CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5151|Reply: 30

Siapa kata Tokti tak pernah berlakon ???

[Copy link]
Post time 19-5-2020 08:10 PM | Show all posts |Read mode




Not bad jua sheols berlakon dulu utk pertama kali. Ekspresi muka, lontaran dialog on point yach walaupun mcm malu2 sikit. Wayy better dari pelakon kayu kayan zaman kini. What sayy youu gituhh.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
alololololo.. comeyy nye tokti.. di sebabkan tokti so aku pun biass laa

best cite raya dulu2 skrg hmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik molek tokti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2020 08:22 PM | Show all posts
adeqo replied at 19-5-2020 08:16 PM
alololololo.. comeyy nye tokti.. di sebabkan tokti so aku pun biass laa  

best cite raya dulu2: ...

cite raya zaman dlu kt ntv7 pun best. skrg hmmmm. zaman dulu time raya dah siap tick dekat surat khabar punya tv program in advance hurkeh sebab raya pertama xde surat khabar. so dh plan siap2 nk tgok tv berapa. siap kalau ada cite best yg clash time sama gigih cari intisari pilihan nk tgok sapa pelakon....
pastu kalau ad video klip lagu raya yg best2 kt tv kelam kabut lari pegi kt tv nk tgok wlupun ms tu tgah mentakedarah kt dapur atau main bunga api


bebudak zaman skrg xkan merasa raya mcm dlu....rugi..rugi..

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini rancangan utk raya kat spore dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayu kayan tapi elok skit dari ruhanies kemut
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I suke tengok sbb tokti Macam puteri kayangan waktu ni....I yg pompuan Pon angau Kat tokti time ni..inikan pula para lelakiss...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tanya...board music and celebrity yang moderaror khaskan utk board siti nurhaliza dah tak de ke? Cari2 tak jumpa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 19-5-2020 09:28 PM

Iols baru nak tanya, tahun bila, sekali tengok 2004. Kenapa iols tak tau pasal kewujudan sketsa ni, sbb tengok ramai je artis. Uncle Annuar pun ada

Cantik nye Vee, bekas isteri Aziz

Kelakar pulak part awal2 yg Jason tak bagi panggil uncle, suruh panggil abang, sekali pakcik terus dapat

Boleh tahan jugak ler Siti. Rugi jugak rasa dia tak berlakon dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tengok... jln cerita simple sangat... mungkin sbb muzikal kot nak bg layan lagu raya je...

Ada lagi 1 program raya siti dgn faizal tahir dan apek... 2009 kot... tajuk xingat....lantera aidilfitri ke ape..kat astro.. sape2 jumpe video full bg link kat sini ye..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 19-5-2020 08:22 PM
cite raya zaman dlu kt ntv7 pun best. skrg hmmmm. zaman dulu time raya dah siap tick dekat surat k ...

Stesen tv skrg kedekut
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Halusnya siti...suci je muka sesuci lebaran...Diana Rafar tu yg skrg lagi lawo..
Kepok2 nya rambut nuar jeng..hahaha...sekeping bdn ....nostalgicnya...tv seketul besar gedabak....tampal2 kad raya kat dinding tu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Memories gitchuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lamanya cerita ni 16 tahun yang lepas. Aku pun ada baju blouse kaftan macam Diana Rafar pakai tu. Bestnya zaman tu masih remaja usia 24 tahun dok enjoy life lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi Janet mak Umai pun ada.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Besar baju oren tokti. Comelnya semua especially tokti penerbit tokti rupanya. Linda tu macam last2 baru muncul pulak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-5-2020 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 19-5-2020 08:22 PM
cite raya zaman dlu kt ntv7 pun best. skrg hmmmm. zaman dulu time raya dah siap tick dekat surat k ...

Iols berada di zaman tu juga. Tp dari dulu sampai skrg (kecuali tahun ni) umah parents iols tempat bertandang. Org mcm kenduri. Mmg tak smpat langsung tengok tibi. Jeling2 lalu masa ulang angkat ketupat rendang, buat air je. Mlm raya sempatlah jeling sampaikan tengah mlm tu sambil rebus ketupat dan isi kuih raya.
Tahun ni iols harap dapat tengok tibi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 19-5-2020 08:37 PM
Ini rancangan utk raya kat spore dulu2

utk spore?
patutla xpenah tgk pon dlu.
anyway ct yg terbitkan rupanya, pengarah mat deham
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Olo sooo cute tokti kaknuar pun hensem yach utk yg nk tgok tokti jer, minit ke 21:00 ek
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:39 AM | Show all posts
Meols rasa ramai je yang tak pernah tengok lagi...yang meols ingat dulu ctdk pernah jemput linda n diana untuk rancangan masak2 tak silap...maybe pakej dengan berlakon ni sekali la kot...btw, busuk sangat erah tau ala2 merajuk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 11:16 AM GMT+8 , Processed in 3.499365 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list