CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2077|Reply: 1

[Aduan] Ubahsuai rumah semasa PKPB

[Copy link]
Post time 18-5-2020 02:43 PM | Show all posts |Read mode
Dato' Sri Menteri kita kata ubahsuai rumah untuk rumah berstrata dibenarkan masa PKPB ni. Masalahnya tak di gazett kan pun. Dalam KPKT punya guideline hanya untuk bangunan komersil, yang lain-lain tak dibenarkan.

Pening. Rumah terbengkalai sejak PKP. Nak duduk pun tak boleh sebab ubahsuai rumah start sebelum PKP. Sekarang hampir semua sektor dah mula beroperasi tapi benda ni stuck kat sini. Kontraktor on je kalau boleh tapi memang management tak bagi.

Korang yang dok apartment/condo ke, ada tak yang alami masalah yang sama?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 10:10 AM | Show all posts
Edited by jonesPhedra at 26-10-2021 10:11 AM

Saya tak pernah jumpa kes macam ni, pening kepala pastinya bukan petanda baik untuk kesihatan! 1v1 lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
WOODEN BLINDS FOR WINDOWS - WHOLESALE SUPPLIERS
rosshidabintiWOODEN BLINDS FOR WINDOWS - WHOLESALE SU
Views : 10651 Replies : 73
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2815 Replies : 297
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48426 Replies : 1080
Dr. Aishah Yunos dedah ada  Wanita hidap ‘Vaginismus’ takut bersama suami selama enam tahun
YgBenarDr. Aishah Yunos dedah ada Wanita hidap
Views : 282 Replies : 1
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 70 Replies : 20
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45181 Replies : 504
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29786 Replies : 508
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 70965 Replies : 1990
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1421 Replies : 32



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 03:57 PM GMT+8 , Processed in 0.098503 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list