CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6341|Reply: 15

Siapa pernah beli motor melalui online bidding di platform ini?

[Copy link]
Post time 7-7-2020 06:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by yibiyaya at 7-7-2020 06:45 PM

Baru-baru terjumpa website ini: www.ebidmotor.com sebab tengah survey beli motor second untuk ulangalik kerja. Biar saya share cket pasal platform dorang...

EBIDMOTOR merupakan platform pembidaan motosikal online yang paling boleh dipercayai, berkesan dan cekap. Bidaan diadakan secara langsung setiap hari bermula 12pm sehingga 7pm. Keputusan pembidaan akan dirasmi pada hari yang sama! EBIDMOTOR menyediakan servis komprehensif yang professional dari pemeriksaan, penilaian, pembidaan, dokument proses sehingga bayaran dan logistik.

Jual atau membida motorsikal terpakai anda di [color=rgb(230, 34, 55) !important]EBIDMOTOR sekarang! Kami akan uruskan segala kerumitan transaksi untuk memberikan ketenangan fikiran anda.

Kami akan menguruskan segalanya untuk anda. Dan kita akan buat dengan pantas, adil, percuma dan telus sepenuhnya.



Jadi aku nak tanya ada siapa pernah beli motor di laman web www.ebidmotor.com atau visit showroom mereka? Sebab harga motor dorang murah sangat.... harga motor tu murah daripada harga pasaran sekurang-kurangnya RM400!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada review tak? Cuba baca review
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 07:54 PM | Show all posts
murah RM 400 je dik, kalau monthly jimat RM 400 tu ok juga.. check dulu betul2. takut sampai kedai jimat RM 400 nanti kena charge macam2.

sebab kedai used car biasa jual cmtu, online harga murah datang kedai nk lepas sbuah kereta boleh cecah belas ribu

ni sebab kaka rajin tgk utube tak nak kena tipu used car or recond car
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2020 12:12 PM | Show all posts
nazzse replied at 7-7-2020 06:57 PM
Ada review tak? Cuba baca review

Showroom dorang masih baru lagi, sudah pergi showroom dorang tengok motor... Memang ada banyak pilihan cuma waktu saya pergi tu 6.45pm dan dorang tengah tutup kedai jadi tgk jap jer... Maybe kau boleh cuba tgk dkt laman web dorang: www.ebidmotor.com
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2020 12:12 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 7-7-2020 07:54 PM
murah RM 400 je dik, kalau monthly jimat RM 400 tu ok juga.. check dulu betul2. takut sampai kedai j ...

Haha! Tulah nak beli motor terpakai untuk ulang alik kerja, baru start kerja ni tapi takut kena scam pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
yibiyaya replied at 8-7-2020 04:12 AM
Showroom dorang masih baru lagi, sudah pergi showroom dorang tengok motor... Memang ada banyak pil ...

U la baca review dah u nak beli.. Review by pelanggan..
I baca buat apa, bukan nak beli pun.

Sebelum ni ayah i pernah beli 3 biji motor, dgn kereta melalui bid ni..tpi bukan kat sini lah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-1-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmmm ingat ada jual sekali spare part motor untuk motor ak. Motor aku baru lagi so, nak bidding spare parts ke minyak2 enjin ke hahaha sekarang minyak enjin pun aku was was nak beli sebab banyak fake!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 03:03 PM | Show all posts
yumentos replied at 4-1-2021 10:29 PM
Ermmmm ingat ada jual sekali spare part motor untuk motor ak. Motor aku baru lagi so, nak bidding sp ...

kau tak habis2 nak jual minyak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Legit ker ni??
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
yumentos replied at 4-1-2021 10:29 PM
Ermmmm ingat ada jual sekali spare part motor untuk motor ak. Motor aku baru lagi so, nak bidding sp ...

Salah bual ko ni dekkkk! Hahahaha tapi tak apa iolsss layan uolssss.... Kalau nak ori punya minyak hitam motor, pegi kat petrol station tapi elok guna shell yg long ride untuk yang tak nak enjin panas atau selalu ride kawasan bandar ke jalan jauh......
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 11:33 PM | Show all posts
zulka replied at 5-1-2021 03:03 PM
kau tak habis2 nak jual minyak..

laa tanya pasal minyak je pun, tak semua orang tahu pasal minyak. so tak salah pun dia nak tanya korang sebab korang nampak macam tahu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pronext replied at 5-1-2021 11:33 PM
laa tanya pasal minyak je pun, tak semua orang tahu pasal minyak. so tak salah pun dia nak tanya k ...

Tahu tak po tempe x sey,,
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
yumentos replied at 4-1-2021 10:29 PM
Ermmmm ingat ada jual sekali spare part motor untuk motor ak. Motor aku baru lagi so, nak bidding sp ...

Motor mung motor gapo dio? 2 stroke ko 4 stroke?? Kena tahu itu dulu sbak ak raso jarg motkr nok paka 2 stroke deh,, mesti 4 stroke en?? 4 stroke lagi molek dari 2 stroke,,
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 12:16 PM | Show all posts
Amerikamung replied at 6-1-2021 07:18 PM
Motor mung motor gapo dio? 2 stroke ko 4 stroke?? Kena tahu itu dulu sbak ak raso jarg motkr nok p ...

Moto LC 135 4 stroke lah mana best pakai 2 stroke hahahaha ak mesra alam punya moto.
tapi tu lah salah letak minyak hitam kat moto jadi panas sangat enjin walaupun air coolant ak jaga.
nak guna brand shell advance long ride tu agak2 okay ke ? cuma tak sure sangat fungsi dia dengan minyak lain
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 12:13 PM | Show all posts
yumentos replied at 7-1-2021 12:16 PM
Moto LC 135 4 stroke lah mana best pakai 2 stroke hahahaha ak mesra alam punya moto.
tapi tu lah  ...

shell advance long ride utk kurangkan haba enjin sbb dia Kawalan Volatiliti Minyak dimana dia boleh menjimat kan minyak
& dia ada 79% molekul kuat berbanding dgn minyak yang ada kat pasaran. Sekian iklan dari saya hahahahhahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 11:49 AM | Show all posts
terai pulak kt web iMOTOBIKE...ada jual motor terpakai dengan motor baru..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 05:48 AM GMT+8 , Processed in 0.064556 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list