CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Video Lucah Lelaki Mirip Artis Berstatus Suami Orang Tular!

  [Copy link]
Post time 24-6-2020 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
KimK replied at 23-6-2020 11:52 AM
Pernah nampak mamat ni kat Hilton december tahun lepas, jalan pegang tangan pastu siap peluk2 ping ...

Ko tak nampak ada kamera depa tgh shooting tu. Wakakakaka mamat ni semua org dah tahu perangai dia. Open secret ghiteww
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-6-2020 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-6-2020 12:13 AM
Iolss karat dgn zulhuzaimy dia mmg muka gatal iolls penah bump into him mata tentang mata..mata di ...

dia ni org kampung suami iolss. byk kali jgk terserempak kat pekan gerik tu. lani mcm terlibat dlm politic dah kot... tak pasti heolss masih berlakon ke x. tp x sombong, siap tegur suami iolss hulur tgn salam lg. iolss tgk dr jauh jelah. tggu dlm keta sbb masa tu suami berhenti beli air kat tepi jln.

tny jugak suami iolss kenal ke zulhuzaimy tu? dia kata dah sekampung mau x kenal. dgr dia ckp gerik pekat oooo. elok sembang loghat gerik dgn laki iolss
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kierakirana replied at 24-6-2020 05:05 AM
dia ni org kampung suami iolss. byk kali jgk terserempak kat pekan gerik tu. lani mcm terlibat dlm ...

Dia icon belia .. Kat grik sana.. Real dia mmg good looking.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-6-2020 03:41 PM
Tang piz peruz sila slow sikit, sat g tin minyak meroyan
Asal gatal je laki aku katanya

Hahhahaa meroyan nnt tin almy benda tgh sedap ig review
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by damian_lee at 23-6-2020 11:51 PM
RatuDunia94 replied at 23-6-2020 07:13 AM
Mana video nyaaaaaa???
Iols nk study!!!


Ratu dah study ke?
Exam dah dekat ni

Antara soalan:

1. Siapakah artis yang dikatakan mirip dengan lelaki dalam video itu?

2. Yang mana satu kah jawapan artis yang difitnah itu:
A. Saya AKAN lapor polis
B. Ya itu saya ..: sedap bukan?
C. Saya rasa saya kena urut dulu ... baru nampak lebih sedap
D. Nasib baik hutan saya dah tebas

3. Warna apakah senjata lelaki mirip artis itu:
A. Coklat gelap ala2 hitam
B. Pelangi
C. Hitam
D. Xnampak sbb bulu tebal sangat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 23-6-2020 03:22 AM
so besaq ke tidak ?

Not that BIG
Tapi better than kemal adli

Gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 23-6-2020 11:55 PM
iols penah nampak dia kat Malacca Club kt melaka. Dgn gf chinese heols. Tp dah lamaaaaa sgt dah tu ...

Asik ngan cikaro lah ya. Tpi eloklah dgn cikaro. Knowing now pnya diologue nampak si polan dgn jants.

Sorry sorry gurau je. Maybe in person FN ni handsome plus mulut maneh..tu yg ramai ngikut ir else yg ngikut tu sepesis Juita je hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 23-6-2020 05:58 AM
Pelik la siapa la yg catfish diorg ni ek. Yg pelik senang2 je dpt contact retis. Kamal deli, derih k ...

Xyah ada nombor phone pun orixx
Kat social media ada jer retis melayan

Kalau tgk poji tu
Dia mcm melalui IG

Anyway ... xsempat abam ajai syemakin nak leak dah boom terus account tu hilang

Paling epic yang poji ni banyak video bukan satu
Kat dalam kete
Kat katil ... “where’s your friend” sambil ketap bibir (feeling threesome virtual gitu)
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-6-2020 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-6-2020 11:59 PM
Video part 2 tu kelakar heols duk tengok2 pintu takut kantoi dgn bini tgh cikcap dlm toilet.. haha..

Takut bini uolss walaupun miang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-6-2020 08:30 PM
untuk buat rujukan.....

Ayo...skrg nine bertiang lagi good looking than uncle pojie..
Acik nisda bertabahla..acik rota tgh gelak guling2 gamaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 08:49 AM | Show all posts
ak masih terfikir kenpa Nisdawati yg cun di masa awal karier dlu boleh memilih kepam poji ni.....

gegeh tukar nama Nisdawati kpd Lisdawati.

aku pun x sangka setahap ni bodohnya bini dia percayakan laki yg dh sah2 jantan buaya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari duluuuuuu lagi aku geli ngan poji. Muka cam perogol.. lagi2 filem anak halal  part nak rogol fasha.. memang real... muka miang,jahat...boleh pulak nisda gaduh kat pool berebutkan dia ni.. eewwwww..padahal lisda hot muda2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 23-6-2020 11:55 PM
iols penah nampak dia kat Malacca Club kt melaka. Dgn gf chinese heols. Tp dah lamaaaaa sgt dah tu ...

Ohh yekee so taste dia non malay kot, curlass
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 24-6-2020 04:17 AM
Ko tak nampak ada kamera depa tgh shooting tu. Wakakakaka mamat ni semua org dah tahu perangai dia ...

Hahaaha aah la maybe i tak nampak ada kamera kat situ, husnuzonnn
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-6-2020 10:57 PM
Dah la lisdawati tu lawa. Xde la lawa mcm wow but dah tua2 still nampak manis. Kurus pon menten. A ...

Tu bukan anak lisda. Anak dengan bini pji yg dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 23-6-2020 11:08 PM
Tetiba kesian kat lisda....yelah walaupun tau tak patut kesian pun sebab dia selalu backup laki , ko ...

Diorng mmamg selalu gaduh pon. Realiti xseperti apa digambarkan di medsos. Binik pon bukannya ala2 ayu baik
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-6-2020 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 23-6-2020 08:46 PM
anak heols yang masuk mentor dulu tu pon helokz jerrr....rasanya bff dengan dik qie qie, dik tajul d ...

Herlok? Eeewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana bedionya sisturrr
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:44 AM | Show all posts
kierakirana replied at 24-6-2020 05:05 AM
dia ni org kampung suami iolss. byk kali jgk terserempak kat pekan gerik tu. lani mcm terlibat dlm ...

oh org Perak beliau ni
dlm drama Sorok Bau Budu elok sgt heols ckp Kelantan
Zulhuzaimy dgn Kamarul Hisham mmg bagus berlakon
Fauzi ni pun talented
tapi itulah klu elok2 perangai mmg boleh hebat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Lisdawati ni sama je mcm ayu raudhah.. Yg kawin dgn zaquan adha tu.. Bila dh leak video xsenonoh laki, cpt2 si bini tolong cover. Konon utk simpanan peribadi la ape laa.. Motifffff sgt ko nk simpan video xsenonoh laki ko padahal dh kawin bertahun.. dh tau laki cuolss tu buaya darat. Tp masing2 gigih nk back up laki sbb xnk malu dgn netizen yg laki cuols tu mkn luar.. Pastu kt ig pura2 bahagia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:48 PM GMT+8 , Processed in 2.994412 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list