CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1952|Reply: 14

[Tempatan] Awek gelang pink sedang di kesan polis

 Close [Copy link]
Post time 30-7-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Polis sedang mengesan seorang wanita memakai gelang merah jambu yang didakwa ingkar arahan kuarantin di rumah apabila dilihat berada dihadapan sebuah bank di Jalan Raja Uda,  Butteworth pada rabu.

Sumber YouTube  astro awani
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Awek ke ni?

Rasa mcm nyonya..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hem...  Kali ni lagi kerja polis dan KKM teruk dari Mencari PUI Masjid Sri Petaling .

@sarah82 meh mencemar duli
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cumikucingku replied at 30-7-2020 02:11 PM
Awek ke ni?

Rasa mcm nyonya..


Saje je cakap awek,  kalau tulis nyOnya ke ah so ke, amoi ke,  nanti kena kate rasis pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi!
Tu yg org npk
Yg org xnpk, pakai long sleeves ntah berapa ramai lg
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak ex boss i baru balik dari rusia..
Entah tak tau bila dia balik tapi baru2 ni juga.
I follow IG wife ex boss ni, ada update anak dia masak roti jala.... last update 6 hari lepas.
Selalunya paling lama 2 hari mesti update atau hari2 update gambar....
Tetiba pulak fikir macam2, positif ka keputusan terbaru?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-7-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 30-7-2020 02:13 PM
Saje je cakap awek,  kalau tulis nyOnya ke ah so ke, amoi ke,  nanti kena kate rasis pulak..

Hihihi... alah... nyonya tu bukan sejenis kata2 nista pun...

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 30-7-2020 02:12 PM
Hem...  Kali ni lagi kerja polis dan KKM teruk dari Mencari PUI Masjid Sri Petaling .

@sara ...

Jap.. Nak baca.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Katanya nyonya ni negatif covid...tu lastday dia..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 02:58 PM | Show all posts
Masih tiada perasaan bertanggungjawab mereka ini, semoga orang-orang yang sebegini dapat diberikan kompaun supaya mereka tahu ini merupakan perkara yang serius
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mungkin ni leluhur... Mana mungkin, leluhur selalunya berdisplin, bertamadun.. kata nanukutu / bugisdumb / poohkey
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai replied at 30-7-2020 02:48 PM
Katanya nyonya ni negatif covid...tu lastday dia..

Sama macik pink tu kan..negatif dlu and tiba2 positif yee..eeeee...bodohlah dorg ni..memang spesis tak faham bahasa ke bila gomen suh kuarantin diri sndrii???

Mohon bukan setakat denda 1k je yee..set2 degil nak mampos ni biar dibuang kt tmpt2 depot tuh..mereput kat sana..kasi ajar sket,biar jadi pengajaran..korbankan golongan bodoh ni xpe,utk jaga kebaikan semua..geram je rasa!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai replied at 30-7-2020 02:48 PM
Katanya nyonya ni negatif covid...tu lastday dia..

Last day Pun,   sepatutnya kena kkm datang check dan potong gelang,  baru boleh keluar.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 30-7-2020 02:28 PM
Anak ex boss i baru balik dari rusia..
Entah tak tau bila dia balik tapi baru2 ni juga.
I follow I ...

Risau juga kan...  Serumah ke? Kalau serumah, Sepatutnya kalau kuarantin tak boleh bergaul dengan orng serumah. Apa tah lagi nak memasak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 04:00 PM | Show all posts
Thread dah ada
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1209507

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 01:14 AM GMT+8 , Processed in 0.061730 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list