerjaan dan kehidupan.. tuan ada pesaing samaada secara sihat atau tidak sihat persaingan itu.. harap ikut laluan yg lurus lah.. amiin.. kalau rezeki kita ia rezeki kita.. kalau bukan rezeki kita.. kita bersyukur jugak sbb itu sebahagian takdir kita..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
arlyssa replied at 23-10-2020 06:59 PM
baru 2 ke 3 hari lepas mimpi kena kejar anjing . banyak gila ada dlm 10 ekor kot anjing kejar laju p ...

salam.. kalau dah berkahwin.. tandanya berat utk dpt anak(dlm 2-3 thn baru dpt anak) skrg lumrah biasa zaman moden.. xde pape sngt..
kalai belum kawin(anak dara@janda) tandanya berat jodoh
faktor mungkin pemakanan(bagi yg kawin) , perwatakan.. bagi yg belum kawin..
ini sekadar takwil je.. jgn percaya sngt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 20-10-2020 11:27 PM
Berapa bulan lepas penah mimpi agak pelik sikit..mimpi lebih kurang mcm ni..keadaan masa tu saya dal ...

salam.. tu tanda penat bekerja n otak tgh kusut.. elakkn tgk cerita korea.. huhuhu..
maaf tak tau nak takwil dari mana.. tapi kalau ikut jumpa org asing.. jodoh org dekat dgn rumah.. n org tu tinggi dari pemimpi..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
salam.. ikut takwilnya susah jugak nak takwil sbb mungkin o.b.e..
tak pun kalau takwil mcm biasa la.. mimpi org asing ni.. jodoh kita panjang bagi yg kawin(pasangan tinggi dari kita)
belum kawin dpt pasangan jodoh dkt dgn rumah... wallahualam.. ini takwil je jgn percaya sngt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-3-2023 04:37 PM GMT+8 , Processed in 0.122872 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list